Wij zijn vanaf dec. 2021 klant, we hebben toen op een zaterdag op het laatst van de dag 17:00 uur een nieuwe caravan besteld waar we op de weg naar huis al spijt van hadden. haastige spoed is z... See more
See what reviewers are saying
Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb nu al een hele week contact proberen te zoeken met Coppens, telefoon wordt niet opgenomen omdat het 'druk' is. Ik ben nu al 2 weken bezig om contact te krijgen,... See more
Wij hebben opnieuw een nieuwe caravan gekocht bij Coppens. We waren wederom blij verrast met een zeer enthousiaste en zeer deskundige verkoper/adviseur Mark die ons geweldig geadviseerd heeft zodat we... See more
Al vele jaren komen wij bij Coppens Recreatie, en altijd vriendelijk ontvangen, en (bijna) nooit problemen ondervonden, en die kleinigheden die er soms waren, zeer snel en deskundig opgelost. Goed be... See more
Company details
Information provided by various external sources
Coppens Rekreatie vindt u direct aan de A2 tegenover de McDonalds BEST. Vanaf de snelweg ziet u de Caravan Dome al liggen. Het kan niet missen! Wij hebben voldoende parkeerruimte voor u op ons omheinde en beveiligde terrein. Ons Service Center bevindt z...
Contact info
I.B.C.-Weg 1, 5683 PK, Best, Netherlands
- coppensrekreatie.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Meest arrogante verkoper ooit
Supervriendelijk tot de bestelbon ondertekend was.
Daarna 0 service, 0 gedienstigheid en onwaarschijnlijk arrogante antwoorden van verkoper, die nergens op slaan.
Zeer tevreden
Snelle levering, scherpe prijs, snelle reactie op mailbericht.
1 ster is het maximale wat we Coppens kunnen geven…
1 ster is het maximale wat we kunnen geven, hier onder onze ervaringen met Coppens. Een aantal zaken zijn "redelijk" opgelost, maar zeker niet alles vandaar ook hier ons verhaal. Eens bij Coppens een caravan gekocht, maar zeker ook niet weer! In september 2020 een occasion gekocht. Deze stond al wel op de website, maar was naar zeggen van Coppens nog niet showroomwaardig aangezien de caravan nog buiten stond. Tijdens de bezichtiging was dat ook te zien, rolgordijnen vies, vieze kledingkast etc. Dit zou na zeggen van de verkoper allemaal opgelost worden wanneer de caravan werd afgeleverd. Hier zijn wij ook vanuit gegaan. Bij het afhalen van de caravan waren de verbeterpunten zoals afstellen van kastjes, nieuw rolgordijn etc verholpen. Bij het aankoppelen van de caravan aan de auto mbv de mover, haperde de mover al. Volgens verkoper was dat omdat de mover niet geheel was opgeladen. Wij hebben hier geen ervaring mee, dus dit aangenomen. Tot onze grote spijt, ook na 2 dagen aan het stroom bleef de mover haperen. Bij thuiskomst waren er nog wel veel meer punten die helemaal niet in orde waren. De caravan was ronduit smerig. Onder de banken lag het vuilnis van de vorige eigenaar, de hondenharen lagen nog op de matrassen (verdekt onder een topper), 9 emmers zwart water was het resultaat na 2,5 dag schoonmaken. Het voorraam zat een scheur in, dit pas ontdekt tijdens het schoonmaken. Coppens wilde deze eerst niet vervangen, kon wel gemaakt worden, geheel vervangen was te duur vonden ze. Uiteindelijk na veel telefoontjes toch vervangen. Toen kwamen we bij de voortent, daar klopte niets van. Het was een bijeengeschraapte hoop verschillende soorten tenten. Het dak van een zonneluifel, en de zij en voorwanden van een totaal andere soort tent, tent stokken afgezaagd en gescheurd. En uiteindelijk was de luifel die er dan nog bij zat nog te klein ook. We zijn terug naar de winkel gegaan, en het verhaal weer uitgelegd. Eerst was de verkoper wel meedenkend tot dat hij zei dat de tent wel moest kloppen. Bij Coppens moet je eerst heel boos worden voordat je eindelijk geholpen wordt. Na 2 uur kwamen ze eindelijk overstag, een nieuwe voortent die wel past. Dus de situatie met de voortent is uiteindelijk wel opgelost door Coppens. Maar dan nog de Mover, dat was wel een ander verhaal. De rechtsbijstand is hier zelfs bij betrokken moeten worden, want Coppens gaf niet thuis. Zij gaven aan, inherent aan de leeftijd. Nooit aangegeven tijdens aankoop en bij aflevering lag het niet aan de leeftijd maar aan de lege accu. Heel vreemd..... Na maanden van gesteggel hebben we een deel terug gekregen voor een nieuwe mover. Maar nee, deze wordt niet bij Coppens gemonteerd. Eens maar nooit meer bij Coppens een caravan gekocht. Onze oude caravan had enkele gebreken die niet meer gemaakt konden worden, die voor ons ook niet bekend waren. (gekocht bij een handelaar) Coppens heeft onze caravan ingenomen maar gaf aan dat zij hem niet meer gingen verkopen maar door verkochten aan een handelaar. De kosten om onze oude caravan te maken, waar dusdanig hoog dat Coppens hier niet meer aanging beginnen. Kortom onze caravan is doorverkocht aan een handelaar die daar weer de volle prijs voor durft te vragen. Caravans met dergelijke gebreken blijven dus hierdoor gewoon op de markt.....
eind goed al goed
In eerste instantie teleurgesteld omdat de koopavond er niet bleek te zijn. een mail gestuurd waarin in mijn ervaring gedeeld heb vlot antwoord gekregen van Geert, een salesmanager.
