Underbart bemötande. Ger dem toppenbetyg. Fanns där för alla frågor som kunde uppkomma. De hjälpte oss att skapa en underbar cermoni som gick över ens förväntan. Stort tack till Viktoria som tog så v... See more
Company replied
Vi fick ett väldigt fint mottagande från första kontakt och sedan genom hela resan fram till begravning och minnesstund. Allt har fungerat perfekt och den rekommendation vi fick på officiant var ock... See more
Company replied
Elin Larsson på Järfälla kontoret hjälpte oss när mamma och svärmor avlidit, vi fick den bästa hjälpen man kan tänka sig. Inga sura miner när vi ville göra så mycket som möjligt själva för att hålla n... See more
Company replied
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
Riddarplatsen 21, 17730, Järfälla, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Håll någorlunda vettiga priser som ni nog inte vill höra

Reply from Fonus - Järfälla
Ett trevligt bemötande från första början. Lugnt och behagligt ingen stress vid planeringen. Fint välkomnande och en bra bilddokumentation av ceremonin.

Reply from Fonus - Järfälla
Väldigt proffsigt bemötande av personalen före och efter begravningen. Andra begravningen på kort tid och båda har skötts klanderfritt. +++++ ut av +++++

Begravningsombudet Maria Brofalk som vi var nöjda med

Reply from Fonus - Järfälla
Vi är mycket nöjda med samarbetet med er på Fonus och ett extra Tack till Victoria som tog emot oss med öppna armar och var så hjälpsam och rar.Det uppskattades i denna stund.

Reply from Fonus - Järfälla
Bra och fint bemötande fick hjälp och svar på de frågor
jag hade samt bra uppföljning efter begravningen

Reply from Fonus - Järfälla
Jag är så nöjd med det varma, trygga och empatiska bemötandet samt fulländad hjälp jag fick från dag ett. Viktoria, stort tack för ditt ovärderliga stöd i min stora sorg. Jag kommer inte glömma våra fina och, för mig, betydelsefulla samtal. Jag kan varmt rekommendera Fonus i Järfälla.

Reply from Fonus - Järfälla
Allt fungerade mycket bra och pappa fick ett värdigt avslut

Reply from Fonus - Järfälla
Vi kontaktade Fonus i Jakobsberg med anledning av min mammas begravning.
Viktoria var mycket lugn och inkännande. Jag kände mig trygg och lugn med att hon hjälpte oss i en omtumlande tid.

Reply from Fonus - Järfälla
Det var Victoria Carlsons fina bemötande. Hon var professionell, lugn och trevlig!
Allt fungerade precis som vi önskade från första mötet till ceremonin i kyrkan.

Reply from Fonus - Järfälla
Anlitat Fonus Järfälla tidigare samt att vi känner innehavaren av filialen Uppland-Bro.

Reply from Fonus - Järfälla
Bra, varmt och personligt bemötande.
Lugnt, välkomnande och inte stressat i en svår situation.

Reply from Fonus - Järfälla
Av egen o kunskap i ärendet fick verkligen den hjälp som behövs

Reply from Fonus - Järfälla
Vi har fått ett otroligt tryggt och fint bemötande av Maria på Fonus i Bro.
Både mamma och pappas begravning blev väldigt fina tack vare Maria!

Reply from Fonus - Järfälla
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.