Har betalt for varer MEN ALDRIG modtaget noget. SÅ HANDEL ALDRIG MED DETTE FIRMA. DET SNYDER OG BEDRAGER
Fido & Felix
See what reviewers are saying
Lagde en bestilling start december og fik også straks info om at varer er sendt, derefter trækkes pengene, men indtil nu ingen levering. Har mailet, og ringet mange gange, det danske nummer eksiste... See more
This is a fake company. Ordered and payed for goods (Swedish varor) in April 2016. Today in November I have not yet received either them or got my money back... Detta är ett fuskbolag utan dess li... See more
Pengene blev hævet 3 uger før levering skete selvom vi rykkede adskillige gange. De hævder, at de følger de tyske forbrugerregler, hvilket ikke er lovligt når man har en .dk side og sælger i... See more
Information provided by various external sources
Nemt og hurtigt at bestille hundemad og kattemad. Leveret helt til døren.
Heideland Ost 25, 24976, Handewitt-Flensburg, Germany
- info@fidoogfelix.dk
- fidoogfelix.dk
STOP-STOP-STOP
Køb ikke noget ved dette firma. De trækker pengene men du får aldrig dine vare og efter at have brugt mit kort her blev det dagen efter misbrugt for 16000 kr dem har jeg dog fået igen men meget besværligt.
OBS!! Ikke sikker kortoverførsel!
De har ikke nogen sikker linje - ergo kan ALLE se dine kort data!
Er SÅ skuffet!!
Jeg bestilte et halsbånd til min hund mod lopper og tæger for en måned siden!
Jeg har kontaktet dem 3 gange men de har kun besvaret min første henvendelse.
I min sidste mail gav jeg dem 3 hverdage til at enten få sendt varen eller at retunere mine penge. Jeg hørte intet fra dem og kontaktede så min bank.
Så modtager jeg tirsdag (6 dage efter den frist jeg gav dem udløb) en mail om at varen er afsendt! Ingen undskyldning, ingen kompensation, ingen forklaring - INTET! Jeg var vred!! Jeg skrev en klagemail - hvilket de (selvfølgelig) ikke har svaret på. Men hey - måske får jeg svar om en måned!!
Laaaang leveringstid
Har lige fået at vide at min vare er sendt med denne besked:
"Din ordre nr. Fido & Felix er nu afsendt. Normal leveringstid til Danmark er 1-2 dage (3-4 dage for ormekur som på grund af europæiske regler sendes fra Luxemborg). "
Min ordre har taget 1 måned om at nå frem, og imellem tiden har jeg skevet og spurgt til min ordre og til sidst bedt om at få ordren annuleret. Dette er bare er blevet ignoreret.
Fusk fusk fusk
Pengene er trukket og jeg har ikke modtaget mine varer en uge efter.
Har ikke modtaget mine varer
Pengene er trukket fra min konto , men har ikke modtaget min ordre . Har forsøgt at maile og ringe til dem uden held .
fup firma
blev lover pengene tilbage for 2 mdr siden men har ikke set pengene endnu så hold jeg væk fra det firma
Dårlig service - misbrug af reglerne
De hævder, at de følger de tyske forbrugerregler, hvilket ikke er lovligt når man har en .dk side og sælger i Danmark.
Varen kom først 5 uger efter bestillingen.
Vi handler aldrig der mere og vil fraråde andre at benytte firmaet.
Trak pengene med det samme, varen kom efter 1½ måned
Ingen varer modtaget
Har bestilt en vare for godt en måned siden, som ej er blevet modtaget endnu. Pengene blev trukket nærmeste med det samme, men om jeg får det jeg bestilte har jeg min tvivl om. Der er ingen respons på hverken telefon eller mail...
Hold jer langt væk herfra, er min anbefaling.
dårlig oplevelse
Jeg har bestilt mine vare for over en måned siden og har ikke fået nogen vare endnu og får det nok heller ikke. Vil ikke anbefale det sted til nogen.
Dårlig service!!!!
Jeg har bestilt en vare hos Fido og Felix for over en måned siden, og pengene ER hævet!!!men jeg har ikke modtaget noget endnu, har mailet til dem flere gange, og forsøgt at ringe, men de kan ikke ringes op!!!
Jeg vil IKKE anbefale dem til nogen!!!!!
BLIV IKKE SNYDT som alle os andre
Lad dig ikke narre - dette er ren websvindel og humbug. Jeg har aldrig set nogen varer selvom beløbet da blev hævet ret hurtigt :-(
Dælme utroligt
De er hurtige nok til at hæve penge på ens konto, men afsendelse af varer, eller svar på flere afsendte emails......det er de dælme ikke hurtige til........Dette er vist ikke den standard tyskere er kendt for!!!!!
Jeg vil ihvertfald ikke handle her mere!!!!
Nu er det så spændende om jeg overhovedet får mine varer efter denne anmeldelse
Og nej, har så ikke modtaget varer derfra. Vil ikke på nogen måde anbefale sådan et fupfirma......Utroligt det kan lade sig gøre.
LANG LEVERINGS TID
FIK OGSÅ LANGT OM LÆNGE MINE VARER,DET TOG EN MÅNED.
MEN DE KOM DA FREM.
Så fik jeg alligevel varerne
Efter at have læst de mange negative anmeldelser af firmaet, blev jeg ret bekymret for den ordre, som jeg afgav den 27.2.15.
Jeg fik ordrebekræftelse den 2.3., pengene blev hævet på min konto den 3.3. - og så gik jeg der og vented´ - og sør´me om ikke varerne blev leveret i dag den 9.3. - ganske vist ikke med den lovede leveringstid på 1-2 dage, men de kom da.
FØJ!
Magen til mere uprof butik skal man fandme lede længe efter! Bestiller hunde mad som de siger personligt er på lager også er det slet ikke, og ens penge kommer aldrig igen selvom de siger det.
MIT RÅD TIL JER! aldrig køb herinde!
FRARÅDES - ELENDIG SERVICE
Jeg bestilte 2 ens varer den 6.januar og pengene blev trukket samme dag. Efter megen skriven frem og tilbage modtog jeg 1 stk af varen. Efter yderligere skriven frem og tilbage har jeg nu, den 23.februar modtaget den sidste, dvs. 58 dage efter bestilling. HELT UACCEPTABELT.
Elendig service
Jeg bestilte nogen varer som aldrig blev sendt til mig. Og betalingen blev trukket fra mit kort alligevel. Det er snart et år siden og der bliver ikke svaret på mine rykkere om at få pengene retur