Tuingereedschapwinkel.nl

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

terraskachel besteld en betaald op 24-8 heb het bedrijf bezocht en heb in nieuwleusen div. mensen gesproken maar blijkt dat deze oplichter vast zit en wel al 4 MAAND. gekke van alles is dat poli... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hier hetzelfde verhaal. Twee maanden geleden bestelling geplaatst en direct betaald. Na enkele dagen een mailtje ontvangen dat "vanwege technische storing" er niet op tijd geleverd kon worden. Daarna... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik wilde wat bestellen via de website. Ik zag staan; leverbaar en daaronder 2-4 werkdagen. Na telefonisch contact; waar je goed en vriendelijk geholpen wordt, is mij duidelijk geworden wanneer de leve... See more

Rated 1 out of 5 stars

Op 28 juli bestelling geplaatst en betaald, na paar mailtjes waarin levering werd uitgesteld nu helemaal geen reacties meer. Ook sommatie tot terugbetalen levert niets op. Telefoon wordt niet beantwo... See more

Company details

1. Garden Center

Information provided by various external sources

Webwinkel Tuingereedschapwinkel.nl. Heel veel op gebied van Tuingereedschap, Parkmachines, Werkplaatsgereedschap, Mobiele verwarming, Onderdelen en een mooi assortiment Zwembaden en Spa's. Tuingereedschapwinkel.nl beschikt over een eigen werkplaats en reparatie service.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer tevreden!

Nadat ik een bestelling had geplaatst in deze webshop werd ik diezelfde dag nog opgebeld dat het product niet op voorraad was. Dit product kon niet binnen 48 uur geleverd worden en het zou 3 á 4 dagen duren. Uiteindelijk had ik het product al met 3 dagen in huis. Ik ben zeer tevreden over deze webshop want ze hebben me goed op de hoogte gehouden en we hadden het product alsnog op tijd!

August 23, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Ze bedoelen het zo goed!!

Ze bedoelen het zo goed. Maar volgens mijn ervaring is het een bedrijf met gemiste kansen.
Een artikel besteld dat volgens de site in voorraad zou zijn en binnen 48 uur geleverd zou kunnen worden. Na met Ideal betaald te hebben een e-mail gekregen dat de bestelling voltooid was en dat het artikel zorgvuldig zou worden ingepakt voor verzending. Na 4 dagen geïnformeerd of de zorgvuldige verpakking was gelukt. Helaas het artikel was niet in voorraad het zou nog wel 5 dagen duren voordat het verzonden kon worden. Na nog ruim een week wachten weer eens gebeld waar de zending bleef. Helaas nog niet in voorraad terwijl al die tijd het artikel nog steeds volgens de website binnen 48 uur geleverd kon worden. Uit armoe maar de bestelling geannuleerd. Vervolgens Romach gebeld - de concurrent - of zij het artikel in voorraad hadden. Jawel!! Volgende dag - dus binnen 24 uur - aan huis bezorgd en nog goedkoper ook.
Het geld van kreeg ik van de tuin gereedschapwinkel ruim 3,5 week na betaling teruggestort.
Voor mij geen tuingereedschapwinkel meer!!!

August 23, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Goed opletten wat je geleverd krijgt van deze webwinkel.

Op dag 1 een artikel besteld en de levering zou de volgende dag plaatsvinden. Mailtje gekregen dat het product verstuurd was. Op dag 2 geen geen pakketje, bij navraag bleek dat iemand anders ons pakketje had gekregen. Op dag 8 kregen we eindelijk het pakketje binnen, bleek dat we het verkeerde artikel hadden geleverd. Weer bellen, bleek oorspronkelijk bestelde artikel niet in voorraad te zijn. Op dag 10 kregen we toch eindelijk weer een pakketje binnen. En ja, weer niet het juiste artikel... Waardeloos voorraad/bestelsysteem en geen service! We gaan nooit meer hier iets bij deze firma bestellen, en raden ook iedereen af om dit te doen!

July 26, 2013
Rated 5 out of 5 stars

geweldige service en assistentie voor zo een klein onderdeel

Ik ben erg goed geholpen. Alles is in het werk gesteld om het goede onderdeeltje voor mij te vinden, terwijl het echt een heel goedkoop onderdeeltje is. Erg fijn dat er zoveel losse onderdelen te koop zijn en dat je niet gelijk heel je spuit hoeft te vervangen. Ik had een wartel nodig voor een solo drukspuit, deze heb ik na bestelling snel en correct ontvangen. Mijn hartelijke dank

July 11, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Geen levering, geen product, slecht contact

Na 3 weken nog geen product. Was niet op voorraad wat ze niet aangegeven hadden voor de betaling plaats vondt!! 6 tot 10 dagen leverrtijd. Hu??? Gemaild en gebeld. Veel beloven en niks sturen. Wat een oplichterij. De tuinwinkel krijg van van mij een dikke onvoldoende wat kunnen ze mensen toch voor de gek houden. Er zou een strak op moeten staan. Grrrrrrr

July 1, 2013

Levertijden worden niet nagekomen

Volgens de webshop op voorraad en geleverd binnen 48 uur. Helaas na betaling blijkt het artikel opeens niet meer leverbaar.
Meer dan 1 week geleden al betaald met iDEAL maar tot op heden is het geld ook niet teruggestort!

June 25, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Prima website en hele goede menselijke behandeling.

Na de bestelling gedaan te hebben en betaald, vond ik op een andere site het produkt goedkoper.
Heb dit gemeld en kreeg gelijk reaktie terug. Het verschil wordt nu teruggestort op mijn rekening.
Dit vind ik topservice en heel klantvriendelijk.
Website ook overzichtelijk en helder.
Heb het produkt nog niet ontvangen, maar ga ervan uit dat dit ook oke is.
Zeer zeker een aanbeveling waard.

