Kersten Hulpmiddelen Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Binnenkort begin ik aan een grote reis met mijn scootmobiel en ben vroeg begonnen met de aanvraag voor complete check van mijn scootmobiel. Er bleek best wel wat mis te zijn maar alle lof voor de mont... See more

Rated 5 out of 5 stars

Topservice van Kersten hulpmiddelen Den Haag. Denken mee, vriendelijke communicatie en snelle service. Helaas hebben we onze driewielfiets weer moeten inleveren wegens verminderde gezondheid. We kijk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Maandag motor van scootmobiel kapot. Een storingsmonteur gebeld en binnen het uur was het geregeld en had ik een leen scootmobiel. Na telefonisch contact vandaag krijg ik morgen mijn scootmobiel met n... See more

Rated 1 out of 5 stars

Het is een verschrikkelijk bedrijf! Ben al 5 weken bezig om een fiets gerepareerd te krijgen. Ze bellen niet terug geven geen update en als ze dan na 4 weken eindelijk langskomen hebben ze niet alle o... See more

Company details

1. Disability Equipment Supplier

Written by the company

We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

104 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Haarlem, kies een ander bedrijf!

Gemeente Haarlem, AUB een ander bedrijf voor hulpmiddelen aannemen!

Ik zit sinds maart zonder veilig, werkende fiets met trapondersteuning, waar ik normaalgesproken 20+ kilometer per dag op zou fietsen. De onderdelen worden of niet of ‘verkeerd’ besteld, of komen binnen maar zijn ineens verdwenen en kunnen niet gebracht worden. Ik ben van talloos keer bellen precies twee keer teruggebeld, beide keren met ‘niks staat in het systeem’. Ik wacht nu op een terugbelletje van een manager die drie dagen geleden ‘binnen een uur’ had moeten komen. Mijn fiets is niet veilig om op te rijden, en doordat ik er van afhankelijk ben voor dagelijkse handelingen én sport gaat mijn gezondheid razendsnel achteruit.

Bij een eerdere lekke band (op 8 kilometer van huis, in de regen), kreeg ik te horen dat er een afspraak OVER DRIE DAGEN kon komen en ik werd doodleuk gestrand gelaten!

July 17, 2025

Beste Diana Veldkamp-Favors,

wat vervelend om te lezen dat u al zo lang zonder een veilige en werkende fiets zit. We begrijpen goed dat dit veel invloed heeft op uw dagelijkse leven en gezondheid.

Wat precies de oorzaak is van de vertraging durf ik niet te zeggen. Mogelijk speelt een langere levertijd van onderdelen mee, maar dat neemt niet weg dat we u beter hadden moeten informeren.

Ik heb inmiddels de vestigingsmanager op de hoogte gebracht van uw klacht. Wilt u daarnaast ook uw gegevens en toelichting delen via ons klachtenformulier? Dan kan onze klachtencoördinator uw melding gericht oppakken. Het formulier vindt u op: kerstenhulpmiddelen.nl/klachten.

De receptioniste

Wat ging er mis? Alles. Een monteur kwam om naar mijn scootmobiel te kijken maar zette de beschermkap van de motor er verkeerd op. Hij keek mijn rolstoel na en besloot op eigen houtje de armleggers te vervangen voor smallere. Uiteraard de volgende dag gebeld en er zou een afspraak gemaakt worden wanneer de monteur kwam. Een maand later gebeld. De scootmobiel maakt rare geluiden nadat ik een regenbui terecht kwam en de smalle armleggers zijn heel lastig. In het kort: volgens de receptioniste had ik de scoot niet moeten gebruiken nu die niet goed was en de armleggers moesten nog besteld worden. Na een maand. Iets met een nieuw systeem. Ze wilde geen afzonderlijke afspraak maken, ik moest maar wachten tot de armleggers er waren. Uiteindelijk heb ik de verbinding verbroken. Kersten heeft het onderhoud van de WMO hulpmiddelen over genomen en wil daar kennelijk aan verdienen over de rug van zieke mensen.

