See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice! Mor hjernen her havde kludret totalt i bestillingen, det opdagede de selv, og Carsten ringede af 2 omgange for at sikre sig det hele nu var som det skulle være, modtog ordren... See more

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice og meget hurtig levering Carsten har været hjælpsom og svare hurtigt på ens spørgsmål ang opsætning og hvordan produktet virker. Og så har de også nogle gode guides som gør op... See more

Rated 1 out of 5 stars

Skuffende tyngdesovepose. Den virker billig lavet og har næsten ingen “tyngde”, og føles slet ikke som en hånd på brystet. Meget overpriced produkt ifht kvaliteten. Øv, ville ønske jeg bare havde købt... See more

Company details

1. Baby Store

Written by the company

Zleepii er et baby brand, som sælger 100% økologiske slyngevugger og tilbehør. Alt sammen designet og produceret i Danmark samt CE godkendte vuggemoterer

3.5

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Stor anbefaling - rigtig god oplevelse!

Vi har været i kontakt med Carsten fra Zleepii af flere omgange, da motoren efter meget brug skulle strammes og smøres.
Selvom vi kontaktede den sen aften, fik vi svar og film retur indenfor en time.
Efterfølgende tog Carsten motoren retur til reparation uden beregning.
Stor anbefaling herfra, for hurtig og rigtig god service!

February 20, 2024

Hej Joachim.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi bliver glade, når vi kan hjælpe andre småbørnsfamilier :)

KH

Reparation af motor

Som så mange andre har vi købt flere af vores babyting brugt, Heriblandt slyngevugge og motor fra Zleepii som vi var/er super tilfredse med.

Som alle forældre der har gjort deres dagligdag afhængig af denne fantastiske maskine, brød verden sammen da motoren pludselig stod af. Gode råd var dyre, og så alligevel ikke. tog mails til Zleepii og så havde vi modtaget en pakkelabel og et reparationsnummer for et beskedent beløb (299,-)
pakken kom af sted og under 72 timer senere hang motoren på vuggen igen, fuld funktionsdygtig.

Man kan vurderer firmaer på mange ting, men Zleepii's service, forståelse og ikke mindst hurtighed gør at vi klart kan anbefale dem til alle andre og næste gang vi skal købe noget vil det blive hos dem.

- Frederik Als

November 10, 2023

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, en slyngvugge til 2 og det virker bare. Den skaber ro og tryghed hos vores 2 små🙏🏻
Den bedste investering man kan gøre sig hvis man har eller skal have småfolk.
Det bliver et kæmpe JA tak herfra.
Bedste og varmeste anbefalinger herfra.

Hej Stine,

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Fornøjelse at være kunde!

Fantastisk service og skide godt produkt! Intet mindre.
Hvis jeg nogensinde skulle få brug for at købe en slyngevugge eller motor mere, vil jeg købe den her!
Jeg blev ringet op i forbindelse med at jeg skulle købe en reservedel, til en ældre motor for 2. Gang. Jeg havde ikke monteret det rigtigt, og hvis ikke opkaldet var kommet, havde jeg nok gjort det forkert igen.
Der er ikke det problem de ikke vil hjælpe med at løse. Hurtigt og effektivt.
Tak for en god oplevelse

Hej Kristoffer,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Mvh

Virkelig god slyngevugge

Virkelig god slyngevugge ! - fungerer fuldstændig som den skal og er helt fantastisk til at hjælpe små til at finde søvnen. Vores har kørt i 2,5 år stort set dagligt uden behov for justeringer eller service.

Stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Anne.

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at vores komplette sæt bliver værdsat i jeres fine univers hos Kvinde-Min, hvor vi ved flere babyer får en lille lur i løbet af dagen, mens deres mødre har frie hænder til at træne.

Vi værdsætter jeres taknemmelighed.

Mvh. Louise & Carsten

Slyngevugge til undsætning!

