Ik kreeg binnen een paar uur al een mailtje dat de bestelling klaar voor verzending was en een dag later had ik het al in huis. Ik werd ontzettend blij van het pakketje zelf, omdat het zo leuk verpakt... See more
Company replied
Company replied
Eerste keer besteld. Snelle levering, supermooi verpakt, en zo een leuk kaartje erbij, mijn hart maakte een sprongetje. Een item was ondanks de bubblewrap toch beschadigd. Meteen gemeld, geen proble... See more
Mooie vaas besteld,door vervoer wat problemen,gebroken terug. Was voor de verjaardag van mijn dochter. Gemaild,direct antwoord terug en het werd onmiddellijk in orde gemaakt,de vaas kwam op tijd binn... See more
Vandaag ZUS&IK een whatsapp bericht gestuurd met de vraag of ze mij een update kunnen geven over de te verwachten levertijd van mijn bestelling. Deze besteld op 28/12. Jaimy reageerde enorm snel,... See more
In onze webshop ZUS&IK vind je allerlei woon- en cadeauartikelen. Elke week zoeken wij met zorg nieuwe trendy producten, die in de webshop te vinden zijn. Wij verzenden onze producten met zorg en aandacht. Wanneer je voor 18:00 uur een bestelling plaatst, sturen we die dezelfde dag nog op met PostNL. Zo heb je snel een leuk cadeau (voor jezelf) om uit te pakken!
Eisenhowerstraat 236, 1931WT, Egmond aan Zee, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Altijd fantastisch!! Te leuke dingen. Service top! Meer dan 5 sterren waard! Tot snel weer.
Hele mooie glazen kandelaar besteld als cadeautje. Werd super goed verpakt afgeleverd. En helemaal mooi ingepakt als cadeautje! Top geven op deze manier! Aanradertje!

Reply from ZUS&IK
Super leuk winkeltje, met heel veel mooie spullen. Het was snel verzonden, en mooi ingepakt. Ben er heel blij mee!

Reply from ZUS&IK
Prima, snelle levering, kandelaars keurig verpakt en ook nog mooi als cadeautje. Leuk bedankkaartje voir het steunen van de kleine ondernemer

Reply from ZUS&IK
Mooie producten en een super service tot aan de deur!

Reply from ZUS&IK
Bestelling is snel en professioneel afgehandeld, prima. Dank jullie wel.

Reply from ZUS&IK
Wat een prachtige spullen bij Zus&Ik! De service is helemaal oké!
Heel goede service en mooie spullen!! Absoluut een aanrader!!!
Snelle service, goede klanten service!
En vlotte levering.
Ook een groot diverse assortiment.
Leuke winkel met een leuk wisselend assortiment, er is vaak mogelijkheid om op een locatie naar de producten te kunnen te bekijken voor je ze afleverd. Ontzettend goede service
Ze hebben hele leuke spulletjes, vooral de kerstboom kaarsen. Het was goed ingepakt en met een persoonlijk berichtje erbij, super leuk! Snel geleverd.
Sneller reactie op vragen en mijn bestelling kwam snel binnen.