terraskachel besteld en betaald op 24-8 heb het bedrijf bezocht en heb in nieuwleusen div. mensen gesproken maar blijkt dat deze oplichter vast zit en wel al 4 MAAND. gekke van alles is dat poli... See more
Tuingereedschapwinkel.nl
See what reviewers are saying
Hier hetzelfde verhaal. Twee maanden geleden bestelling geplaatst en direct betaald. Na enkele dagen een mailtje ontvangen dat "vanwege technische storing" er niet op tijd geleverd kon worden. Daarna... See more
Op 28 juli bestelling geplaatst en betaald, na paar mailtjes waarin levering werd uitgesteld nu helemaal geen reacties meer. Ook sommatie tot terugbetalen levert niets op. Telefoon wordt niet beantwo... See more
Company details
Information provided by various external sources
Webwinkel Tuingereedschapwinkel.nl. Heel veel op gebied van Tuingereedschap, Parkmachines, Werkplaatsgereedschap, Mobiele verwarming, Onderdelen en een mooi assortiment Zwembaden en Spa's. Tuingereedschapwinkel.nl beschikt over een eigen werkplaats en reparatie service.
Contact info
Rollecate 3, 7711GG, Nieuwleusen, Netherlands
- 0529-481771
- info@tuingereedschapwinkel.nl
- www.tuingereedschapwinkel.nl
People also looked at
Loze beloftes, geen communicatie en véééél te late levering
Mensen,
geef een tientje meer uit door ergens anders je product te bestellen en niet via deze webwinkel. 2-5 dagen levertijd wordt je gegarandeerd en op de site staat dat het leverbaar is. Dit is dus een fabel.
Omdat ik maar niks hoorde en niks geleverd kreeg, heb ik een paar mails gestuurd, waarop een geen of hele late respons en naderhand gevraagd of ik gebeld kon worden. Ook hierop werd niet gereageerd. Nadat ik aangaf dat ik mijn bestelling in wilde trekken, werd ik opeens wel gebeld, met een heel verwonderde Magriet aan de telefoon.
Magriet van de tuingereedschap kon toch niet begrijpen waar ik me zo druk om maakte. Ik gaf aan de recensies gelezen te hebben en dat ik het dus niet meer hoefde. Magriet zei, "meneer heeft u dan ook gekeken naar de datum die bij die recensies staan, die zijn toch allemaal heel oud meneer " Ik heb hierop geantwoord dat dit het juist nog erger maakt, al jaren slechte recensies en dan in het heden nog geen stappen ondernomen om te zorgen dat e.e.a wel fatsoenlijk lopen zou. Zelfs dit werd niet begrepen door Magriet.
Na telefonisch contact met Magriet afgesproken dat het binnen 5 dagen geleverd werd, vermeerderd met een cadeau die een medewerker voor me klaar aan het maken was, maar dan presteren ze het nog om gewoon weer een week te laat te leveren. En....... je raadt het nooit!!!!! Mijn cadeautje zat er niet bij. Erg sarcastische mail terug gestuurd of ik daar ook 5 weken op moest wachten. Enkele weken naderhand krijg ik een mailtje, natuurlijk heeft het zolang moeten duren dat de medewerker mijn cadeau klaargemaakt had, met daarin een fotootje van een 5 euro biljet. Dat is mijn korting voor mijn volgende bestelling?? Tuingereedschapwinkel.com, mijn volgende bestelling???? Dan toch niet meer in dit leven. Snappen jullie het dan echt niet of is die plaat voor jullie hoofd gewoon zo dik?
Mensen, denk 2x na voor je deze waardeloze firma je geld stuurt. De ellende die je ermee hebt is echt wel het tientje waard dat je meer moet betalen bij een ander.
Artikelinformatie geven? Hoezo, de klant heeft toch informatieplicht.
KOOP HIER NIETS!
Had ik de voorgaande reviews maar gelezen..
Ik heb een benzine stokheggenschaar besteld, geen snoer leek me handig voor onze lange tuin. Bij ontvangst van de heggenschaar bleek deze veel te zwaar voor mij en niet te gebruiken omdat je een benzineheggenschaar met een trekkoord aan moet trekken wil ie aanslaan. De compressie waar je doorheen moet, is voor mij te zwaar en het lukt me gewoonweg niet om de schaar aan te krijgen.
