Banner for X²O Badkamers - X²O - Groningen

X²O Badkamers - X²O - Groningen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Roskildeweg 13, 9723 BZ Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De ontvangst was hartelijk, en de voorlichting duidelijk. De keuze is enorm, maar de medewerker loodst je er vlotjes doorheen. Aanbiedingen en actie's zijn wat onduidelijk, wat wel wat niet en wannee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed meegedacht bij een oplossing van een installatie probleem van een Hans Grohe regendouche. Vervolgens zeer coulant bij het ruilen van het product.

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijke medewerker, denkt goed mee! We zijn 2 maal op afspraak in de vestiging geweest om te kijken en onze badkamer te plannen. Beide keren werden we goed geadviseerd en werd de tijd ge... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hadden in 2025 de badkamer meubels gekocht. Deze zijn geleverd halvewege december 2025. Half februari 2026 plaatste onze aannemer de meubels en kwam erachter dat de onderkast van de wastafel zeer b... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store

Waarom X²O Badkamers?

Written by the company

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

Contact info

• Roskildeweg 13, 9723 BZ, Groningen, Netherlands

• 0508080334

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,949 reviews in the last 12 months

Write a review

Prettig contact

Prettig contact met Nino. Denkt goed mee met onze situatie, neemt alle tijd en geeft duidelijk advies gericht op onze situatie. Top!

July 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

We kwamen zonder afspraak binnen en…

We kwamen zonder afspraak binnen en werden toch heel goed geholpen door Xavier in Groningen nadat we zeer vriendelijk ontvangen waren door een mevrouw bij binnenkomst. We hadden een prima offerte gekregen voor onze toekomst badkamer. Top team in Groningen

July 26, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Geen voorraad terwijl dit wel online…

Geen voorraad terwijl dit wel online wordt aangegeven

July 26, 2025

Dag Bram,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. We vinden het oprecht erg vervelend om te horen dat je de ervaring hebt gehad dat een product online als 'op voorraad' stond, terwijl deze niet fysiek in de showroom aanwezig was. Dit komt omdat op voorraad betekend bij ons in het magazijn in Belgie en we vanuit daar snel kunnen leveren.

We willen dit graag rechtzetten en je helpen bij het vinden van het juiste product. Zou je contact met ons willen opnemen, of het nu telefonisch is of door langs te komen in een van onze showrooms? We kijken dan graag met je mee naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat je alsnog de perfecte oplossing vindt.

Team X²O

Prima service

We werden in de winkel goed geadviseerd. Toen de badkamer spullen kwamen , waren er wat kleine dingetjes niet geleverd en iets met lichte schade. Alles is goed opgelost. We zijn erg tevreden

July 22, 2025

De voorlichting was prettig

De voorlichting was prettig, zakelijk en vooral deskundig. Er werd naar alternatieven gekeken en direct een offerte geprint en gemaild. Kortingen werden aangeboden.

July 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

In de winkel moest je €50,00 betalen…

In de winkel moest je €50,00 betalen voor verzending en via internet maar€5,00
De levering kwam niet op de afgesproken dag, en de winkel kon geen contact met de transporteur krijgen

July 15, 2025

Beste Hilbert,

Bedankt voor je feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat de levering niet op de afgesproken dag heeft plaatsgevonden. Dit is absoluut niet de service die we je willen bieden en we nemen dit incident zeer serieus.

Daarnaast begrijpen we je frustratie over het verschil in verzendkosten tussen de winkel en de webshop. Dat verzendkosten in de showrooms en website van elkaar afwijken is natuurlijk niet de bedoeling en we gaan dit intern direct onderzoeken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

we willen deze kwestie graag verder met je bespreken en hebben daarom zonder succes telefonisch contact gezocht, we nodigen je dan ook graag uit om contact op te nemen met onze collega's in een van onze showrooms om zo een passende oplossing te vinden.

Team X2O

Behulpzaam

Prima verkoopgesprek. Duidelijk, to the point en helder. Daarnaast ook niet beroerd om meerdere keren mee te lopen om meubels en producten te laten zien.

July 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hele snelle en goede service

Ik had twee badkamer kasten gekocht en bij levering bleek 1 van de 2 wat beschadigd. Ik heb er foto's van gemaakt en deze gemaild. Ik werd direct de volgende dag gebeld om een afspraak te maken om de kapotte kast te laten ophalen en een nieuwe te leveren. Heel netjes, heel snel, keurig opgelost, super goede service. Heel erg blij met de nieuwe kasten.

June 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uiterst vriendelijke en professionele…

Uiterst vriendelijke en professionele begeleiding bij het uitzoeken van badkamers.

June 25, 2025

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Wat fijn dat u zo'n prettige ervaring had bij het uitzoeken van uw badkamer. Dank voor uw vriendelijke woorden over onze begeleiding.

Rated 5 out of 5 stars

Prettige ervaring en top service!

Een aanrader! Prettige ervaring zowel in de winkel, aan de telefoon als per mail. We hebben voor onze tweede wc bijna alles bij X2O aangeschaft en hier geen moment spijt van. In de winkel nemen ze de tijd voor je en maken ze duidelijke afspraken. Ook het tijdelijk laten opstallen van de spullen is geen probleem (tot één jaar geloof ik).
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en de levering gebeurt probleemloos.
Wij hebben een kwestie gehad met onze toilet, ook dat wordt erg vriendelijk en servicegericht verholpen. Hier word je blij van, bedankt X2O!

June 25, 2025

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad met de aankoop van uw toilet! We zijn blij dat u tevreden bent over onze service in de winkel, telefonisch en per mail. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat de levering probleemloos is verlopen. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen. Adviseur was goed op de hoogte van het assortiment. En kon goed meedenken. Het lukte op die manier om in relatief kort tijd een offerte voor ons op te stellen.

June 28, 2025

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Fijn om te horen dat onze adviseur u goed heeft kunnen helpen met een offerte. We zijn blij dat de kennis en het meedenken gewaardeerd worden. Bedankt voor de feedback!

Topservice!

Heel goed en snel geholpen in de winkel in Groningen. Snelle levering. Kleine beschadiging aan de lade, maar is ook binnen een week opgelost. Meteen nieuwe lade ontvangen. Bij de aankoop wordt ook als advies gegeven om alles na te kijken bij/ na ontvangst, dit hebben wij gedaan en zijn daarna ook enorm goed geholpen. Veel keuze in de winkel en vriendelijk personeel.

June 10, 2025
Unprompted review

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Fijn te horen dat u zo goed en snel geholpen bent in onze winkel in Groningen! We zijn blij dat de levering vlot verliep en dat het probleem met de lade snel is opgelost. Bedankt voor uw positieve feedback over onze service en het vriendelijke personeel.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen! Er werd goed meegedacht, niets opgedrongen, maar gezamenlijk gekeken naar de beste opties.

June 14, 2025

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij dat u de gezamenlijke aanpak en het meedenken waardeert. Dank voor uw positieve feedback!

Rated 2 out of 5 stars

weinig personeel om je te helpen

weinig personeel om je te helpen. zeer rommelige showroom omdat men aan het veranderen was.

Kil en koude showroom. heb ze mooier gezien.

June 11, 2025

Reply from X²O Badkamers - X²O - Groningen

Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u een gebrek aan personeel en een rommelige showroom ervaren heeft. We nemen uw opmerkingen over de sfeer ter harte en zullen dit intern bespreken.

The Trustpilot Experience

Take a closer look