Company replied
Mycket professionellt och empatiskt mottagande, men med fokus på ett känslomässigt plan. Det var strukturerat och ledsagande. Det behövdes och gavs tid för att på ett omsorgsfullt sätt kunna ta ett v... See more
Company replied
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Pergolavägen 16, 12233, Enskede, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Väldigt bra mottagande och över förväntan genomförande av allt. Kan verkligen rekommendera Fonus Enskede och Kristin där som hade alla nödvändiga kontakter.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Informativt och fint bemötande både på kontoret och i kapellet.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Jag fick mycket bra hjälp, slapp vänta på svar, allt flöt på bra. Begravningen blev vacker och gästerna uttryckte att allt var väldigt fint ordnat. Det var skönt att veta att jag kunde slappna av i trygg visshet om att ceremonivärden var där och tog hand om det tekniska och annat.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Bra kommunikation och tydlig information om vad som gäller. Man bli väl omhändertagen i en svår tid

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
mycket professionellt och empatiskt bemötande. Hon har varit tydlig, strukturerad och snabb i sin kommunikation, vilket skapat trygghet i en situation som annars lätt kan kännas överväldigande. Hennes samarbete med Erika har dessutom fungerat sömlöst; tillsammans har de säkerställt att all planering flyter på utan avbrott, även när någon av dem inte varit på plats. Det är tydligt att de båda arbetar med stort engagemang och omtanke.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Vi är så otroligt nöjda för allt stöd & hjälp vi fick i denna svåra tid .
Speciellt tack till Anna Drangel på Fonus i Enskede!!
Utan Anna så hade vi aldrig kunnat att planera & få ihop ett så vackert avsked när vi alla var i chock ❤️

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Bra uppställning av frågor som gör att det går snabbt att svara - värdefullt med tanke på att det förmodligen gör att fler tar sig tid att svara.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Damerna som hjälpte mig och min dotter var mycket kunniga och trevliga. Det var lugn stämning. Mycket nöjd.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Mycket värdigt,vackert och stilfullt utfört. Stort tack till både präst, ceremoni-värd och organist. Proffsigt utfört! En fin stund i ett vackert kapell. Och ett jättebra samarbete mellan samordnaren och mig som beställare. Konkret och perfekt upplysning i flera steg innan cermonin. Det finns inget att klaga på. Tack för en fin upplevelse från oss alla 8 genom Anneli.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Fint bemötande och kunnig och säker hantering trots flera ändringar.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Vi fick kärleksfull bemötande från första stunden. Tove var bra Begravningsplanerare allt gick lätt och smidigt när stunden känns som tungst

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.