Fantastisk kundeservice! Mor hjernen her havde kludret totalt i bestillingen, det opdagede de selv, og Carsten ringede af 2 omgange for at sikre sig det hele nu var som det skulle være, modtog ordren... See more
Company replied
God kundeservice og meget hurtig levering Carsten har været hjælpsom og svare hurtigt på ens spørgsmål ang opsætning og hvordan produktet virker. Og så har de også nogle gode guides som gør op... See more
Skuffende tyngdesovepose. Den virker billig lavet og har næsten ingen “tyngde”, og føles slet ikke som en hånd på brystet. Meget overpriced produkt ifht kvaliteten. Øv, ville ønske jeg bare havde købt... See more
Company replied
Min kone og jeg har købt en tvillinge slyngevugge, og det må siges at være noget billig bling. Motoren knirker og knager hele tiden, samt vi har måtte investere i nye fjedre, da 2 allerede er sprunget... See more
Company replied
Zleepii er et baby brand, som sælger 100% økologiske slyngevugger og tilbehør. Alt sammen designet og produceret i Danmark samt CE godkendte vuggemoterer
Engen 5, 6000, Kolding, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Vi har intet at klage over. Hurtig levering, god pris og et rigtig lækkert kvalitetsprodukt.
Motoren er næsten lydløs, holdbar og baby falder i søvn på ingen tid. Zleepii er alle pengene værd. Vi ville ikke undvære den for noget :-)

Reply from Zleepii
Godt produkt og rigtig god service. Havde brugt en forkert fjeder som var for lang og motoren gik i stå. Fik tilsendt en ny uden problemer 😊😊😊
Jeg bestilte en slyngevugge med motor til min datter i håbet om, at det kunne give mig lidt frie hænder og tid til, at gøre min søn klar om morgenen - uden at skulle have dårlig samvittighed over, at lægge min datter skrigende fra mig. Den har virket på hende fra første øjeblik, giver hende ro og meget længere lure.
Jeg bestilte vuggen mandag og modtog den onsdag, så jeg har intet andet end rosende ord tilovers for zleepii.dk ❤️

Reply from Zleepii
Fantastisk ekstraordinær kundeservice! Kan klart anbefale Zleepii. :)
- Leon

Reply from Zleepii
Jeg bestilte motor til min slyngevugge, da min gamle gik i stykker, og med to tvillinger, er den simpelthen en nødvendighed! Jeg bestilte fredag kl 9.20 og kl 13.11 var den allerede afsendt! Her til morgen stod jeg op til en pakke hængende på min dør, og nu glæder jeg mig til lidt søvn😂😂😂👌tusind tak for super hurtig levering! 😍👌

Reply from Zleepii
Zleepii slyngevuggen har givet os vores aftener tilbage.
Vores søn har i lang til ikke ville sove når vi har forsøgt, at putte ham til en lur først på aftenen. Men efter vi er begyndt at putte ham i slyngevuggen, så sover han gerne en time, hvor vi så kan nyde lidt forældretid.
Jeg vil til hver en tid anbefale Zleepii til andre nye forældre.
Både pga den attraktive pris i forhold til de andre på markedet men også pga deres fantastiske service.
Jeg har nået at være i dialog med Carsten et par gange nu, når jeg har haft et problem og han løser det simpelhen lige med det samme.
Er du i tvivl om hvilket mærke slyngevugge du skal vælge, så vælg Zleepii.

Reply from Zleepii
God og fleksibel service. Vi købte en vuggemotor fra zleepii og den har givet os alle en meget bedre nattesøvn og har nu armene fri. Kan anbefales!

Mere end tilfreds !
Bestilte igår og motoren kom idag og lever fuldt ud op til vores forventning. Super service :-)

Reply from Zleepii
Helt klart 5 fede stjerner herfra!
Vi havde en søn som stort set kun ville sove på mig ellers tog han kun små korte lure på 30 min. (Hvilket gav en lille sur dreng der ikke fik nok søvn)
Vi valgte at bestille denne lækre slyngevugge med motor! Og det er simpelthen alle pengene værd!
Vi har nu en dreng, der sover 2 timer af gangen og er blevet meget gladere dreng!
Motoren er dejlig stille også er kvalitet bare super lækker.
Kæmpe anbefaling her fra! ♥️

Reply from Zleepii
For det første er det en virkelig lækker slynge i et lækkert materiale. Min søn nyder at ligge der.
For det andet er motoren fantastisk ift forskellige "vugge niveauer" og betjening heraf - meget brugervenlig. Derudover er støjniveauet fra den så lav, at man ikke lægger mærke til, at den køre.
Sidst men ikke mindst, har zleepii bare en fantastisk kundeservice. Vi havde spørgsmål ift, at få det hele samlet og skriver en besked til dem på facebook. Carsten vælger, at ringe til os 10min senere på en helt almindelig torsdag aften - kanon service! Og vi var lykkelige over, at kunne tage slyngevuggen i brug 🙏🏼

Reply from Zleepii
Af forældre til forældre.
Super service og produkter, som er testet af forældre og som kan vejledede og hjælpe. Handl trygt her.
Kanon go service. Hurtig svar og go produkt. Købte hele pakken, Til en go pris iforhold til andre på markedet. Elsker min slyngevugge med moter. Virkelig en gave til at få det små til at sove 🥰 Kun gode ord herfra. Fuld ud tilfreds 😊

Reply from Zleepii
God pris ift resten af markedet. Jeg købte den komplette pakke med både slyngvuggen samt motoren og er fuldt ud tilfreds og super hurtig respons på mail når man har spørgsmål.
Klart en anbefaling herfra 👍🏻👍🏻

Reply from Zleepii
Kæmpe anbefaling herfra. Zleepii vugger baby i den sødeste søvn, og er helt uundværlig. Tak for super service!

Reply from Zleepii
Slyngevuggen med motor må være Guds gave til alle forældre!
Jeg købte jeres motor og den er fantastisk ikke mindre end fantastisk - der er søvn garanti næsten hver gang! :D
I yder fantastisk service! Jeg skrev en del mails med Carsten det var en behagelig oplevelse, ja det er næsten helt ensomt i min mailboks her efter købet ;). Da vi modtog pakken lå der et håndskrevet brev fra Louise. DET er knald god service, I gør det godt! :)
Vi endte med at være en stor gruppe forældre der købte hos jer, alle har gode oplevelser med slyngevuggen og motoren. Jeg vil klart anbefale jer til alle småbørns forældre! :)

Reply from Zleepii
Dejlig overkommelig pris i forhold til resten af markedet, nem at finde ud af, og super hyggeligt med et personligt kort med i ordren 😄👌
Kan varmt anbefale at købe deres slyngevugge!