June 2, 2025

Beste Marion Greveling,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service en zich niet goed geholpen voelt. We snappen uw frustratie en dat spijt ons zeer.

We willen dit graag serieus onderzoeken en kijken wat de situatie precies is. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, wil ik u vragen uw klacht in te dienen via: https://kerstenhulpmiddelen.nl/klachten.

Onze klachtenbehandelaar neemt uw melding dan in behandeling.

Als u hieronder kunt aangeven om welke vestiging of woonplaats het gaat, geef ik het ook intern alvast door zodat we sneller kunnen schakelen.

Alvast bedankt.

Sander

Hulpvaardig

Ik ben al heel lang afhankelijk van hulpmiddelen en ook heel veel bedrijven al gehad.
Dit bedrijf is echt een hele goede. Komt afspraken na. Heeft goede spullen en heel prettig personeel. Zowel bij het contact alsmede door er monteurs. Veel respect voor je en heel hulpvaardig

May 22, 2025

Beste Ansje Bakker van Wessum,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, hulpmiddelen en collega’s.

We geven uw complimenten graag door aan de juiste vestiging. Zou u kunnen aangeven welke vestiging bij u in de regio actief is?

Alvast vriendelijk bedankt!

Eva van Kersten Hulpmiddelen

Heel slecht bedrijf.

Van 9 Mei 2025 t/m 12 Mei bezig geweest voor noodafspraak te maken. Steeds het zelfde bandje nog 4 of meer wachtende voor u, eindelijk aan de beurd wordt ik weg gedrukt. Na 1xproberen en waarvan 4x gewacht, en dan 1x na uur iemand aan de tel. In totaal 3 dagen bezig geweest . Zou mailtje ontvangen hoe laat ze zouden komen, dus niet. 13e Weer bellen. Laatste telefoontje als eerst wachtende zeker uur gewacht. Moest uitzoeken of ze nog zouden komen, komen dus niet, ik stond niet ingepland. Nu weer 3 dagen wachten of nu iemand komt. Het is bijna niet op te schrijven om duidelijk te maken hoe Kersten werkt. Hun slogan/kernspreuk. HET DRAAIT OM MENSEN 🙄 Datum ervaring invullen gaat niet op een datum. Het is van 7Mei t/m 13 Mei ellende.
Daarbij mooi weer niet weg kunnen, belangrijke afspraken van specialist, en dierenarts verzetten. Te gek voor woorden 😡

May 13, 2025

Beste Willy Paludanus,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u zoveel moeite heeft moeten doen om geholpen te worden, en dat het u desondanks niet is gelukt om een goede afspraak te krijgen. Wij snappen dat dit frustrerend voor u is.

Bij Kersten Hulpmiddelen doen we altijd ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. Het spijt ons dat dit in uw geval duidelijk niet goed is gegaan.

Om uw situatie verder te kunnen onderzoeken en u alsnog goed te helpen, willen we u vragen om uw klacht in te dienen via https://kerstenhulpmiddelen.nl/klachten/.

Onze klachtenbehandelaar neemt uw melding dan zo snel mogelijk in behandeling.

Eerlijke review ex-werknemer

Ik heb hier een aantal maanden gewerkt, vestiging Leeuwarden. Er komen hulpmiddelen (bedden, matrassen etc) retour die onder de menselijke uitwerpselen zit, dit wordt dan "schoongemaakt". De beschermhoes gaat in de wasmachine en vervolgens weer op een nieuw matras voor uitlevering. Echter komen deze hoezen regelmatig terug met gaten er in waardoor er ook lichaamsvocht of andere vloeistoffen alsnog door de gaten op het matras komen, en vervolgens gaan die matrassen samen met een nieuwe beschermhoes waar ook gaten in zitten weer naar een volgende klant. Kortom, als klant zou ik nooit voor Kersten kiezen, en als werknemer sowieso niet aan de slag gaan in Leeuwarden, i.v.m. pesterijen, praten achter elkaars rug etc.

