We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... See more

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL
Company replied
In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.
Company replied
Wij konden vrij rondkijken zonder opdringerige verkopers. Toen wij belangstelling toonden voor 2 bankstellen was de verkoopster zeer behulpzaam en met haar hulp en informatie kon de juiste bankstel s... See more
Company replied
9We kwamen vandaag voor her eerst in jullie prachtige winkek in Amersfoort. Waar we al lang naar op zoek zijn vonden we bij jullie. Twee mooie industriele fauteuils. Zeer vriendelijk en bekwaa... See more
Amsterdamseweg 39B, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 88% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We hebben een fijn gesprek gehad, goede service en een fijne uitleg over alle stoffen en de opties die we zouden kunnen doen

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Erg snel en goed geholpen. Complete set hier gehaald, Goeie prijs, Fijne mensen Aanrader dit.

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Erg relaxed en vriendelijke verkopers. Leuk om op deze manier een bank te kopen.

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Wij hebben hier onze nieuwe bank gekocht. Vriendelijk personeel die je goed helpen en de tijd voor je nemen.
Wij zijn erg tevreden!

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Echt erg goed geholpen door de adviseur. Lekker alles kunnen proberen qua zit comfort. En natuurlijk daarna een bank aangeschaft

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Netjes geholpen en rustig de tijd genomen om de definieer keuze samen te bepalen

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Super snel en fijn geholpen en hadden binnen no time een nieuwe bank. Geweldige service

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Wij zijn goed ontvangen door de medewerkers van WoonSquare. We konden rustig op ons gemak kijken en er was een erg ruim aanbod.
Ons zicht viel meteen op een prachtige bank. Zodra wij hier bleven hangen en begonnen te twijfelen werden we erg fijn geholpen in het maken van keuzes. Alle opties werden besproken, waaronder de prijs etc.
Ook bij het kopen van de bank werden wij goed begeleid en geïnformeerd.

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Fijn geholpen. Vriendelijke verkoper die luisterde naar onze wensen en ons goed adviseerde. Dacht in mogelijkheden en wist goed uit te leggen wat de opties waren qua mogelijkheden inmeting.
Een mooie bank gekocht hier!

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Bank was precies hoe ik em besteld had,ik ben er erg tevreden mee.Ik koop al jaren me banken bij woonsquare en nog nooit ben ik teleurgesteld door hun.Mooie banken en prijzen ook en het personeel is ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Vandaag zijn we erg goed geholpen bij het kiezen van een bank in Woonsquare Amersfoort.
Al onze vragen zijn beantwoord en er werd op een prettige manier met ons meegedacht! Blij met onze aankoop!

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Heel vriendelijke mensen en goede hulp. Ze denken goed met je mee.

Reply from Woonsquare - Amersfoort
De verkoper was in het begin oke, maar werd wel steeds opdringerige en wilde een handtekening hebben. Maar wij twijfelde over de kleur. We waren zeker van plan om hem te kopen, maar wilde graag de kleurstalen mee nemen. Maar dan moest er getekend worden. We gaven aan dat we dat niet wilde en morgen terug zouden komen met kleuren van de muur enz.... De verkoper liep arrogant weg en werd boos.... zeer slechte klantvriendelijkheid en opdringerige gevoel!!! Gelukkig bood een jongere collega zijn excuus aan voor het gedrag van zijn collega. Maar erg naar gevoel aan over gehouden.... zeer onprofessioneel!!!
Graag wil ik laten weten dat ze contact hebben opgenomen en het super voor ons hebben opgelost!! Ik zou daarom hem nu 5 sterren geven want vind dat echt heel posetief!!

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Heel fijn geholpen, goede service en vriendelijk personeel

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Tijdens ons bezoek zijn wij vriendelijk geholpen door de medewerker. We kregen drinken aangeboden en er werd aandachtig geluisterd naar onze wensen. Top!!

Reply from Woonsquare - Amersfoort
Goed geholpen zowel door de verkoper als manager en er werd goed mee gedacht voor en met
Alle opties