Slyngevugge til undsætning!
Vi har overhovedet ikke brug for en slyngevugge - det havde man ikke for 30 år siden, så hvorfor skulle man det nu?
Hold da op vi tog fejl!!
Vi har en tvillinge-slyngevugge som har fulgt os siden vi kom hjem fra sygehuset og ved opsætningen havde vi gavn af hyggelige intro-videoer, som gjorde det nemt - selv med trætte øjne!
Vi har kombi-pakken med motor og fjedre, som har gjort at vores børn har kunne bruge den fra helt små og stadigvæk nu ved knap 10 kg pr barn efter 6 mdr, pga fjedresættet!
Motoren med justerbar styrke gør det nemt at regulere i forhold til vægten (1 eller 2 børn) og den har virkelig reddet os på trælse nætter!
I en længere periode brugte vi også tyngdeposerne, som blev en lille tryghedszone for vores børn!
Tak for hjælpen, fra to taknemlige forældre!

September 29, 2023

Dyrt billig skrammel

Min kone og jeg har købt en tvillinge slyngevugge, og det må siges at være noget billig bling. Motoren knirker og knager hele tiden, samt vi har måtte investere i nye fjedre, da 2 allerede er sprunget inden for 3 mdr brug, og zleepii fra sagde sig alt ansvar omkring holdbarheden af fjedre

September 8, 2023

Reply from Zleepii

Hej Jacob, vi er kede af din oplevelse. Med det sagt så ved vi med garanti at vores produkt er blandt markedet bedste.

Har du kontaktet os iht. reklamation? Da vi umiddelbart ikke kan se at vi skulle have fået en henvendelse?

Rated 1 out of 5 stars

Der findes bedre alternativer!

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Zleepii og deres slyngevugge motor. Desværre har min erfaring med dette produkt og virksomheden været langt fra tilfredsstillende.

Jeg købte en slyngevugge motor fra Zleepii med forventningen om at løse søvnproblemerne for mit barn. Virksomheden markedsfører deres produkter som løsninger til søvnbesvær og stress i hverdagen, og de lover kvalitet til overkommelige priser. Desværre har min oplevelse været præget af gentagne problemer med produktet.

Allerede kort tid efter købet begyndte slyngevugge motoren at knirke og larme, hvilket forstyrrede både mit barns og min egen søvn. Dette var selvfølgelig ikke, hvad jeg forventede efter at have investeret i et produkt, der skulle hjælpe med at skabe ro og søvn.

Problemet blev kun værre med tiden, da kileremen gentagne gange faldt af, hvilket gjorde slyngevuggen ubrugelig. Jeg indsendte en reklamationssag inden for reklamationsperioden, da kileremen sprang af for første gang. Zleepii reagerede ved at sende mig en video med vejledning til at reparere enheden, hvilket jeg gjorde. Jeg var villig til at investere tid og indsats i at gøre produktet funktionelt igen, da jeg stadig havde håb om, at det ville leve op til mine forventninger.

Desværre har det vist sig at være en midlertidig løsning, da problemet med knirken, larm og kilerem, der falder af, gentog sig gang på gang. Nu er vi nået til et punkt, hvor det ikke længere giver mening at forsøge at reparere produktet, da det ikke lever op til de grundlæggende kvalitetsstandarder, jeg forventede fra Zleepii.

Jeg besluttede derfor at indsende en ny reklamationssag, i håb om at få en erstatning eller en fungerende slyngevugge motor. Desværre har Zleepii afvist denne reklamationssag med henvisning til, at den blev oprettet fire uger efter den oprindelige reklamationsperiode udløb. Dette er dybt frustrerende, da jeg allerede inden for reklamationsperioden oplevede problemer med produktet og søgte hjælp fra virksomheden.

Jeg føler mig som kunde meget skuffet over Zleepii's manglende vilje til at løse dette problem tilfredsstillende. Virksomheden hævder at have fokus på kvalitet og at yde den bedste kundeservice, men min oplevelse modsiger dette. Jeg har brugt tid, penge og energi på et produkt, der ikke lever op til mine forventninger, og virksomheden har ikke været villig til at stå ved deres produkt eller yde den støtte, jeg har brug for som kunde.