April 30, 2024

Beste Andreas,

Spijtig dat werken bij Kersten Hulpmiddelen niet is gegaan zoals je had verwacht. We hopen van harte dat je een plek hebt gevonden die bij je past. We hebben jouw ervaring nogmaals met het team besproken zodat we hier van kunnen blijven leren.

We herkennen ons niet in je kritiek op ons werkproces. Wij werken volgens strenge kwaliteitscontroles en monitoren hierbij altijd de kwaliteit van de producten Door je korte periode bij ons heb je wellicht niet het hele proces kunnen meemaken.
Wij wensen je veel succes bij een nieuwe werkgever.

Rated 1 out of 5 stars

Wat een ontiegelijk slecht bedrijf

Wat een ontiegelijk slecht bedrijf. 2 weken later achter een spoedbestelling aan gaan bellen. Blijkt dat ze hem vandaag pas zijn gaan bestellen.. ik zit in een rolstoel en ben afhankelijk van deze bestelling voor mijn vervoer? En dan het lef hebben om erover te liegen ook.. het is belachelijk!!

April 14, 2025

Beste Klant,

Wat vervelend om te lezen dat u zo’n slechte ervaring met ons heeft gehad. Wij doen altijd ons best om iedereen goed en snel te helpen. Het is extra belangrijk als iemand afhankelijk is van een hulpmiddel om zich te kunnen verplaatsen. Ook vinden wij het belangrijk om duidelijk en eerlijk te zijn over wat u van ons kunt verwachten.

We willen dit graag snel voor u oplossen. Wilt u ons een e-mail sturen op info@kerstenhulpmiddelen.nl met als onderwerp ‘Klacht via Trustpilot’? Zet in de mail alstublieft uw volledige naam, adres en geboortedatum. Dan sturen wij uw klacht meteen door naar de juiste vestiging en nemen mijn collega’s zo snel mogelijk contact met u op.

Rated 1 out of 5 stars

Fiets voor mijn dochter met…

Fiets voor mijn dochter met hersenletsel, ik heb dit nooit mee gemaakt ging vanaf het begin niet goed, ze zijn zo vaak geweest voor reparatie geven ze een lader mee voor de accu waar er drie puntjes direct in elkaar gedrukt moet worden kan ze niet met haar aandoening.Ze heeft een ongeluk gehad omdat de remmen het niet goed deden ik zei tegen haar waarom zeg je niks, zei antwoordde ze doen het toch niet goed maken mam en dan ben ik mijn fiets zo lang kwijt. Ze hebben niks op orde op de werkplaats heb wel eens twee keer verkeerde accu gehad, gelukkig was ik zo eerlijk om de oude mee te geven daar vroegen ze niet om.

Ik zou zeggen kijk naar de problemen en werk er aub aan want het is zo chaotisch binnen deze onderneming.Jullie hebben te maken met een kwetsbare doelgroep.

En ik hoop dat regio Hoorn een contract neemt bij een andere leverancier ga ervoor zorgen dat er hier werk van gemaakt word door middel van een enquete en bewustwording.Wellicht stimuleert het kersten om dingen wat serieuzer aan te pakken.

Groet Cheena

April 4, 2025

Beste Cheena,

Wat vervelend om te lezen dat u en uw dochter zoveel problemen hebben ervaren met de fiets en de service eromheen. We begrijpen dat dit voor u als moeder extra frustrerend is, zeker gezien de kwetsbare situatie van uw dochter. Bij Kersten Hulpmiddelen streven we er juist naar om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, dus het spijt ons te horen dat dit in uw geval niet zo is gegaan.

