Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb nu al een hele week contact proberen te zoeken met Coppens, telefoon wordt niet opgenomen omdat het 'druk' is. Ik ben nu al 2 weken bezig om contact te krijgen,... See more
See what reviewers are saying
Zeer deskundige en vriendelijke verkoper. Lex. Nam de tijd voor ons, gaf zijn eugen mening en waardevolle tips. Paar dagen later hebben we de tent en alle spullen opgehaald. Lex had alles klaar gezet,... See more
Wij hebben opnieuw een nieuwe caravan gekocht bij Coppens. We waren wederom blij verrast met een zeer enthousiaste en zeer deskundige verkoper/adviseur Mark die ons geweldig geadviseerd heeft zodat we... See more
Company details
Information provided by various external sources
Coppens Rekreatie vindt u direct aan de A2 tegenover de McDonalds BEST. Vanaf de snelweg ziet u de Caravan Dome al liggen. Het kan niet missen! Wij hebben voldoende parkeerruimte voor u op ons omheinde en beveiligde terrein. Ons Service Center bevindt z...
Contact info
I.B.C.-Weg 1, 5683 PK, Best, Netherlands
- coppensrekreatie.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Beetje domme actie…
Wij hadden eerst een caravan gekocht die te zwaar was voor onze auto (beetje dom ik weet het), maar ze deden totaal niet moeilijk en we mochten een andere uitkiezen. Mark heeft ons deze caravan keurig netjes afgeleverd aan ons met een zeer duidelijke en complete uitleg. Top aankoop bij een top bedrijf. Wij zijn heel blij.
Vriendelijk en ervaren personeel
Vriendelijk en ervaren personeel. Uitstekend geholpen weer.
Goede adviezen en geweldige service!
Enige tijd geleden n.a.v. de prettige ervaring en goede service in het verleden bij 2 X een aankoop van een splinternieuwe tourcarvan met airco, mover, voortent en voortentluifel van mijn moeder zijn wij ook naar Coppens Rekreatie in Best gereden.
Na aankoop van onze 2e hands tourcaravan: Hobby De Luxe Easy 400 SF wilden wij er ook graag een ruimere en nieuwe voortent met voortentluifel en 2 zijwanden aanschaffen.
Onze wens was ook een kuipzeil.
We werden ontzettend gastvrij ontvangen bij de receptie.
Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben kwam Geert ons adviseren.
Zijn grote kennis en jarenlange ervaring maakte dat we er al vanaf het allereerste moment een goed gevoel en vertrouwen in hadden dat we bij hem in goede handen waren.
Hij wees ons op de voor- nadelen van ieder merk, liet dit ook duidelijk zien en voelen en zo konden wij goed geïnformeerd voor ons de beste keuze maken.
We kochten het volgende:
Columbia - Monaco 270 - 8
*Dorema Voortent luifel Locarno Plus Antra - 8
Kleur: Antraciet
Met 2 zijwanden
Het kuipzeil is ideaal en kun je rondom met klittenband aan de voortent bevestigen.
Vooral bij de hevige regenval hebben we er alleen maar de voordelen van mogen ervaren.
Geen water in je voortent en geen spullen die je omhoog moet zetten, we konden gewoon in onze voortent blijven zitten en er gebruik van maken.
Terwijl andere campinggasten in hun caravan moesten gaan zitten.
Helaas kregen we een probleem met de voortent en hebben we contact opgenomen met Geert. Alles werd snel en vakkundig opgelost. Echt topservice en een aanrader.
Super bedankt Geert voor jouw adviezen en de topservice.
Dankzij jou genieten we iedere keer weer van onze ruime en fijne voortent en voortentluifel.
Groetjes,
Ine Braspenning en Maikel Botermans ( ook van ons mam, Karin Pluym 😉)
Prettige zaak!
Zoekend naar een caravan die passend is bij onze wensen zijn we ontzettend goed geholpen. Betrokken en kundige medewerkers die met enthousiasme je meenemen langs alle caravans die er staan. Na de aanschaf word de caravan gekeurd en wel netjes afgeleverd volgens afspraak. Gewoon een prettige zaak!