Op de website staat heel weinig informatie over deze benzine-heggenschaar en geen info over benzine heggenscharen in het algemeen. Er staat geen gewicht vermeld en ook niets over de compressie bij het gebruik van een benzine-heggenschaar.
Ik heb binnen 14 dagen een mail gestuurd met een aanvraag voor retourzending. In de mail heb ik duidelijk vermeld dat ik de schaar heb uitgeprobeerd. Naast de mail heb ik ook gebeld en mijn verhaal mondeling gedaan. Er is telefonisch toegezegd dat ik de heggenschaar terug kon sturen.
Nu heb ik bericht ontvangen dat ze de heggenschaar niet retour willen nemen omdat ie is gebruikt. In de algemene voorwaarden staat dat een artikel alleen retour mag als het ongebruikt is. Hoe kan ik nou weten dat ik niet door de compressie heen zou kunnen trekken als ik de schaar al niet eerst helemaal in elkaar gezet heb en er benzine in heb gedaan?
Ik heb van te voren duidelijk aangegeven dat ik de schaar gebruikt heb voordat ik hem heb teruggestuurd. Als ik geen toestemming had gehad dan zou ik ook zeker niet kosten hebben gemaakt voor het retourneren. En die waren omdat de schaar zo zwaar is veel meer dan de standaard kosten voor pakketpost.
Daarnaast ben ik van mening dat de info op de website niet toereikend is/was. Was dat wel het geval geweest, zou het mijn risico zijn als ik de heggenschaar tegen beter weten in toch had besteld. Nu geeft de webwinkel als weerwoord dat ik had moeten informeren over het gewicht en over de compressie die je hebt bij een benzinemodel. Dat zou impliceren dat ik had kunnen verzinnen dat een heggenschaar misschien wel 10 kilo of meer zou kunnen wegen en dat ik zoveel moeite zou moeten kunnen doen om hem überhaupt aan te krijgen. Ik heb een accuheggenschaar en die weegt iets van 2 kilo. Ik heb nooit kunnen bedenken dat ie zo zwaar zou kunnen zijn en ook nooit kunnen bedenken dat er NIET gewoon een knopje op zou zitten om hem aan te doen.
Ik ben een leek op het gebied van benzine-heggenscharen en vindt dat het de verantwoordelijkheid is van de webwinkel om mij goed te informeren. Ik kan de heggenschaar op een webwinkel namelijk niet vasthouden of in real-life bekijken. Het kan niet zo zijn dat de webwinkel de verantwoordelijkheid om te informeren bij de klant legt.
1 ster is eigenlijk nog veel te veel omdat de winkel terug komt op haar eigen beloftes en mij niet wil geloven dat ik ze, toen ik toestemming voor retourneren vroeg, heb laten weten dat ik het artikel uitgeprobeerd heb. Op een voorstel tot een oplossing willen ze niet ingaan. Mails kunnen ze niet meer vinden en de eigenaresse is onbeschoft aan de telefoon en uitermate denigrerend over haar werknemers. Ik zou er onmiddellijk weggaan als ik daar zou werken.
Maken belofte niet waar en communiceren slecht
4 artikelen bij deze webwinkel besteld. Credo was voor ....uur besteld, volgende dag in huis. 2 artikelen werden bijna een week later geleverd, verder geen begeleidend schrijven of een email over de andere twee. Na mailen werd duidelijk dat 1 artikel helemaal niet meer leverbaar was en dat ik daar mijn geld voor terug zou krijgen (ook gebeurd) het duurste en natuurlijk al betaalde artikel was ineens niet meer voorradig, maar zou de volgende week geleverd worden. Voor het ongemak zou men een leuk kado meesturen. Op afgesproken datum wederom niets ontvangen, ook geen berichtje. Na wederom mailen werden weer excuses aangeboden. Het product (een eurom hakselaar) was weer niet door de leverancier bij hun afgeleverd, dus konden zij het mij ook niet leveren, maar de week erna zou het moeten komen. Toen ik de week erna een lang weekend met vakantie was, ontving ik op de eerste dag dat mijn bestelling de deur uit was en de volgende dag door DHL zou worden bezorgd. Teruggekomen van vakantie trof ik het pakket idd in mijn tuin aan. Geen begeleidend schrijven of mail ontvangen. Anderhalve week later ontving ik mijn kado in de mail met excuses voor al het ongemak. 5 euro korting op een volgende aankoop, bij minimale besteding van 25 euro. Ik geloof niet dat ik dit ga inwisselen! Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik het verzoek om een review in te vullen. Heb ik gedaan en daarin mijn kritiek geuit (netjes en opbouwend) Kreeg daarna bericht dat mijn review 14 dagen " on hold" werd gezet om de gelegenheid te geven mijn klachten weg te nemen. Is dus niet gelukt en nooit meer iets van gehoord. Gebruiken dus kennelijk alleen positieve reviews. Ik ben er klaar mee
Duidelijk en overzichtelijk
een eurom onkruidborstel heb ik hier besteld welke ik de volgende dag in de middag heb ontvangen. een zekere aanrader!
