Agressiv P-kontrol! Vi har holdt os fra Silvan Farum, fordi vi for nogle år siden fik en P-bøde for at handle 10-15 minutter. Da vi havde ærinde i området, købte vi (click-collect) i tirsdags og lod... See more
Location
Switch locationGammelgårdsvej 93, 3520 Farum, DK
See what reviewers are saying
Efter et kort besøg hos Silvan i Farum, kom jeg ud og opdagede jeg havde fået en parkeringsbøde. I forundring over at blive pålagt en bøde for at handle i en butik skrev jeg her på trustpilot for at... See more
Company replied
Var i Silvan farum med den gamle og stødte ind i en medarbejder ved navn IB, IB var super imødekommende og utrolig hjælpsom, han spurgte ind til opgaven og satte sig ind i det arbejde vi havde foru... See more
Written by the company
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Written by the company

Gammelgårdsvej 93, 3520, Farum, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Jeg mødt en mega flink og imødekommende…
Jeg mødt en mega flink og imødekommende medarbejder. Hans navn vare Charlie. Han hjalp hurtigt med at finde en pakke til mig. 5 stjerner her fra. Kanon service fra Charlie

Reply from SILVAN - Farum
Hurtigt og nemt at bestille via click and Collect.
Jeg bestilte 2 klapborde og 10 klapstole på hjemmesiden. Jeg fik kvittering på både sms og mail. Da jeg skulle hente varerne, tastede jeg ordrenummeret på afhentningsskærmen og blev guidet hen til afhentningsstedet af en venlig medarbejder.

Silvan i Farum.
Silvan i Farum.
Sætter mine ben for sidste gang i jeres butik senere idag når i har fået nosset jer sammen til at pakke de pakker ud som er blevet leveret fra postnord.
Kommer ned i jeres butik klokken 12.15 i dag og bliver mødt af den mest provokerende unge mand der stod i kassen som siger de ikke kan finde min pakke før den er pakket ud og imens kan man stå og glo på 4 medarbejdere ved kassen som står og hygge snakker, generelt er service niveauet faldet voldsomt de senere år hos jer men det her var dråben, i skriver en besked 09.45 imorges at jeg kan hente min pakke 2.5 time senere har i endnu ikke pakket dem ud så de kan hentes.
Spilde ens tid det kan I finde ud af resten ja det kan kun guderne gætte sig til.
Fremover handler jeg aldrig i jeres butik igen, kunne i få 0 stjerner havde i fået dem

Reply from SILVAN - Farum
Super hjælp til at finde pakke uden afhentningsnummer
Jeg kunne se, min pakke var leveret, men havde ikke fået en sms med pakkenummer.
Den unge fyr i Silvan kæmpede rundt og brugte tid og omhu på at hjælpe mig, og til sidst lykkedes det, så min datters julegave kan komme under træet.
Super service og parathed til at hjælpe og gøre en ekstra indsats.

Reply from SILVAN - Farum
Kæmpe tak til Lasse og Scott for at…
Kæmpe tak til Lasse og Scott for at bruge tid på at finde min forsvundne pakke 😊 - og så i den travle juletid.
Det er kundeservice

Reply from SILVAN - Farum
Nemt at bestille og venlig betjening
Nemt at bestille og venlig betjening. Afhentning var lidt mere snørklet.

Reply from SILVAN - Farum
God og personlig engageret kundeservice…
God og personlig engageret kundeservice af filipinsk (?) medarbejder

Reply from SILVAN - Farum
Let at bestille vare og afhente i…
Let at bestille vare og afhente i nærmeste Silvanbutik.

Reply from SILVAN - Farum
I havde ikke varen i den bestilte…
I havde ikke varen i den bestilte farve. Ringede dog på forhånd og jeg accepterede en anden farve. Ved afhentning tog det alt alt for lang tid at afhente og blive lukket ud af porten.

Reply from SILVAN - Farum
Synes Silvana priser er ved at stikke…
Synes Silvana priser er ved at stikke helt af i forhold til markedet. Eks. Danalim malerfinish. Kr. 72.95. Samme H.NY 34 kr. Det er svært at finde personale. Det mest uerfaren ungarbejdere der ingen viden har omkring butikkens varesortiment. Tænker blå silvan ender som Irma.

Rigtig god service
Rigtig god service, ekspedient Scott gav gode råd og eksekverede det hele i fint tempo.

Altid en god oplevelse
Servicen gør det altid til en god oplevelse at handle hos Silvan Farum. Medarbejderne er generelt super hjælpsomme, men især Scott fortjener ros. Han står altid med et smil på læben og er villig til at hjælpe udover det sædvanlige. Det gør virkelig en forskel som kunde.

Altid hjælpsomt personale
Købte i går ny plæneklipper. Mine evner rakte desværre ikke til klargøring af maskinen. Måtte kapitulere og søge hjælp hos Silvan, Farum. Morten smed straks, hvad han havde i hænderne og fixede, det der havde voldt mig besvær. Fantastisk service !!!! Det er ikke første gang, altid flot service i den forretning. Tusind tak.