Bedankt Coppens Rekreatie
Onlangs heb ik bij Coppens Rekreatie mijn nieuwe Hobby caravan gekocht en ik ben ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Er werd echt de tijd genomen om mijn wensen te bespreken en ik kreeg duidelijk en eerlijk advies.
De uitleg bij de aflevering was rustig en volledig, waardoor ik met een vertrouwd gevoel de weg op ga. Je merkt dat hier mensen werken met passie voor kamperen en oog voor de klant. Ook de service en communicatie verliepen heel prettig.
Dankzij Coppens Rekreatie kijk ik enorm uit naar mijn eerste reizen met mijn nieuwe Hobby. Absoluut een aanrader!
Fijn geholpen
Ik heb weer een fijne ervaring met de service van Coppens. Dit jaar een Dorema voortentluifel gekocht en goed geholpen.
Hier eind 2023 een nieuwe Hobby caravan…
Hier eind 2023 een nieuwe Hobby caravan gekocht. Vochtmetingen, onderhoud en schadeherstel allemaal netjes en in lijn met de afspraken afgehandeld.
Wat een topbedrijf dit!
Wat een topbedrijf dit. Al vaker geweest en keer op keer fantastisch geholpen. Het enthousiasme van Roel heeft ons nu een fantastische caravan opgeleverd die we al na 1 1/2 week compleet geïnstalleerd konden ophalen. Super blij met onze nieuwe aanwinst. De aflevering en uitleg van Antoine….helemaal top. Wat een vriendelijkheid en wat een verstand van zaken. Wij willen nooit meer ergens anders heen. Bedankt voor de fantastische service!
Caravan gekocht
Caravan gekocht, Geert heeft ons alles geduldig uitgelegd en nam echt de tijd voor ons
We hebben caravan gekocht inclusief een met een basic plus caravan service.
Enkele weken na oplevering merkte ik op de camping dat al mijn ramen niet opde 4 standen open bleef staan en dat is erg lastig.
Heb daarna Coppens gebeld en ze hebben het probleem opgelost samen met wat andere problemen
Ik ben super blij
Helaas geen nul sterren te geven…
Helaas geen nul sterren te geven…
De lasnaad van onze Thule luifel (9200) liet ineens los. Ondanks dat deze inmiddels 9 jaar oud is zou dit niet moeten kunnen. Gebeld met Coppens (werkplaats). Er was geen mogelijkheid om deze te lijmen, deze moet in zijn geheel vervangen worden (geraamde kosten 500 euro voor het doek en ook 500 euro voor montage).
Contact opgenomen met Thule. Deze gaven aan een oplossing te hebben en vroegen mij door te geven aan Coppens werkplaats dat zij contact op moesten nemen met Thule om met deze oplossing aan de gang te gaan.
Weer gebeld met Coppens. Nu kreeg ik het advies om de delen van de luifel aan elkaar te lijmen. Het soort lijm kon de man van de werkplaats niet nader benoemen. Op mijn opmerking aan deze man om Thule te benaderen kreeg ik het antwoord dat meneer al 20 jaar ervaring had en niet van plan was om contact op te nemen. Na een eerdere slechte ervaring met de service van dit bedrijf had ik het wel gehad met dit bedrijf. Ik kom er nooit meer.
Vanuit Thule kregen we, na een opmerking dat deze delen écht niet aan elkaar gelijmd mogen worden, een mooi voorstel: we mogen daar een ander doek laten plaatsen tegen gereduceerd bedrag. Dat is pas service!!
Goede, snelle service
Vandaag op afspraak met mijn camper naar Coppens ivm slecht sluiten van de deur. Snel en gratis opgelost, terwijl de camper al weer 2,5 jaar geleden daar is gekocht.
Klantvriendelijk en deskundig personeel
Wij zijn onlangs aan ons eerste tourcaravanavontuur begonnen. De vriendelijke ontvangst, de duidelijke en heldere uitleg van Geert Jan was top. Niet pusherig maar gewoon super klantvriendelijk. Na een heleboel occasions te hebben gezien keerden we terug naar Coppens en troffen daar Geert Jan weer, dezelfde vriendelijkheid en uitleg. We kwamen snel tot een goede deal. Afgelopen donderdag mochten we hem ophalen en ook de aflevering was fijn. Toen we daarna op de camping wat probleempjes hadden met opzetten van de voortent (we waren immers leken) belden we Coppens en werden we door (Antoine??) teruggebeld middels FaceTime en heeft hij ons live geholpen, superfijn!
