mycket professionellt och empatiskt bemötande. Hon har varit tydlig, strukturerad och snabb i sin kommunikation, vilket skapat trygghet i en situation som annars lätt kan kännas överväldigande. Hennes... See more
Company replied
Mycket värdigt,vackert och stilfullt utfört. Stort tack till både präst, ceremoni-värd och organist. Proffsigt utfört! En fin stund i ett vackert kapell. Och ett jättebra samarbete mellan samordnaren... See more
Company replied
Mycket professionellt och empatiskt mottagande, men med fokus på ett känslomässigt plan. Det var strukturerat och ledsagande. Det behövdes och gavs tid för att på ett omsorgsfullt sätt kunna ta ett v... See more
Company replied
Jag upplevde att vi fick precis den hjälpen som vi bad om för att begravningen skulle bli som vi ville ha den. Anna på Fonus Enskede samt Ellinor på Fonus Tyresö var båda väldigt behjälpliga och hade... See more
Company replied
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
Pergolavägen 16, 12233, Enskede, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dem är väldigt kompetenta, proffsiga och trevliga. Personliga och proffsiga.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Programmet för ceremonin var mycket bra. Gästerna uppskattade det mycket.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Bra bemötande och lyssnade på våra önskemål. Följde upp på ett bra sätt inför begravning och efter.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Min far gick bort i aug 2023 och jag kontaktade Fonus och fick då prata med Madeleine Flemming som var mer än behjälplig och hon styrde upp allting och vi kunde koncentrera oss på vårt sorgarbete så stort tack Madeleine utan dig vet jag inte vad vi hade gjort i vår svåra stund❤️🙏🙏🌹🌹

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Allt blev så fint som jag ville för min mamma

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Rådgivare på Fonus var proffsig med mycket värme och inlyssnande, vägledande, vi upplevde en positiv känsla trots tung sorg. Ceremonin blev sån fin stund som vi ville, stort tack !

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Personligt och professionellt bemötande. Tydlig genomgång av processen kring begravningen.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Fonus ordnade en snabb begravning innan semestrarna. Begravningen ordnades helt i enlighet med våra önskemål.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Fonus Enskede var varma, inkännande och hjälpsamma i en svår stund.
Jag är evigt tacksam för all hjälp den minnesvärda begravningen i skogskapellet.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Allt var i toppklass. Bemötande, ordning och reda, medkänsla. Mycket proffsigt. Man känner sig verkligen omhändertagen.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Mötet med Anna D inför begravningen gjorde att vi kunde planera på bästa sätt.
Det gjorde att begravningen blev jätte fin.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Att hela samtalet var väldigt pedagogiskt upplagt. Viktigt i en tid av stor sorg att man lätt förstår hur och vad som ska göras och planeras. Övrig kontakt: lätt att få tag på begravningsentreprenören per telefon. Inga konstigheter.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Lätt att boka tid. Vänligt och proffsigt bemötande. Fick bra hjälp med allt vad vi önskade.
Bra återkoppling. Vi är mycket nöjda. Fick hjälp att boka en toppenbra officiant.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Allt fungerade mycket bra och lätt, vilket är mycket uppskattat i en svår tid. Det var också bra att det var enkelt att ordna digitalt möte.

Reply from Fonus - Stockholm, Enskede
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.