We nemen uw bericht serieus en willen dit graag zorgvuldig oppakken. Ik begrijp uit uw bericht dat u in Hoorn woont. Zou u een e-mail willen sturen naar wmowestfriesland@kerstenhulpmiddelen.nl met de naam en geboortedatum van uw dochter? U mag deze richten aan mijn collega Chris - hij zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om samen naar een oplossing te zoeken.

Drie keer raden

Een paar weken geleden, op de terugweg van Albert Heijn kreeg ik een lekke band. Thuiskomen was geen probleem, maar wat als dat ergens onderweg was gebeurd?! Voor de zekerheid toch maar lid geworden van ANWB-pechhulp. Een verstandig besluit (dacht ik), want vandaag tijdens een rondje fietsen met vriend Nico kreeg ik in Zandvoort weer een lekke band.

Na anderhalf uur wachten op de ANWB stopte er een busje van Kersten Hulpmiddelen, de leverancier van mijn driewieler ligfiets. De chauffeur, Arjan, stak zijn hoofd uit het raam en vroeg, ‘is er iemand onderweg?’ Al tijdens mijn antwoord - Ja, de ANWB, maar we wachten al anderhalf uur - was Arjan begonnen met de reparatie van mijn fiets en vijf minuten later was het klusje geklaard.

Mijn fiets stond weer startklaar, met een nieuwe binnen- en buitenband. ‘Oh, die andere banden kunnen ook wel een beetje lucht gebruiken. En de volgende keer meteen ons bellen, we zijn altijd in de buurt.’ Bedankt Arjan, je bent een held! Van de ANWB kreeg ik dit sms’je: ’Wij zijn ons ervan bewust dat u nog wacht. We doen ons best u zo snel mogelijk te helpen.’ Drie keer raden wie ik de volgende keer bel.

March 5, 2025

Beste Jan Glas,

Wat een fantastisch verhaal! Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend trots op Arjan - hij laat precies zien wat we bedoelen met ‘Het draait om mensen’.

Fijn dat u met uw fiets zo snel weer de weg op kon! Mocht u ooit weer hulp nodig hebben, dan weet u ons te vinden (tenzij Arjan u eerder tegen komt 😊).

Eva van Kersten Hulpmiddelen

Rated 1 out of 5 stars

Beloven goud, maar gaan voor pek

Begin januari kwam al heel snel de adviseur langs voor een pasafspraak voor een rolstoel voor mijn dochter. Ik had toen goede hoop dat het hele proces vlot zal gaan. Helaas bleek dit een farce te zijn.
1. Na 2 maanden intern de magazijnen doorzoeken, schijnt er een geschikte rolstoel aanwezig te zijn. Echter zonder de e-Motion wielen. Dan denk je, er is goedkeuring vanuit de gemeente dus dat wordt zo besteld. Maar nee, er moet nog goedkeuring gegeven worden vanuit de inkoopmanager, hoe dan????
3. Als je vraagt om teruggebeld te worden, hoor je niks.
4. Op de vraag of er een leenrolstoel beschikbaar is, wordt aangegeven, dat moet ik uitzoeken. Maar terugbellen ho maar, mijn dochter gebruikt nu mijn rolstoel.

Het is jammer dat deze organisatie per gemeente een monopolie heeft en je dus wel zaken moet doen met ze.

Vul je een klachtenformulier in, hoor je niks.

@sander, als ik bel om doorgeschakeld te worden met je, vragen ze: Sander wie? Je zal dus meer informatie moeten geven.

March 3, 2025

Beste Judith Sabelis,

Ik werk zelf op een andere vestiging, waardoor mijn collega’s van de vestiging die actief is in uw regio mijn naam niet direct kennen. Ik heb begrepen dat collega's inmiddels contact met u opgenomen om dit verder op te pakken. We gaan in ieder geval ons best doen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen.