goeie webwinkel
Ik wilde wat bestellen via de website. Ik zag staan; leverbaar en daaronder 2-4 werkdagen. Na telefonisch contact; waar je goed en vriendelijk geholpen wordt, is mij duidelijk geworden wanneer de levering zal plaats vinden. Ik ben overgegaan tot koop! En ze hebben het nog waar gemaakt ook! Ik ga hier vaker bestellen!
Goeie klantenservice
Op persoonlijke titel E-mail ontvangen met een vertraagde levertijd. Pakket net voor het weekend ontvangen.
ZEER SLECHTE WEBWINKEL
HEATER BESTELD DONDERDAG, WAS OP VOORRAAD VOLGENS WEBSITE....
VRIJDAG EEN MAIL GEHAD DAT DE HEATER VERSTUURD IS MET DHL...
MAANDAG GEMAILD VOOR DE DHL TRACK EN TRACE...
DINSDAG EEN MAIL DAT HIJ NIET OP VOORRAAD IS EN PAS IN JUNI GELEVERD KAN WORDEN..
REAGEREN SLECHT TOT NIET OP EMAILS !
NIKS BESTELLEN DAAR IS HET BESTE !
NU BIJ DE WEHKAMP BESTELD, MORGEN IN HUIS :)
PAS OP: oplichters!
Geen zaken doen met deze webwinkel! Via bol.com een maairobot besteld van EUR 1100 en een gebruikt en beschadigen exemplaar ontvangen. Geen bereidheid om dit op te lossen. Ben dus opgelicht. Ga nu aangifte doen.
Zeer slechte service
Tuinhaard uit folder besteld en direct afgerekend. Levertijd zou 3-4 dagen zijn. Inmiddels zijn we 7 weken verder en nog niets ontvangen. Vele toezeggingen, maar nog niets gezien. En even fatsoenlijk terugbellen is er ook niet bij.
Komen hun belofte niet na!
Onlangs een artikel besteld welke op voorraad lag. Dus voor 18.00 uur besteld morgen in huis. Maar nee hoor zit al dagen op mijn bestelling te wachten. Op mijn mails waarom het niet op tijd geleverd kan worden wordt helemaal niet op gereageerd .
Voor het eerst en voor de laatste keer hier iets besteld.
Prima in order aannemen, slecht in de afhandeling
Wij hadden een order opgegeven voor een tuinhaard die binnen 7 dagen geleverd zou worden. Na 15 dagen kregen we te horen, na veel aandringen, dat hij niet meer leverbaar was en daarna nog eens 15 dagen moeten wachten om het geld terug te krijgen. Vriendelijke mensen maar het principe van snel en makkelijk is nog niet aangekomen.
Goed geholpen met het vinden van onderdeel!
Ik zocht onderdelen voor mijn grasmaaier. Na aangegeven te hebben dat ik de juiste artikelen waarna ik zocht niet op de site kon vinden, zijn deze er speciaal opgezet zodat ik ze kon bestellen. Daarna de bestelling gedaan en snel alles in huis. Je wordt hier vriendelijk geholpen en er wordt met je meegedacht.