June 12, 2013

Waardeloze service

Op 12-6-2012 2 een bestelling gedaan,en meteen betaald via Ideal.
De order staat op 17-6 nog steeds in voorbereiding.
Op mijn email met daarin een vraag over de verwachten leverdatum werd niet gereageerd,mijn telefoontje werd afgewimpeld met de opmerking "u word vandaag teruggebeld",wat uiteraard niet gebeurde.

Op woensdag 20-6 een mailtje gekregen met daarin de volgende boodschap:
Geachte klant,de door u bestelde artikelen worden vandaag verstuurd en zullen vrijdag 22-6 geleverd worden.U dient daarvoor tussen 8 en 1800 uur thuis te zijn.

Dus die vrijdag was er iemand bijna de hele dag thuis.
Niemand aan de deur geweest,geen kaartje in de bus.
Ook zaterdag niemand aan de deur en geen kaartje in de bus.
Dus vandaag,maandag 25-6,weer gebeld,en de mevrouw van de klantenservice zei het volgende:"Het klopt dat u niks gekregen hebt,want er is niets verstuurd.Wij hadden verwacht de artikelen zelf binnen te krijgen op 20-6,maar dit is niet gebeurd.Het komt nu dinsdag 26-6 binnen en u hebt het woensdag in huis.En verder geen excuses of iets dergelijks voor een dermate stomme fout !

Dus als je hier iets besteld,moet je maar afwachten of en wanneer je iets krijgt,verder moet je voor de zekerheid maar thuisblijven ook al is er niets verstuurd,want je weet maar nooit.

Als ik een advies mag geven,bestel hier nooit iets,je word niet serieus genomen,en het lijkt erop,dat als het geld maar binnen is,zal het tuingereedschapwinkel.nl verder een zorg zijn!
Men streeft ernaar om de artikelen binnen 48 uur te leveren,ik heb besteld op 12-6,en zoals het nu lijkt word er geleverd op 27-6,da's geen 48 uur,dat is 360 uur,15 dagen!

Waardeloos dit,voor mij nooit meer !!

June 25, 2012
Rated 1 out of 5 stars

niet tevreden over de hele lijn...

Ontevreden over de hele lijn. Op 18/02 artikel besteld. Op 20/02 kreeg ik een (standaard) mailtje dat mijn artikel 24/02 zou worden geleverd tussen 8-18u.
Er voor gezorgd dat er iemand thuis was; je raadt het al, geen pakketje gekregen. Op 27/02 opnieuw contact opgenomen, dmv een antwoordapparaat met een kluitje in het riet gestuurd, dan maar gepoogd te chatten, werkt ook voor geen meter, tenslotte dan een mail gestuurd. Daar kreeg ik gelukkig dezelfde dag antwoord op, met de melding dat mijn pakket binnen de 24u zou worden geleverd. Vandaag zijn we 29/02, en nog geen pakket te bespeuren
Daarnet dan nog eens gebeld, kreeg vrij snel iemand aan de lijn, die vertelde dat het pakket zeker op maandag de deur was uit gegaan, die me beloofde het na te vragen bij de koerierdienst, en beloofde me terug te bellen met meer info omtrent mijn pakket.
Niks meer van gehoord natuurlijk. Ben erg benieuwd wanneer mijn bestelling hier gaat arriveren.
Ik heb geen moeite met enige wachttijd, maar 'k heb wel veel moeite met foute informatie, en loze beloftes, en het gebrek aan correcte info. Aan mij zullen ze geen klant meer hebben.

February 29, 2012

Zeer slechte service!!!

Hoe deze winkel aan z'n goede reviews komt weet ik niet maar onze ervaring is anders. Levering van iets wat op voorraad zou zijn liet erg lang op zich wachten, bij ontvangst bleek 1 heater kapot. Komt voor, kan gebeuren maar de manier hoe het is afgehandeld was belachelijk. Er wordt elke keer beloofd dat je een mail krijgt of teruggebeld zal worden maar dit is niet 1x gebeurd, we bleven bellen! Echt vreselijk, uiteindelijk ruim 2 maanden na bestelling in het bezit van een werkende heater. Voor ons echt de eerste en laatste keer dat we iets hebben gekocht bij de tuingereedschapswinkel.nl

February 21, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Prima Service snelle levering

We hadden snel een kachel nodig voor een Kinderkamp.
En Tuingereedschapwinkel.nl heeft ons snel uit de kou geholpen met een mooie oplossing. Top gedaan!!

December 17, 2011

levering klopte niet

4 van de 12 bestelde artikelen waren niet wat ik had besteld. Of een ander merk, verkeerde maat enz.
Na gebeld te hebben de toezegging gekregen dat het kostenloos vervangen zou worden. Daarna niets meer gehoord of gezien.
Jammer. Ik ben tuinder en dit was mijn eerste aankoop en tevens de laatste. Mvg, P. Lammerts

December 14, 2011
Tuingereedschapwinkel.nl logo

Reply from Tuingereedschapwinkel.nl

Klant heeft 10 artikelen besteld, 9 artikelen zijn in 2 pakketten verzonden waarvan 1 artikel (Fiskars takkenschaar)nooit is aangekomen. Na reactie van de klant hebben wij kosteloos het artikel nageleverd. Deze is ontvangen. Totaal is 1 artikel (tuinmes) niet is geleverd omdat deze niet meer leverbaar is.

Hierbij nogmaals ons excuus voor het niet kunnen leveren van het tuinmes en vinden het jammer dat wij u als klant niet meer terugzien.

Klantenservice Tuingereedschapwinkel.nl

The Trustpilot Experience