Qbeauty Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Slechte mondkapjes gekocht die absoluut niet voldoen aan de richtlijnen/hoe ze verkocht worden. Sluit totaal niet aan op het gezicht, hoe strak je ze ook aan trekt, en heeft daarom geen enkele funct... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wat een heerlijke behandelingen! Allerlei nieuwe dingen (voor mij althans) zoals een kleurenbehandeling, een staande zonnebank en een collageenbank. Bij de gezichtsbehandeling een heerlijke scru... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prettig beauty en spaoord.Gemakkelijk te bereiken,en mooi luxe en modern ingericht. Het gaf een luxe gevoel dat je de hele dag door mocht pakken van het buffet wat je maar wou! veel behandeli... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hele nette lieve meiden van qbeauty hebben onze dag volmaakt gemaakt. Zeker belangrijk is de kleinschaligheid , het geeft een hele sjieke uitstraling . We waren met zes mensen deze dag aanwezig dus... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisch!

Heerlijke lunch, goede verzorging, persoonlijk contact, lekkere behandeling, onbeperkt drankjes en hapjes. Super dag gehad! Gaan zeker nog een keer.

April 19, 2012
Rated 5 out of 5 stars

We kregen meer dan ik we ervan hadden verwacht

Wij hebben er echt van genoten. Je krijgt echt een bijzonder gevoel en bijna een privé behandeling. Je merkt de andere gasten haast niet op. We dachten eerst, als we de dag maar doorkomen, maar merkte al snel dat we tijd te kort kwamen. Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar.

April 16, 2012
Rated 5 out of 5 stars

q beauty is gewoon een toppertje!

Samen met mijn vriendin heb ik genoten van alles. Niets is tegen gevalen.De gezichtsbehandeling voelt als een warme deken.
Het personeel zo professioneel, alles op jouw huidtype.

Een echte aanrader. Jullie opzet werkt! Het gaat om de behandeling en daarnaast pure verwennerij door alles wat incl. is.

En de prijs?Lezers wat kost een gezichtbehandeing bij een reguiere schoonheidsspecialiste?

Prijs kwaliteit is dus super!

Wij komen hier zeer zeker terug.

April 15, 2012

prima

Prettige mensen, zeer goede gezichtbehandeling en lichaamsmassage. Jammer dat het water van de jacuzzi wat aan de koude kant was.

March 21, 2012

één woord: GEWELDIG!

Een aanrader: boek een hele dag! De tijd vliegt tussen het relaxte door... De leuke meiden zijn alle zo aardig en zijn werkelijk nergens te beroerd voor. Beetje ver vanaf Breda, maar zo de moeite waard!

March 4, 2012

Heerlijke ontstressende massage

Hoi,

ik heb zo'n heerlijke massage gehad bij Q-Beauty! Ik kreeg deze cadeau van mijn vriend en dat was al een verrassing maar de massage zelf ook. Mooie omgeving, rustige muziek.. ik was nog net niet in slaap gevallen maar het scheelde weinig. Perfect om even te ontstressen en heerlijk te ontspannen!

February 24, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Q-Beauty: Geweldige wellness en beauty ervaring.

Op 23 februari 2012 ben ik samen met een collega naar Q-beauty geweest. We werden zeer vriendelijk ontvangen in een mooie en rustgevende ontvangstruimte (veel grote ramen), waarna onze dag kon beginnen.

Eerst naar de kleedruimte waar een locker klaar stond met 2 grote badhanddoeken en een badjas (een mooie grote badjas, ik verwacht dat bijna iedereen deze past, ideaal). Daarna doorgelopen naar het loungegedeelte, waar ons drinken al klaar stond. Vervolgens een rondleiding door het Welness gedeelte gekregen, waarbij alles zeer netjes werd uitgelegd.

Aangezien wij een hele dag waren, kregen wij 's ochtends onze gezichtsbehandeling. We bleken een totaal verkeerde behandeling te hebben geboekt en na de uitleg waarom die behandeling niet geschikt was voor ons, hebben we een andere behandeling gekregen (die ook nog eens € 10,- goedkoper was). Wat ik zeer opvallend vond is dat de behandeling wordt aangepast op jouw huidtype en er echt rekening met je gehouden wordt (mijn ervaring is dat als je naar grootschalig wellness centra gaat, dit meestal niet gebeurd). Aangezien wij nog de rest van de dag van het Wellness gedeelte gebruik konden maken, mochten wij aan het eind van de dag gezichtscreme/serum op ons gezicht doen zodat we stralend naar huis gingen.