Ook toen ik belde dat ik de knopjes van de bedlampjes niet kon vinden werd ik direct geholpen en werd er meegedacht.
Wij hebben dus een uitermate fijne ervaring met Coppens Rekreatie in Best.
Een mooi, familiair bedrijf met medewerkers die verstand van zaken hebben en er alles aan doen het voor de klant goed te laten verlopen!
We zijn goed geïnformeerd door Mark…
We zijn goed geïnformeerd door Mark Scharff bij het kopen van onze nieuwe caravan. Ook zijn praktische tips uit eigen ervaring en zijn enthousiasme spraken ons erg aan!
We hebben een tijd geleden een voortent…
We hebben een tijd geleden een voortent met luifel gekocht bij Coppens van bijna 3000 euro. Toen ik terugkwam voor een paar vragen was het al te veel en deden ze net of ze niet meer kenden . Als de markt van kampers en caravans verkopen een keer gaat terugzakken is dit bedrijf zonder enige service als eerste de klos . Sterkte met je joviale bejegening naar je klanten. Als je genaaid wilden worden ga dan naar Coppens.
Bedroevende service in de winkel
Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar dit was echt bedroevend en zal ook niet meer terug gaan. Ik had een aantal vragen over het plaatsen van een waterfilter in onze zelfgebouwde camper. Echter was het ondanks dat ik bijna alleen in de winkel stond heel zwaar om antwoord te geven op vragen. Werd hoorbaar gezucht en gekreund en het was duidelijk dat men daar geen zin in had. Heel jammer. En een groot verschil met sommige andere camping winkels waar ze direct klaar staan en meedenken met de situatie.
Servicebeurt
Caravan voor controle bij stalling helemaal in orde. Telefoon van Coppens gehad er zit een beschadeging aan. Coppens bleef ontkennen dat hun dat gedaan hadden. Wij hadden onze twijfels voor Coppens.😡 Bij een servicebeurt zijn ze na 2 uur al klaar met de controle. Wij hebben bij een nieuw bedrijf de servicecontrole voor de caravan uit laten voeren. Er waren heel veel kosten en ze zeiden tegen ons dat Coppens slecht onderhoud pleegt. We gaan niet meer naar Coppens. Ze beduvelen je. Zeer slechte zaak voor onderhoud caravan. 🤬
Wat een bedrijf, ellende ellende
Wat een bedrijf,, ze knutselen alles aan elkaar en lossen niks op.
Mijn schoonvader een dure camper gekocht, niks als ellende en Coppens maakt de ellende alleen maar groten door alles aan elkaar te tapen en kitten.
Al vele jaren komen wij Coppens…
Al vele jaren komen wij bij Coppens Recreatie, en altijd vriendelijk ontvangen, en (bijna) nooit problemen ondervonden, en die kleinigheden die er soms waren, zeer snel en deskundig opgelost. Goed bedrijf met veel ervaring, prachtige zaak met zeer veel keus. Voor ons blijft Coppens Recreatie altijd voorop staan.
Fam. Kersten
Aankoop/inruil caravan
Wij hebben in september onze caravan ingeruild tegen een nieuwe.
Het contact met verkoper Rob verliep erg prettig en resulteerde in een goede deal waarbij beide partijen een prima gevoel hadden.
Aflevering ook netjes op tijd en volgens afspraak.
Dit was onze eerste deal bij Coppens maar waarschijnlijk niet de laatste!
Groet, Mark & Kirsten (Schijndel)
Nieuwe lmc met fiat gekocht meer dan…
Nieuwe lmc met fiat gekocht meer dan 110000 euro
Hh accu kapot hordeur kapot aleen maar ellende met het kreng na 6000 km in duitsland motor drijfstang lager kapot COPPENS niet thuis
Aan Schouten almkerk aangeboden van Fiat nieuwe motor en alle kosten vergoed zo kan het ook foei Coppens tobbers
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.