Rated 1 out of 5 stars

Kansloos als je hulpmiddel kapot is…

Onze zoon gebruikt een fiets met trapondersteuning wegens chronische longproblemen. De fiets wordt veel en dankbaar gebruikt en daardoor gaat er zo nu en dan wel eens iets kapot.
Als je vervolgens Kersten belt komt er altijd wel redelijk snel een monteur maar daarna is het huilen geblazen.
De laatste ervaring (waarvan overigens élke voorgaande keer uitermate slecht was) is van drie weken geleden.
De fiets vertoonde mankementen en na onderzoek van de monteur is de fiets meegenomen. Daarna is er zoals altijd radiostilte… Vandaag hebben we maar weer eens contact opgenomen en krijgen we doodleuk te horen dat de fiets voor a.s. maandag in de planning staat voor de werkplaats… dan zijn we dus drie weken verder!!!!
Drie weken waarin onze zoon op een normale fiets dagelijks minimaal 20km fiets vanwege werk.
Vanwege zijn longproblemen is dat pertinent niet haalbaar.. hij heeft dit hulpmiddel toch verdorie niet voor niets?!?!?
Het feit dat je zelf maar moet ondervinden hoe lang iets gaat duren past gewoonweg niet in de tegenwoordige tijd met alle beschikbare communicatiemiddelen. Ronduit slecht en één ster is eigenlijk nog te veel!

Om de periode te overbruggen rij ik hem nu maar dagelijks heen en weer naar zijn werk… war kan ik die benzinekosten declareren?
Wat denken jullie van een stukje communicatie en compensatie na de zoveelste keer dat we weer een maand zonder hulpmiddel zitten?
Dit gaat écht absoluut nergens meer over.

January 23, 2025

Beste Marius,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg vervelend om te lezen dat u en uw zoon ontevreden zijn over de reparatieduur van de fiets. Dit is natuurlijk niet de service die u van ons mag verwachten en we begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

Wij snappen dat de hulpmiddelen die wij leveren ontzettend belangrijk zijn voor onze klanten en streven er daarom altijd naar problemen zo snel mogelijk op te lossen, maar helaas lukt dat niet altijd. In dit geval hadden we hier beter over moeten communiceren, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@kerstenhulpmiddelen.nl en de volledige naam, woonplaats en geboortedatum van uw zoon door te geven? Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste vestiging zo snel mogelijk contact met u kan opnemen om het probleem te bespreken en een passende én snelle oplossing te vinden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit snel voor u te kunnen oplossen.

snel, goed en meeelevend

s'Middag om 3 uur met rechterbeen in het gips gezet, van enkel tot oksel en ondanks drukte bij het bedrijf dezelfde dag nog door en vriendelijke monteur/chauffeur een goed bed beneden geplaatst

October 21, 2024

Reply from Kersten Hulpmiddelen

Beste Ger, dank voor je positieve review, fijn dat onze collega je goed heeft kunnen helpen. We wensen je een goed herstel!

Rated 5 out of 5 stars

Na maanden thuis zitten hebben ze een…

Na maanden thuis zitten hebben ze een geweldige solo scootmobiel gebracht ik kan nu weer er op uit en hebben goed naar mijn indicatie gekeken ik ben er blij mee.en vooral heel vriendelijk heel veel dank.

October 23, 2024

Beste Adriaan van Berkom,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe scootmobiel! En dat u weer op pad kunt met een hulpmiddel dat goed aansluit bij uw behoeften. We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat onze service als vriendelijk is ervaren.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de mooie woorden. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers met uw scootmobiel!

Rated 1 out of 5 stars

Mijn naam is Roy en ik heb een hele nare ervaring bij kersten…

Mijn naam is Roy en ik heb een beperking. Voor mij is een fiets met trapondersteuning geen optie, maar een absolute noodzaak. Maar dan moet die fiets wel werken. Helaas deed hij dat niet, en de service van firma Kerstens was een ramp.

Ik heb eindeloos gebeld en drie monteurs over de vloer gehad. Het duurde belachelijk lang (twee weken) om een simpel boutje binnen te krijgen. En het systeem op maximaal zetten loste het probleem van het uitvallen niet op.