Hij bood excuus en 10& korting over onze eventuele aankoop, ook over aanbiedingen. Geert heeft goed meegedacht omdat ik nu niet kon zien wat ik wilde kopen. Top geregeld
Waardeloos garantiebeleid
Waardeloos garantiebeleid. In maart een nieuwe voortent met stokkenset gekocht. In juli breekt bij het opzetten een pinnetje van een stok, gewoon slechte las. Maar geen garantie. Ik moest een nieuwe stokkenset kopen à €264! Ik heb Coppens een email hierover geschreven (en Dorema ook), maar ik krijg niet eens een reactie. Onfatsoenlijk dus... en van Dorema ook trouwens.
Wij hebben een koelbox/ vriezer op…
Wij hebben een koelbox/ vriezer op zondag besteld,en zou 2 dagen later geleverd worden.
Op donderdag was er nog niets geleverd,en stond de track en tracé nog steeds op " morgen"
Vrijdag gingen we op vakantie,dus gauw maar bij een ander een koelbox gekocht.
Gebeld en kreeg na 20 minuten in de wacht iemand van de td aan de lijn.
De webshop nam gewoon niet op.
Dus hier bestellen we nooit meer!
Geen 2e keer
Onlangs een tweedehands caravan gekocht.
Bij aflevering liep dit al een uur uit zonder excuses. De caravan heeft een bovagbeurt gehad en gevraagd werd of er tentogen gemonteerd konden worden. Dit was mogelijk.
Bij thuiskomst bleek alle 3 de dakluiken niet open te gaan ivm vuiligheid.
De caravan van binnen was te vies voor woorden. We zijn ruim 3 dagen bezig geweest met schoonmaken van binnen.
Bij het opzetten van de tent bleek de tentogen te hoog gemonteerd zijn waardoor de tentstokken niet passen.
Gebeld of dit opgelost kon worden en dit kon in september, ruim 2 maanden later. Een klusje wat in 5 min gebeurd is.
Over het schoonmaken waren ze kort. Dat hoort niet bij de bovag.
Ik begrijp echt wel de caravan niet spik en span gepoetst word maar dit kon echt niet.
Bij het omhoog doen van het bed zat er een grote schroef welke uitstak waar mijn vrouw haar been bijna helemaal aan open haalde.
Coppens is een mooie zaak. Maar daar is alles mee gezegd. Voor ons geen 2e keer.
We hebben een mover laten monteren bij Linberg en dat was een 10!
Géén redelijke aftersale bij Coppens
Helaas delen wij de ervaringen met de ontbrekende aftersales bij Coppens. In mei onze eerste tweedehands caravan gekocht. Inmiddels een lijst aan gebreken. Begin juni geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar daar kwamen we niet doorheen en de terugbelafspraken zijn nooit opgevolgd. Via e-mail kregen we aanvankelijk te horen dat we in oktober langs konden komen! Dat is geen optie gezien het feit dat we de caravan gekocht hebben om gedurende lange periodes buiten het hoogseizoen te reizen (aug/sep). We hebben aangeboden de caravan bij een ander Bovag bedrijf te laten repareren en de rekening door Coppens te laten betalen. Dat willen ze niet. Ze willen ons wel een ridicuul lage tegemoetkoming in de kosten betalen. Inmiddels is de caravan elders voor reparatie en wij zullen de rekening naar Coppens sturen. Wordt vervolgd dus. Coppens focust momenteel op de Corana-drukte en de daarmee gepaard gaande omzet. Ze liggen niet wakker van ontevreden klanten want ze denken zich dat te kunnen permitteren. Time will tell. Voor nu het advies om vóór een eventuele aankoop bij Coppens zwart op wit te laten zetten dat eventuele gebreken binnen een redelijk termijn van 2 à 3 weken gerepareerd worden. Of kijk elders.....
Bekocht
Beste aspirant kopers van een kampeerartikel.
Ik wil u van mijn ervaring graag deelgenoot maken.
Onlangs kocht ik een caravan bij de firma Coppens. Als inruil had ik een nette Citroën buscamper. Wij schrokken van het bedrag wat hiervoor uiteindelijk geboden werd 11.888 euro. Wat we ook probeerden te onderhandelen dat bleef het.