Niet thuis bij klachten
Bij Tuingereedschapwinkel.nl een bestelling geplaatst die netjes geleverd werd. Echter na levering bleek dat het geleverde product qua specs niet overeenkomt met het geen op de website vermeld staat. Na een mailwisseling met de klantenservice zou dit uitgezocht worden. Na een maand nogmaals de klantenservice herinnerd aan de klacht waarna er geen reactie meer kwam ondanks herhaaldelijk verzoek. [Naam] en zijn bedrijf tuingereedschappenwinkel.nl en [Naam] Tuingereedschapwinkel zijn niet aan te raden om zaken mee te doen na betaling negeren ze je als klant volledig.
Geen één ster waardig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Half december producten besteld.
Nu 7 weken later nog steeds niets ontvangen.
Maar wel al betaald via IDeal.
Daar zijn ze wel op tijd mee.
Met alle respect, ik probeer te bellen maar krijg geen gehoor bij jullie.
Stuur je een mail met de vraag waar de producten blijven, krijg je een reactie dat het nagevraagd moet worden bij een " collega "
Net of die weet waar het is !!!!!!!!!!!!!!!!
Ik heb liever dat mijn geld gewoon word terug gestort, dan koop ik het wel ergens anders.
In 1 woord, slechte webwinkel met een waardeloos beleid en service naar de klant.
Onfatsoenlijk en onbetrouwbaar
Een bestelling werd niet binnen de afgesproken termijn geleverd. Eerst kwam er nog netjes een bericht met een vage mededeling ('uw bestelling is manco geleverd', terwijl het op voorraad zou zijn) daarna werd het stil en moest ik er zelf achteraan. Na twee keer navragen uiteindelijk wel bestelling ontvangen.
Deze winkel blijft je nadien spammen met hun aanbiedingen, ook al klik je in de mailings op afmelden en doe je per e-mail meerdere verzoeken om te worden uitgeschreven. Daar komt geen enkele reactie op, de spam blijft wel doorgaan. Onbetrouwbaar en onfatsoenlijk dus.
Perfecte afhandeling van mijn bestelling in alle opzichten.
Onlangs bestelde ik een strooier voor achter mijn zitmaaier. De bestelling werd direkt afgehandeld inclusief een snelle levering. Helaas ontbraken er in de verpakking enkele belangrijke onderdelen van de strooier klaarblijkelijk door een inpakfout bij de fabrikant. Na tel. melding hiervan en aangeboden excuses stuurde de Tuingereedschapwinkel mij per omgaande een complete nieuwe strooier en regelde bij de aflevering direkt de retournering van het eerder geleverde. Bij een volgende behoefte aan tuingereedschap e.d. zal het weer de TUINGEREEDSCHAPWINKEL worden, dat is zeker.
pas op met tuingereedschapwinkel.nl
in 2014 een bestelling gedaan van bijna 600 euro,zij haden een afleveringsdatum gegeven,maar er word niet geleverd,contact gezocht
het zou een week later geleverd worden,na 3 weken nog niets,ik heb mijn bestelling toen geanuleerd,maar het heeft 4 weken geduurd voor ik mijn geld terug had,ook dat ging niet zonder slag of stoot.MENSEN KOOP NIETS BIJ GEREEDSCHAPWINKEL.NL .
WAARDELOOS: HELFT NIET GELEVERD GEKREGEN!!! WEL BETAALD!
Had ik maar eerst gegoogeld voordat ik besteld had. Helaas niet gedaan. Dus nu voor bijna 300 euro spullen besteld en maar voor 200 euro geleverd gekregen. Volgens hun zijn alles dozen verstuurd en aangekomen maar helaas hier is maar 2/3 van de spullen aangekomen.
SNEL WEGBLIJVEN DAAR!!!!!

Reply from Tuingereedschapwinkel.nl
levering voor de helft uitgeleverd
in juni een bestelling gedaan van 2 artikelen. 1 artikel werd niet geleverd. kreeg te horen dat artikel later zou komen. 6 weken later te verstaan. 6 weken later een bericht dat artikel niet geleverd kon worden, wel later. 2 weken later weer bericht dat artikel niet geleverd kan worden. verzoek gedaan om terugbetaling. na vele mails en telefooncontact uiteindelijk ruim 6 weken later geld terug. zeer slechte afhandeling. communicatie zeer slecht. afhandeling klacht zeer slecht. absoluut geen aanrader!
The Trustpilot Experience