Vorige week donderdag belde ik weer en toen werd me beloofd dat ik dinsdag zou worden teruggebeld. Dinsdag heb ik om 16.30 uur zelf maar weer gebeld, omdat ik niks had gehoord. Om 17.10 uur kreeg ik doodleuk te horen dat er helemaal niets in het systeem stond. Niets! Op dat moment was ik er echt helemaal klaar mee.

Nu heeft firma Kerstens de fiets opgehaald en zit ik zonder. Geen oplossing, geen compensatie, niks! De service is beneden alle peil. Ik ben boos, voel onmacht en onbegrip.

Daarom krijgt de firma Kerstens van mij een slechte review.

October 17, 2024

Beste Roy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en willen graag helpen om dit op te lossen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@kerstenhulpmiddelen.nl en uw volledige naam, woonplaats en geboortedatum door te geven? Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste vestiging zo snel mogelijk contact met u kan opnemen om het probleem te bespreken en een passende én snelle oplossing te vinden.

Rated 4 out of 5 stars

Vandaag contact gehad met Monique van…

Vandaag contact gehad met Monique van Kertsens hulpmiddelen en me zeer gehoord gevoeld. je kunt van mening verschillen maar elkaar wel helpen. Monique heeft het probleem serieus genomen en op de juiste manier aangepakt en houd mij goed op de hoogte. Verder is het nu even afwachten op de Juiste scootmobiel. Heb er weer vertrouwen in.

October 14, 2024

Beste Berry van Nieuwenhuijsen

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat Monique je zo goed heeft geholpen en dat je je gehoord hebt gevoeld. We vinden het belangrijk dat problemen serieus worden genomen en we zullen je blijven informeren over de voortgang. We hopen dat we je snel kunnen helpen, en we zijn blij dat je weer vertrouwen hebt in het proces. Als je nog vragen hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar!

Prutsers

Op 16 sept zwenkwielen besteld voor de rolstoel. Omdat andere kapot waren.
Op 25 sept gehoord dat ze pas 23 september besteld zijn en ws pas 4 okt geleverd worden bij Kersten. En dan moet het nog ingepland worden

Dus zal wel na 11 okt worden..

Waar denken ze dat iemand een aangepaste rolstoel voor heeft.....
Juist....
Om bijna een maand binnen te zitten.

Update 4 okt nog niet binnen.
Maar nu ligt er ineens wel iets in magazijn wat gaat passen.
Nou ze komen maandag maar we nemen geen genoegen met b keus...

September 25, 2024

Beste Marjanne van Wijk,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat het vervangen van de wielen langer duurt dan gewenst. We begrijpen goed dat mensen die afhankelijk zijn van een hulpmiddel, niet te lang kunnen en willen wachten op reparatie. Daarom streven wij er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen.

We willen dit graag verder onderzoeken en kijken naar een passende oplossing. Kunt u ons klachtenformulier invullen via de volgende link: https://kerstenhulpmiddelen.nl/klachten/? Onze collega’s van de desbetreffende vestiging zullen vervolgens contact met u opnemen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Superslechte service, Kerstenshulpmiddelen

