Banner for X²O Badkamers - X²O - Groningen

X²O Badkamers - X²O - Groningen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Roskildeweg 13, 9723 BZ Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De ontvangst was hartelijk, en de voorlichting duidelijk. De keuze is enorm, maar de medewerker loodst je er vlotjes doorheen. Aanbiedingen en actie's zijn wat onduidelijk, wat wel wat niet en wannee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed meegedacht bij een oplossing van een installatie probleem van een Hans Grohe regendouche. Vervolgens zeer coulant bij het ruilen van het product.

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijke medewerker, denkt goed mee! We zijn 2 maal op afspraak in de vestiging geweest om te kijken en onze badkamer te plannen. Beide keren werden we goed geadviseerd en werd de tijd ge... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hadden in 2025 de badkamer meubels gekocht. Deze zijn geleverd halvewege december 2025. Half februari 2026 plaatste onze aannemer de meubels en kwam erachter dat de onderkast van de wastafel zeer b... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store

Waarom X²O Badkamers?

Written by the company

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

Contact info

• Roskildeweg 13, 9723 BZ, Groningen, Netherlands

• 0508080334

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,942 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben enorm tevreden over de service

Ik ben enorm tevreden over de service. Altijd vriendelijk, heel behulpzaam en ze nemen echt de tijd om goed te luisteren. De adviezen die ik kreeg waren top, en ik zou hen echt aan iedereen aanraden. Grote duim omhoog

April 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Na levering bleek dat de wastafel…

Na levering bleek dat de wastafel beschadigd was. Helemaal tevreden met het snelle antwoord en oplossing.
Vorige keer ook al super geholpen toen ik per ongeluk een matte ipv een glanzende wastafel had besteld. Bij onze volgende badkamer klus komen de spulletjes zeker weer van X2o

April 13, 2026

Klantvriendelijke medewerker

Klantvriendelijke medewerker, denkt goed mee!
We zijn 2 maal op afspraak in de vestiging geweest om te kijken en onze badkamer te plannen. Beide keren werden we goed geadviseerd en werd de tijd genomen. Erg fijn!
Nu telefonisch contact opgenomen met het verzoek om de levering nog uit te stellen (ivm vertraging bij onze aannemer) en om iets toe te voegen aan de bestelling. Soepele communicatie aan de telefoon en vervolgens een snelle reaktie/bevestiging per mail.
Wederom fijn geholpen!

April 8, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Prima

Prima ontvangst maar weinig tijd vanwege een afspraak. Beter is het dus een afspraak te maken.

March 29, 2026
X²O Badkamers - X²O - Groningen logo

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Beste Aja,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat de ontvangst in onze showroom in Groningen prima was. We vinden het natuurlijk wel erg jammer dat onze adviseur niet de volledige tijd voor u kon nemen, doordat er op dat moment al een andere afspraak gepland stond. U verdient bij ons namelijk de volledige aandacht!

U geeft in uw review zelf al de perfecte tip: een afspraak maken werkt in zo'n geval het best. Om dit direct goed te maken, zullen onze collega's uit Groningen vandaag nog contact met u opnemen om alsnog een persoonlijke afspraak met u in te plannen. Zo weten we zeker dat we straks 100% de tijd en rust hebben om u te helpen bij uw badkamerplannen.

Team X²O

Rated 3 out of 5 stars

Levering was niet goed

X2O: hele fijne en goede service in de winkel in Groningen!

Levering van de producten was niet goed. Het transportbedrijf dat de spullen kwam brengen gooide het pakket met het wastafelmeubel uit de bus op straat. Samen met de chauffeur gecontroleerd of het product in orde was en er was gelukkig geen schade. Alsnog niet ok hoe de levering is gegaan.

March 12, 2026
X²O Badkamers - X²O - Groningen logo

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Beste Simon,

Allereerst hartelijk dank voor het mooie compliment over onze service in de winkel in Groningen! We zijn ontzettend blij om te horen dat we daar zo goed hebben kunnen helpen.

Daarentegen schrikken we van wat we lezen over de levering. Het is volstrekt onacceptabel dat de chauffeur van het transportbedrijf het pakket met het wastafelmeubel zomaar uit de bus op straat heeft gegooid. Dit voldoet op geen enkele manier aan de strenge kwaliteitseisen die we stellen aan de partijen waarmee we samenwerken. Hoewel we opgelucht zijn dat de gezamenlijke controle aantoonde dat er gelukkig geen schade was, is deze gang van zaken natuurlijk verre van oké.

We waarderen het zeer dat deze situatie is gemeld. We nemen dit uiterst serieus en gaan dit incident direct analytisch oppakken met onze transportpartner. We zullen hen hier kritisch op aanspreken om de processen te verbeteren en te voorkomen dat dit in de toekomst nog eens gebeurt. De bezorging moet immers net zo'n prettige ervaring zijn als het bezoek aan onze winkel.

Nogmaals dank voor de heldere feedback, en we wensen jullie heel veel plezier met het nieuwe wastafelmeubel!

Team X²O

Rated 5 out of 5 stars

Super ervaring bij het zoeken naar een schuifdeur voor de badkamer

We konden op ons gemak de hele showroom bekijken om ideeën op te doen en om te kijken of we een geschikte douchedeur konden vinden. Uiteindelijk hebben we hulp gevraagd en gekregen. Aan de hand van de foto van onze badkamer met daarbij de deurafmetingen zijn we eerst met de verkoper online gaan kijken tot we een geschikte deur vonden. Die deur stond ook in de showroom en de verkoper is samen met ons gaan kijken. Het was een mooie driedelige schuifdeur voor een scherpe prijs. Toevallig was er nog een actie waarbij we 60 euro korting kregen. We hebben de koop gesloten waarna de levering aan de beurt was. Ik zei dat ik de deur eventueel zelf wel kon halen. De verkoper zei dat ik dan wel naar Antwerpen moest. De afleverkosten werden opgevraagd en dat bleek gratis te zijn. Toen werden we gevraagd wanneer we de deur wilden hebben. Tja, het liefst zo snel mogelijk. De snelste manier was de volgende dag! Ik zei dat dat goed was. De volgende dag werd in de middag inderdaad de deur geleverd en het was netjes verpakt. Ik heb de driedelige schuifdeur zelf geplaatst aan de hand van de duidelijke handleiding en we zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en het uiteindelijk resultaat.

March 17, 2026

Douchedeur

Douchedeur besteld, snel geleverd, mooie kwaliteit, makkelijke montage. Vriendelijk geholpen door personeel, ook met een nazorg vraag die door onze eigen schuld ontstaan was, snel en doeltreffend opgelost. Zeker een aanrader.

March 12, 2026

kleine beschadiging

Er zat een deukje in de geleverde kraan. Na kontakt te hebben opgenomen, werd er niet moeilijk gedaan en een nw onderdeel opgestuurd!

March 11, 2026

Perfecte service

Tijdens de montage van onze badkamer is de rozet van de handdouche beschadigd geraakt. Deze is niet los te bestellen i.v.m. mogelijk kleurverschil met de rest van de set. We krijgen vervolgens kosteloos een hele vervangende set toegestuurd.

March 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Er was een probleem met de levering van…

Er was een probleem met de levering van de spullen. De helft was niet aangekomen. Door te bellen waren de artikelen alsnog met spoed geleverd zodat de badkamer geïnstalleerd kon worden. Terwijl het bedrijf uit moest zoeken waar de spullen waren gebleven

February 17, 2026

The Trustpilot Experience