Jeg håber, at denne anmeldelse kan tjene som advarsel til andre potentielle kunder og som et incitament for Zleepii til at revidere deres politikker og forbedre kvaliteten af deres produkter samt deres kundeservice.

September 6, 2023

Tvillingevugge

Vi købte en Tvillinge slyngevugge. Den virker som den skal, og bliver brugt flittigt.
Vi havde en fejl på motoren som var selvforskyldt.

Vi kontaktede kundeservice og fik hurtigt udbedret fejlen.

God service og godt produkt.

April 24, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Jeg vil skyde på motoren har 10…

Jeg vil skyde på motoren har 10 forskellige knirkelyde som den flittigt skifter imellem. Det er ret generende, og hjælper kun kortvarigt at skille motoren af for at smøre den.

Kilremmen sprang efter 4 mdr, den fik jeg så skiftet (motoren skilt ad igen).

Måske vi har været uheldige, men generende er det.. Jeg ville nok gå med Moonboon kunne det gøres om.

March 19, 2023

Hej Kasper,

Det er bestemt ikke meningen at vores motor skal støje og lave knirkelyde. Ert dette tilfældet så sørger vi for at løse situationen. Du må derfor meget gerne kontakt os direkte på kontakt@zleepii.dk eller ringe til os, da vi ikke kan finde dig i vores system ud fra dit navn.

Rated 5 out of 5 stars

Brugervenlig, god kvalitet og effektiv

Virkelig god vejledning inden køb.
Sælger lyttede til vores behov og forsøgte ikke at oversælge noget vi ikke havde behov for.
Hurtig levering.
Brugervejledningen i pakken var super nem og detaljeret, så opsætning gik som en leg.
Og vigtigt af alt, baby sover nu :-)

March 6, 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De varmeste anbefalinger til en lækker slyngevugge med motor.
Efter at have en baby med kolik(refluks), har jeg nydt stof gavn af denne slyngevugge, der hjælper min datter i bedere søvn og giver mig frie hænder.
Carsten og Louise yder en god service og er meget behjælpelige ved spørgsmål.

March 10, 2023

Outstanding kundeservice

Zleepii var hurtige til at tage kontakt til os, da vi ikke havde valgt hvilken fjeder vores motor skulle køre med ved bestillingen. De ydede ydermere fremragende support på vores motor indenfor 24 timer efter vi tog kontakt og har igennem hele forløbet været super forstående og servicemindede. Deres kommunikation og service er af høj kvalitet!

January 31, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Uundværlig med fire børn og en mand der sejler

Med fire børn og en mand der sejler, var det er must at anskaffe os en slyngevugge med motor. Den er helt undværlig i en travl hverdag, den har givet os tid til de andre børn og til diverse nødvendige og praktiske gøremål herhjemme. En “tredje forældre”, som min mand så rigtigt kalder den. Vi kan give Zleepi vores bedste anbefalinger, god kvalitet, let at montere og super service. Tak for den.

January 26, 2023

Hurtig og super service

Skulle bestille ny motor til min slyngevugge. Jeg glemmer ved en fejl at tilføje hvilken fjeder jeg vil have med og Zleepii kontakter mig lynhurtigt for at gøre mig opmærksom på dette. De tilbagebetaler pengene med det samme og sletter ordren, for at jeg kan oprette ordrer på ny. Utrolig hurtigt og venlig responstid. De varmeste anbefalinger til Zleepii og deres produkter.

January 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt vuggemotoren og stativ…

Vi har brugt vuggemotoren og stativ siden vores datter på 7 mdr. var spæd, det fungerer perfekt og er en stor hjælp i hverdagen! Vi har de seneste 14 dage haft glæde af tyngdesoveposen og siden da, har nattesøvnen været meget bedre. Klar anbefaling herfra!

December 22, 2022

Take a closer look