Qbeauty Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Slechte mondkapjes gekocht die absoluut niet voldoen aan de richtlijnen/hoe ze verkocht worden. Sluit totaal niet aan op het gezicht, hoe strak je ze ook aan trekt, en heeft daarom geen enkele funct... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wat een heerlijke behandelingen! Allerlei nieuwe dingen (voor mij althans) zoals een kleurenbehandeling, een staande zonnebank en een collageenbank. Bij de gezichtsbehandeling een heerlijke scru... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prettig beauty en spaoord.Gemakkelijk te bereiken,en mooi luxe en modern ingericht. Het gaf een luxe gevoel dat je de hele dag door mocht pakken van het buffet wat je maar wou! veel behandeli... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hele nette lieve meiden van qbeauty hebben onze dag volmaakt gemaakt. Zeker belangrijk is de kleinschaligheid , het geeft een hele sjieke uitstraling . We waren met zes mensen deze dag aanwezig dus... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Voor herhaling vatbaar!

't was een echt verwenmiddagje!
Een warm welkom,vriendelijke mensen,die er alles aan deden
om 't ons naar de zin te maken.
Wat prettig was dat er niet teveel mensen waren,zodat er een
serene rust heerste en wij,m'n dochter en ik,samen onder 't genot
van een glaasje wijn,konden genieten.
Een aanbeveling zou zijn om een liggende zonnebank te hebben,
dan is 't relaxgevoel veel beter.
Kortom,een middag om op terug te kijken en voor herhaling vatbaar.

June 11, 2012

In één woord FANTASTISCH

Ik ben hier samen met mijn dochter na toe gegaan. Wat een lieve eigenaressen en medewerksters. Zulke lekkere behandelingen en apparatuur hebben ze daar staan. Heerlijke lunch gehad en allerlei hapjes. Ook het fruit was fantastisch, verse ananas! Zeker een aanrader!! Wij gaan hier zeker weer naar toe.

fantastisch

Wij zijn vandaag geweest en het was geweldig. We voelden ons er ook erg thuis en zijn erg verwend. Het eten was ook heerlijk.

in één woord fantastisch

We hebben een fantastische dag gehad bij q-beauty. Omdat er niet meer dan 10 mensen zijn word je echt in de watten gelegd. Het team is heel vriendelijk en hulpvaardig, iedereen wil er echt voor zorgen dat je een ontspannen en zorgeloze dag hebt. We hebben een heerlijke en uitgebreide lunch gehad en de hele dag kun je gebruik maken van de bar { ook heel uitgebreid met verschillende drankjes}. Tussendoor werd je verrast met verse ananas en tapenades. De behandelingen waren echt geweldig. Het fijne aan q-beauty is, dat je badkleding aan mag. Deze dag is voor herhaling vatbaar.

Rated 5 out of 5 stars

Een geweldig concept wel even geweldig personeel

Vandaag zijn wij naar Q Beauty geweest om een dagje te relaxen. Dat is perfect gelukt. Het personeel is geweldig, ze hebben alle tijd voor je en geven je heel veel aandacht.

Alles is erg schoon, het personeel maakt alles schoon na gebruik door een van de gasten. Ze leggen alles goed uit.

De behandelingen zijn ons erg goed bevallen, en het komt allemaal niet op een minuut aan zoals bij veel andere centra.

June 8, 2012

SUPER

Een halve dag wellness geboekt. O wat was het heerlijk. Te veel activiteiten om in 1/2 dag te ervaren. Dus voor andere lezers, boek een hele dag!
Het personeel is erg relaxed en erg aardig. De eigenaresse voelde als een vriendin voor me. Zo apart!
Naar aanleiding van mijn detox-behandeling bestelden andere bezoeksters ook zo`n behandeling en kwam er een gezellig onderling contact.
Onbeperkt drankjes kon je nemen, van watertjes tot heerlijke smoothies.
Neem eens tijd voor jezelf en ervaar dit zelf: zeker de moeite en het genieten waard!

Succes!

June 2, 2012
Rated 5 out of 5 stars

absoluut 5 sterren waard.

ik was gisteren met me vriendin karin de gehele dag bij q beauty,,wij hebben een heerlijk dag gehad,,,je word echt in de watten gelegd,een zalige gezichts behandeling,zo ook het overige waar je gebruik van en kan maken.zeer vriendelijke medewerkers,die echt voor je klaar staan.de lunch was zeer goed verzorgd...wat wij belangrijk vonden,is dat het ook super schoon allemaal is.luxe met een huiselijk tintje.absoluut een aanrader,,,wij komen zeker hier terug.

June 2, 2012

Fantastisch

Q-Beauty staat echt voor kwaliteit en persoonlijkheid. Je voelt je al ontspannen als je binnenkomt. Een hele dag arrangement is een echte aanrader, want je komt tijd te kort bij een halve dag. Genieten van alle wellness, heerlijke lunch en lekkere hapjes tussendoor en een drankje als afsluiting. Als het regent is het ook heerlijk in de jaccuzi. Gewoon doen. Maak tijd voor jezelf en je komt bij Q-Beauty elke keer terug, want er zijn genoeg behandelingen, elke keer weer wat nieuws. Top.

June 1, 2012

Helemaal compleet!

Het is heel mooi opgezet, alles klopt tot in detail, en je wordt overal indien nodig bij geholpen.
Ook zit er als je een hele dag boekt een lekkere lunch bij met verse broodjes. Verder kun je de hele dag door lekker van de minibar gebruik maken met lekkere drankjes en sapjes.
Je merkt dat de kennis van het personeel goed is, ook wordt er tijdens de behandeling uitgelegd wat ze allemaal doen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Zeker een aanrader.

May 26, 2012

Wat een luxe!

Een halve dag waren we bij Qbeauty, maar volgende keer ga ik zeker een hele dag. Het voelt alsof je even op vakantie bent, alles klopt: de inrichting, de faciliteiten en vooral ook de zeer (klant)vriendelijke en professionele houding van de medewerkers.
Absoluut een aanrader!

May 21, 2012

Helemaal perfect

Heerlijk ontspannen bij Q-Beauty. Het ziet er allemaal top uit en het personeel is klantvriendelijk. Kan echt merken dat er met plezier wordt gewerkt. Alles is schoon en netjes. Zeker aan te bevelen. Wij gaan zeker nog een keer.

May 21, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Een hele bijzondere ervaring!

Een intieme, kleine salon met een heel persoonlijk karakter.
De hele dag door kun je eten en drinken wat je zou willen, tot champagne bij de lunch toe!! Regelmatig wordt je gevraagd of alles naar wens is en komen ze je roepen als ze een ananasje voor je gesneden hebben! Natuurlijk door kleinschaligheid heb je niet veel keus in bijv. verschillende sauna's maar de uren vliegen om en je komt echt helemaal tot rust, een aanrader!!

May 15, 2012

geweldig

Zeer vriendelijke ontvangst, zeer schoon, goed eten, heerlijk kleinschalig, zeker de moeite waard.

May 10, 2012

Leuke, korte middag

We hebben een zeer leuke middag gehad. Vriendelijk personeel die je alle aandacht geven die je vraagt. Jammer dat een middag net te kort is om van alle faciliteiten gebruik te maken. We komen dan ook graag een keer een hele dag.

May 9, 2012

Heerlijk ontspannen!

Alles goed verzorgd, goede uitleg, vriendelijke eigenaresse en personeel. Wij hebben genoten van zowel de welness, de gezichtsbehandeling, manicure, lunch en hapjes en drankjes.

April 19, 2012

The Trustpilot Experience