Slechte mondkapjes gekocht die absoluut niet voldoen aan de richtlijnen/hoe ze verkocht worden. Sluit totaal niet aan op het gezicht, hoe strak je ze ook aan trekt, en heeft daarom geen enkele funct... See more
Company replied
Company replied
Wat een heerlijke behandelingen! Allerlei nieuwe dingen (voor mij althans) zoals een kleurenbehandeling, een staande zonnebank en een collageenbank. Bij de gezichtsbehandeling een heerlijke scru... See more
Prettig beauty en spaoord.Gemakkelijk te bereiken,en mooi luxe en modern ingericht. Het gaf een luxe gevoel dat je de hele dag door mocht pakken van het buffet wat je maar wou! veel behandeli... See more
Hele nette lieve meiden van qbeauty hebben onze dag volmaakt gemaakt. Zeker belangrijk is de kleinschaligheid , het geeft een hele sjieke uitstraling . We waren met zes mensen deze dag aanwezig dus... See more
Editiestraat 10, 1321 NG, Almere, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heb zo een heerlijke dag bij Qbeauty gehad, alles was in de puntjes verzorgd, zag er mooi en schoon uit. De dames waren erg professioneel en erg aardig. De behandeling was heerlijk en ze gebruiken zulke mooie en unieke(!!) producten.
Echt een aanrader, in een woord GEWELDIG!!
Super gedaan dames hartstikke bedankt!!

Reply from Qbeauty
Ik ben heel prettig geholpen. Wat ik vooral prettig vond is dat de benadering van de klant pretentieloos is. Gewoon heel klantvriendelijk en goed professioneel advies. Ik kreeg vooraf een paar productmonsters mee, zo kon ik het merk Carita uitproberen voor de behandeling. Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt.
Het was echt een heerlijke (halve) dag met meer dan ik verwacht had voor heel weinig geld (via groupon) Zeker voor herhaling vatbaar!
Wat een geweldige formule om alles inclusief te doen. Zo kun je op je gemak alles eens uitproberen. De geweldige sfeer en zeer vriendelijke werknemers zorgde voor een top dag.
Wat een heerlijk rustige plek bij Q beauty.. Ik heb hier samen met mijn vrouw een heerlijk dag kunnen genieten van een heerlijk dagje relaxen.. Zo weinig mensen en dan het personeel Die je overal bij helpen en maar je ook met rust laat als ze dat aanvoelen..!!!
Echt een aanrader!!!!
Een geweldig beauty centrum waar aandacht voor iedereen voorop staat! Erg gezellig! Fijne behandelingen met mooie producten. Heerlijke lunch tussen de middag! Door de kleinschaligheid ruim de tijd om van alle faciliteiten gebruik te maken. Kortom een aanrader!
Ik ben daar goed behandeld en er is een vriendelijke sfeer daar. Helaas vind ik de prijs aan de dure kant. Anders zou ik er wel vaker een behandeling laten doen.
Kom helemaal tot rust en geniet van de voorzieningen, lekkere hapjes en prima lunch.
Persoonlijk ben ik erg tevreden over het personeel en de faciliteiten van Qbeauty. Ben inmiddels al 3 keer geweest binnen een half jaar. Qbeauty is een aanrader. Je wordt echt verwent!
We hebben een fantastische dag gehad met een heerlijke gezichtsbehandeling in de ochtend en een lekkere rustige verwenmiddag in het welnesscentrum. De hele dag was tot in de puntjes verzorgd. Pure klasse. Hartelijk bedankt lieve dames voor deze geweldige dag.
De hele dag was heerlijk toefen. Fijne bediening die het je
heel erg naar de zin proberen te maken.
Eten en drinken volop en heerlijke koffie!
Ik kan het iederen aanbevelen, het is een zeer ongedwongen sfeer en je krijgt de juiste uitleg wat het beste is voor jou huid.
En zeker net zo belangrijk het is er schoon en heeeeeel mooi.
Dames van Q-Beauty nogmaals bedankt voor deze heerlijke dag
Qbeauty is een kleine welness bedrijf met lieve warme mensen. Altijd erg vriendelijk en behulpzaam.
Prijs kwaliteit verhoudings is prima.
Al met al erg tevreden klant can Qbeauty!
Dus wilt u graag laten verwennen of een ontspannen dag samen met uw partner of vriend(in).
Dan is Qbeauty een heerlijk niet al te grote welness waar je lekker kunt terug trekken van je drukke bestaan!
Geweldig complex mooie behandelingen en super behulpzaam , top.
We hebben heerlijk genoten van ons bezoek aan Q Beauty. Je lekker gedurende een hele of halve dag laten verwennen. Ben je af en toe best aan toe! Voor herhaling vatbaar!
Een heerlijke dag weg. Niet te vergelijken met een dagje sauna. Je voelt je zeer welkom en wordt volledig in de watten gelegd.
Heerlijke behandelingen gehad. Het is echt een compleet pakket wat ze je kunnen bieden De spa is super. Je bent helemaal vergeten dat je in Almere zit, het lijkt wel ergens midden in de natuur. Geweldig personeel. En wat ook erg belangrijk is, hygiënisch!
Wij zijn zeer goed behandeld en is echt een top presentatie wij zullen het zeker aan ieder aanbevelen.
Alles is ook keurig ingericht en heel schoon en dat is waar ieder tocht van houd.
Personeel zeer vriendelijk staan elke minuut voor u klaar.
Wij bevelen ieder aan om daar te boeken en is voor ons een dik 10 waard.