We zijn bij meerdere winkels geweest. Jullue waren €1000 duurder met het soirtgelijke materiaal wat we hadden uitgezocht.ook is het jammer dat jullie geen tegels verkopen.
Company replied

Company replied
Klantvriendelijke medewerker, denkt goed mee! We zijn 2 maal op afspraak in de vestiging geweest om te kijken en onze badkamer te plannen. Beide keren werden we goed geadviseerd en werd de tijd ge... See more
We hadden in 2025 de badkamer meubels gekocht. Deze zijn geleverd halvewege december 2025. Half februari 2026 plaatste onze aannemer de meubels en kwam erachter dat de onderkast van de wastafel zeer b... See more
Bestelling geplaatst maar ontdekt dat we iets andere afmetingen in de badkamer hadden waardoor we een andere douchruit moesten hebben. Gemaild en vrijwel direct antwoord en oplossingen. Snel geregeld... See more
Written by the company
Roskildeweg 13, 9723 BZ, Groningen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
goed mee gedacht, vriendelijk en probleem snel opgelost
We zijn bij meerdere winkels geweest.

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen
Gedegen advies, meedenkend en positief. Mooie grote showroom.
Ontzettend goed en vakkundig geholpen door Nino. Dacht goed mee en had goed advies, maakt echt het verschil.
Per telefoon haakjes besteld
Mik begreep gelijk waar ik het over had
goede service
tevreden klanten
Op voorraad (staat op de site) is op lokatie vandaar ik kwam kijken, en is niet in België. Voorraad op magazijn klinkt beter.
Vriendelijke verkoper die ook goed meedenkt en de voor- en nadelen van je keuzes benoemt.
Goede service na kapotte toilet bril. Dit werd gelijk opgepakt en geregeld.
Ruime keus, vriendelijke verkoper met verstand van zaken. Bij tweede bezoek was ik iets minder enthousiast over de hulp
Geen flauwekul verhaal, duidelijke uitleg over bezorg mogelijkheden. Mooie prijsdeal!
Prima verkoper hij nam alle tijd voor ons en dacht mee. De levering van de spullen door de bezorgers verliep vlekkeloos.
we zijn heel goed geholpen, vriendelijke en enthousiaste verkoper.
Douchecabine besteld met een bezorgtijd tussen 08:00 en 22:00 uur, dus de hele dag thuis gebleven. Uiteindelijk kwamen ze pas om 22:30 met zwaar beschadigde pakketten. Het glas stak zelfs uit de doos en de verpakking was erg slecht.
Niet getekend voor ontvangst en alles weer mee terug gegeven. De volgende dag contact opgenomen en er werd een nieuwe douchecabine gestuurd. Opnieuw een dag vrij genomen, en weer kwamen ze aan met beschadigde pakketten.
Inmiddels kan de aannemer ook niet verder met de badkamer. Twee leveringen, twee keer schade. Benieuwd of het een derde keer wel lukt om alles goed te verpakken en zonder schade te bezorgen.
----------
Reactie 11-05:
Probleem is nog niet opgelost. Telefonisch contact gehad met het filiaal en we moesten een e-mail sturen. Deze is doorgezet naar een service afdeling, het betreft order 316352992.

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen
Ik ben enorm tevreden over de service. Altijd vriendelijk, heel behulpzaam en ze nemen echt de tijd om goed te luisteren. De adviezen die ik kreeg waren top, en ik zou hen echt aan iedereen aanraden. Grote duim omhoog
Ik ben erg tevreden over de service en de betrokkenheid vsn de medewerkers.
Na levering bleek dat de wastafel beschadigd was. Helemaal tevreden met het snelle antwoord en oplossing.
Vorige keer ook al super geholpen toen ik per ongeluk een matte ipv een glanzende wastafel had besteld. Bij onze volgende badkamer klus komen de spulletjes zeker weer van X2o
Learn more about other kinds of reviews.