Ik ben heel ontevreden over de afhandeling van opdrachten en te leveren goederen aan cliënten.
Mijn partner zou eerst vorige week, en nu deze week een verrijdbare douchestoel geleverd krijgen.
Nou...... bij de 1ste keer, vorige week hadden ze naar de ambulant begeleidster gebeld voor bevestiging, en die was op vakantie,dus neemt logischerwijs niet op.
Er zijn daar nog 2 nummers bekend, die ze ter bevestiging konden bellen, maar dat hebben ze maar niet gedaan, en vervolgens, gewoon niet gekomen.
Nu, was er een afspraak gemaakt voor Woensdag a.s., maar na voor de zekerheid bellen, kregen we ook doodleuk te horen, dat er niks bekend was, terwijl ik er bij was, dat die afspraak gemaakt werdt, door 1 van de hulpverleners.
Wat een ongelooflijk stel kneuzen, werkt dáár.
Er zijn verdomme mensen afhankelijk van het z.g. "vak"manschap, van deze sukkels van deze organisatie.
Nou, van vakmanschap is totáál géén sprake.
Het is dat ik een ster moet aanklikken, maar zelfs één ster is nog te veel waardering, voor deze sukkels, in deze organisatie.
En als je in de reviews gaat lezen, krijg je te lezen dat ze in de afgelopen 12 maanden geen review hebben gehad.
Nou.......dát kan ik me slecht voorstellen.
Ze zullen ,ze allemaal wel verwijderd hebben, als het allemaal reviews waren, zoals deze.

September 9, 2024

Beste Paulien Geurts,

Hartelijk dank voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg vervelend om te lezen dat u en uw partner ontevreden zijn over de afhandeling van de levering van de douchestoel. Dit is natuurlijk niet de service die u van ons mag verwachten en we begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

We willen graag persoonlijk met u in gesprek over de situatie.
Zou u uw klacht willen indienen via https://kerstenhulpmiddelen.nl/klachten. Dan neemt een collega persoonlijk contact met u op.

Alvast bedankt.

Rated 1 out of 5 stars

Reactie op review over veel te lange levertermijn

Begin mei lag er bij Kersten een WMO-besluit om een kantelrolstoel te leveren voor mijn moeder. Pas op 22 juli kwam er iemand inmeten. Tot op heden is er geen rolstoel geleverd. Het gaat hier om een voorziening voor kwetsbare mensen die volledig afhankelijk hiervan zijn. Het is onaanvaardbaar dat er zo lang op levering moet worden gewacht. In 2020 dezelfde ervaring met Kersten gehad met rolstoel voor vader.

Bericht na reactie op review: Kersten vraagt me nu een klacht in te dienen zodat ze contact kunnen opnemen met me. Uiteraard heb ik die klacht al geruime tijd geleden via hun site ingediend, maar daar is nooit enige reactie op gekomen. De rolstoel is er inmiddels en ik ga mijn energie aan andere zaken besteden. Kersten adviseer ik haar communicatie op orde te brengen. Dat zal een hoop klachten schelen.

August 29, 2024

Beste Brechthild,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat de levering van de kantelrolstoel voor uw moeder langer duurde dan gewenst.

We begrijpen heel goed dat dit voor veel frustratie en ongemak zorgt, zeker gezien het feit dat het om een kwetsbare situatie gaat waarbij snelle levering essentieel is.

Er zijn meerdere factoren waardoor sommige leveringen langer duren. Maar dan proberen wij hier altijd duidelijk over te communiceren. Zo te lezen hebben we dat in uw situatie niet goed gedaan.

Wij willen dit graag verder onderzoeken en een passende oplossing bieden. U kunt ons klachtenformulier invullen via https://kerstenhulpmiddelen.nl/klachten/ zodat we deze situatie nauwkeurig kunnen beoordelen en met u in contact kunnen komen.

Sollicitatie

Enige tijd geleden gesolliciteerd bij de vestiging in Haarlem. Zelfs na het versturen van een mail of alles in goede orde was ontvangen nooit een reactie gekregen. Eigenlijk best respectloos.

July 24, 2024

Beste Nathalie,

Dank u wel voor uw feedback en dat u ons op de hoogte stelt van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw sollicitatie. Dit is zeker niet de standaard manier waarop wij met sollicitaties omgaan, sollicitanten krijgen altijd bericht van ons.

Ik heb je reactie bij de verantwoordelijke collega neergelegd en gevraagd of hij kan onderzoeken hoe dit verkeerd heeft kunnen gaan.