Tot onze grote verbazing werd de camper een dag later verkocht voor 19.950 euro.
Wij vonden dit een proportioneel groot verschil en hebben contact gezocht met de verkoper met een vriendelijk verzoek op een stukje compensatie. Hier is enige tijd mee gemoeid geweest en er werd ons zelfs gevraagd waar denken jullie zelf aan? Zijn zijluifels een optie?
Nu blijkt dat de verkoper aan alle kanten zijn boekje te buiten is gegaan.
Het antwoord is nu gedane zaken hebben geen inkeer. Basta. Zoek het maar uit verder.
Ik zeg dan nu aan ieder die dit leest.
Bezint eer ge begint en kijk a.u.b. zeker ook bij de concurrentie.
Ik heb veel leergeld betaald en wil jullie hiervoor behoeden.
Geen (klantvriendelijke) aftersale!
Een gloednieuwe Carado T447 goldline camper gekocht voor 82.000 euro. Onze eerste eigen camper! De oplevering ging erg snel, het was druk. Na een weekend proefkamperen bleken er toch wel wat issues te zijn: een Zweedse (!) gebruiksaanwijzing, verkeerd aangesloten extra stopcontacten achterin waardoor de zekering eruit geknald is, een radio met superslechte ontvangst, lijkt wel alsof er geen antenne is gemonteerd, de aansluiting van de meegeleverde stroomkabel past niet, enz. Uitgaande van een klantvriendelijke aftersale zoals wij dat van onze auto's gewend zijn volgde de domper: die is er gewoonweg niet. Na heel veel smeken kunnen we over 3 weken terecht om alle issues te laten nakijken. En we kregen te horen dat we nog blij toe moesten zijn, want eigenlijk hadden ze pas in september tijd. Op hun eigen website staan alleen maar lovende reviews. Daar zijn we vanuit gegaan. Ik kan niet geloven dat wij de enigen zijn die tegen het ontbreken van een klantvriendelijke aftersale aanlopen. De camper (van de Duitse firma Capron) is verder prima, leuk ingericht, maar Coppens Rekreatie heeft ons teleurgesteld. Ik vermoed dat deze eerlijke recensie niet geplaatst word, want ik deel - terecht - geen 5 maar 3 sterren uit.
Slechte service
Wij willen graag onze ervaring delen van Coppens
Vorig jaar een eldis caravan gekocht zelf een super scone caravan ingeruild , werd gezegd dat de caravan van top tot teen zou worden na gekeken nieuwe banden maar dat is dan ook het enige wat is gedaan bij thuiskomst bleek er behoorlijk wat putten in het dak te zitten gebeld bou eigen schuld dikke buks E deden niets toen bleek er nog een slang te ontbreken water tank 2 lampen die het niet deden en voor een hoop geld een beurt laten geven dan hoop je dat het goed is weer gebeld nou Coppens doet niets , ze zouden ook ook knop van de caravan deur bestellen die was afgebroken november2019 niets meer gehoord nu half juni zelf moeten bellen .
Dit is de slechtste service die ik ooit heb mee gemaakt met het aanschaffen caravan die toch behoorlijk prijzig was alles wat je zeg horen ze aan maar ze doen niets. Dus nee nooit koop ik daar nog iets
Op 2 september 2017 hebben wij bij de…
Op 2 september 2017 hebben wij bij de firma Coppens Rekreatie in Best onze camper gekocht.
Wij zijn een leek op dit gebied en zijn afhankelijk van de voorlichting die de verkoper aan ons geeft waar wij natuurlijk op vertrouwen.
Wij hadden aangegeven dat wij wilden gaan toeren met de camper door Europa en daar wij fietsliefhebbers zijn moeten de fietsen mee. Wij hebben aangegeven dat er 2 elektrische fietsen mee moeten gaan.
De betreffende camper die wij op het oog hadden was eigenlijk een camper voor een groot rijbewijs ( C vrachtwagen.) 3850 kilo.
Deze camper kon volgens de verkoper eenvoudig worden terug-gekeurd door de RDW voor een klein rijbewijs (b).
Ik zou dan in deze camper mogen rijden. De Firma Coppens-Rekreatie heeft dat ook voor ons gedaan.
De camper weegt volgens de offerte 3304 kilo.
Volgens de verkoper mochten wij 10% over de toegestane 3500 kg heen dus konden we niet veel maar toch nog genoeg meenemen 3500 + 10% = 3850 kilo.
Bij navraag en veel lezen op internet is gebleken dat dit niet juist was.
Wij hebben toen op 11 september een aangetekende brief gestuurd naar Coppens rekreatie dat wij de koop wilden ontbinden.
Maar dat wilde niet echt lukken. Wij voelden ons echt opgelicht
Een nieuw hobby (showroommodel) gekocht …
Een nieuw hobby (showroommodel) gekocht in 2015 en nu net na 2 jaar van ellende en problemen verkocht.
Hobby vertoonde heel veel mankementen en service na verkoop van Coppens trekt op niks.
The Trustpilot Experience