Als je vragen had, kon je de gehele dag bij 1 van de medewerksters terecht en ze konden ons ook goed helpen met het aanzetten van de apparatuur (collageenbank, lichttherapiebank, turbobruiner, massagestoel met voetenbad).
's Middags nog een zeer lekkere lunch geserveerd.
Tussendoor kon je net zoveel drinken pakken als je wilde, varierend van water (zelfs sourcy vitamin water), koffie (latte, cappuccino, gewoon, espresso), thee, sapjes, cola, maar ook bier en wijn(uit de koelkast die in het loungegedeelte staat) en de gehele dag waren er ook lekkere dingen die je kon eten.
En dit alles was bij de prijs inbegrepen, waardoor je van te voren weet wat je aan het eind moet betalen.

Voor mij staat Q-beauty voor een geweldige welness ervaring met zeer vakbekwaam personeel, die allemaal hun best doen om voor de bezoeker een geweldige dag te creeeren. Doordat het niet zo groot (massaal) is, geeft het een rust en voel je gewoon de persoonlijke aandacht.

De dag is voorbij gevlogen en is zeker voor herhaling vatbaar.

February 24, 2012
Qbeauty logo

Reply from Qbeauty

Beste Marjolijn, Team Qbeauty wil jou hartelijk bedanken voor de ontzettend leuke recensie. Het doet ons goed dat onze gasten onze inzet waarderen.

Rated 5 out of 5 stars

Een geweldige verwen middag gehad.

Vandaag ben ik met 9 collega`s uit de zorg bij Qbeauty geweest,
wat een geweldige ervaring we zijn zo verwend, met een heerlijke gezichtsmassage, een voeten bad in een massage stoel, een lichttherapie, de collageenbank, de sunshower, stoombad, en eucaliptus stoom, en daarbij lekker koud of warm douchen met scrubzout,en shampo,en doucheschuim.
En wat een service 2 dikke handoeken en een badjas in bruikleen en de badslippers, maar ook het onbeperkt gebruik maken van de bar met sapjes, koffie thee en zelfs een wijntje in de gezellige lounge.
En na afloop nog lekkere produkten om na het douchen te gebruiken.
Tel daarbij de leuke meiden op die ons begeleidde, met onze iet wat adhd groep, in 1 woord super, er zijn vast al collega`s jalours dus horen jullie vast meer van de BOLDER in HUIZEN.
We hebben echt genoten dank jullie wel.

February 18, 2012
Qbeauty logo

Reply from Qbeauty

Beste mevrouw Egberts, het was ons een genoegen om de Bolder uit Huizen te mogen ontvangen en verwennen, graag tot een volgende keer want ook wij hebben het erg leuk gevonden, groet Team Qbeauty.

Rated 5 out of 5 stars

Een fantastische dag gehad, omgevlogen!

Zeer de moeite waard geweest en super de luxe die dag! Wij waren met z'n tweetjes dus dat was heel relaxt. De verzorging was geweldig. De lunch was in de avond geserveerd, omdat wij op een woensdag kwamen. Helemaal top! Wij hebben echt genoten en komen zeker nog een keer terug. Vriendelijke groet, Christina Verloop

February 15, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Qbeauty: een en al verwennerij

Bij Q-Beauty zorgen Jennifer en Teddy met hun team voor een compleet arrangement.
Direct bij binnenkomst voel je de hartelijkheid. De sfeer en ambinance stralen professionaliteit en ontspanning uit. Na de ontspannende en zeer verzorgende gezichtsbehandeling voel je helemaal top. Maar er is nog veel meer want tussen de baden en behandelbanken door wordt je heerlijk verwend met versnapperingen en allerlei drankjes, wat wil je nog meer. Een adres om niet alleen te onthouden maar een adres om vaker te bezoeken.
Dames chapeau.

February 13, 2012

super verwendag

ik ben vandeweek bij q beauty geweest en het was een superdag. je wordt heerlijk verwend en de hele dag door in de watten gelegd en het personeel is ook heel vriendelijk en super professioneel
ik kom zeker nog een keer terug!

February 11, 2012

The Trustpilot Experience