Ontzettend slecht bedrijf

Ontzettend slecht bedrijf. Koop of huur hier absoluut geen scootmobiel. Op het moment dat er iets stuk is of onderhoud, dan moet je maanden wachten tot je geholpen wordt. Elke keer wordt er een excuus verzonnen en wordt de schuld bij een ander gelegd, het liefst bij de gebruiker zelf. Ze horen te staan voor mensen die mindervalide zijn. Nou dit bedrijf staat hier totaal niet voor. Die staat voor het geld laatje te vullen. Walgelijke mensen die daar werken, mensen die totaal niks van het bedrijf weten, continu ander/nieuw personeel omdat iedereen weg loopt en mensen zonder sympatie. Hoop dat de gemeentes stoppen met de samenwerking want ook veel mensen via de WMO zijn nu afhankelijk van dit bedrijf. Ze nemen 0,0 aan verantwoording, afspraken zijn niet te maken. Conclusie scootmobiel is na 4 maanden nog steeds niet gemaakt. + al die keren ervoor waar continu problemen waren met de vering, ook hier geen actie op. Je zou denken dat je een vervangend toestel krijgt.. nou zelfs dat niet. Ze laten je liever kreupel en afhankelijk zijn, dan dat ze wat voor je doen. Mensen wees gewaarschuwd, ga niet in zee met dit bedrijf.

August 13, 2024

Beste Jeroen Slagter,

Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons oprecht om te horen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze service en dat u zich in de steek gelaten voelt. We begrijpen dat de situatie rondom de reparatie van uw scootmobiel ontzettend frustrerend voor u moet zijn, zeker wanneer u afhankelijk bent van dit hulpmiddel.

Bij Kersten Hulpmiddelen streven we er altijd naar om hoge kwaliteit en zorgvuldige service te bieden, vooral aan mensen die hier dagelijks op vertrouwen. Dat dit in uw geval niet is gelukt, betreuren we enorm. We willen dit graag samen met u oplossen en ervoor zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons klachtenformulier in te vullen via https://kerstenhulpmiddelen.nl/klachten/, zodat we uw situatie grondig kunnen bekijken en in contact kunnen komen om dit op te lossen.

Onbeschoft (kinder) personeel.

Onbeschoft (kinder) personeel.
Op 26.06 gevraagd om een hoofdsteun op te sturen.
Nu 8.07 nog niks! Vernomen als ik bel krijg ik een dame die mij vanaf eerste moment wil afwimpelen en direct door mij heen praat.
Ze weet de levertijd niet! En het is niet gewoon dat een HOOFDSTEUN. standaard bij een scootmobiel geleverd word!?
Gek want een ieder die ik ken met een scootmobiel die heeft er wel 1.
De 2 gaatjes in de stoel die worden er wel standaard ingemaakt?
Als ik de mensen vraag of ze niet door mij heen praten tot 3x aan toe...
Zegt mevrouw de verbinding te verbreken.
Als ik vervolgens ga schelden met 1 woord!
En vervolgens ophang en weer terug bel.
Staat precies dat ene scheldwoord genoteerd..VERDER NIKS!
En krijg je van volgende medewerker te horen dat hij met het gesprek heeft mee geluisterd! ( er zijn nog 4 wachtende voor u... snapt u nu waarom?
Alles behalve behulpzaam.. en begripvol,
Maar ja we zijn er van afhankelijk dus moetten wij dit maar toestaan.
En gewoon de zomer voorbij laten gaan.

Want een hoofdsteun.. is een bijzonder iets, toch?

July 8, 2024

Beste Mevr. Ruijter,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met ons de levering van de hoofdsteun zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd en willen graag samen met u naar een oplossing zoeken.

We zetten ons in voor een vlotte en zorgvuldige levering van onze hulpmiddelen en een klantvriendelijke aanpak. We nodigen u uit om ons klachtenformulier in te vullen via https://kerstenhulpmiddelen.nl/klachten, zodat we uw situatie kunnen bekijken en zo snel mogelijk met een reactie kunnen komen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look