Koop-een-partytent.be Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Na een paar weken waren de zijwanden al afgescheurd, na contact werden er nieuwe geleverd, maar helaas is nu ook het dak gescheurd, maar natuurlijk net na de garantie periode. Na telefonisch overleg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb eerst even gebeld om wat informatie voor we onze definitieve keuze gemaakt hebben. Je kan je leveringsdatum kiezen, wat handig is, je kan ervoor zorgen dat je dan thuis bent want er wordt niet... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tentzeil werd door de leverancier niet geleverd. Na telefonsich contact kon er niet direct een oplossing gevonden worden. Tot grote spijt want we hadden dat weekend een feest waar we deze tent sp... See more

Rated 5 out of 5 stars

De partytent werd snel verstuurd. Kwaliteit is echter ver te zoeken. De zijwanden van de partytent al gescheurd na eenmalig gebruik. Na mijn review hier hebben ze zelf contact opgenomen. Ik krijg ko... See more

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ✓ groot assortiment partytenten ✓ Voor 21.00 besteld ✓ de volgende werkdag geleverd in heel Belgie ✓

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

De partytent werd snel verstuurd

Na mijn review hier hebben ze zelf contact opgenomen. Ik krijg kosteloos 2 nieuwe zijwanden. Echt top! Super bedrijf!

September 15, 2025

Beste Tine,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat spijtig om te vernemen dat er defecten aan de wanden zijn ontstaan. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

Graag kom ik met u in contact om de situatie te bespreken en samen met u naar een passende oplossing te kijken.
Helaas kan ik u telefonisch niet bereiken. Ik wil u dan ook vragen contact met mij op te nemen. Dit kunt u doen op telnr. +31 (0) 88 22 66 300.

Alvast bedankt.

Goeie kwaliteit!

Ziet en voelt echt wel als goeie en stevige kwaliteit.
Enige minpunt is wel dat er 1 koppelstuk waar de moertjes op gelast zijn, niet goed is. Er is 1 moertje waarvan de draad kapot is waardoor vleugelmoer met bout er niet in kan. En dus de buis er uit springt. Eens zeil dan vast gemaakt is komt ze niet meer los. Maar is wel niet handig. Voor de rest perfect!

September 10, 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Mocht u onverhoopt hinder ondervinden van het defecte koppelstuk, schroom dan niet hierover met ons contact op te nemen.

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Fijn om te vernemen dat de levering voor u naar wens heeft plaats gevonden en het product voor u naar wens is. Ik vertrouw erop dat u veel plezier van de tent zult hebben. In de toekomst verwelkom ik u graag wederom in onze webshop.

Rated 3 out of 5 stars

Teleurgesteld

Wij gingen voor een investering op lange termijn voor privé-gebruik van een tent voor een feestje thuis. We kozen bewust voor semi-professioneel.
De levering verliep goed, al was de verpakking al beschadigd waardoor we nadien al plakband moeten gebruiken voor het opbergen.
Snel stellen we vast dat de metalen stukken hier en daar een braam vertonen, wat pijnlijk was en ook een gaatje in het zeil maakte. Tevens zijn er verschillende stukken waar de verf/lak het metaal niet dekt, wat op termijn sneller roestvorming kan geven.
De scheerlijnen zijn gewone touwtjes, zonder spanners.
Het dakzeil sluit goed en strak aan. De zij-zeilen spelen echter bij een matige wind, wat hinderlijk was tijdens het feestje.
Twee bevestigingsringen (velcros rond frame) van de zij-zeilen werden zelfs van het zeil gerukt, zonder harde wind. Gevolg, twee gaatjes in het zeil en nog minder strak aan frame.
Dus heel teleurgesteld na 1 keer te hebben gebruikt.
Wij zouden het woordje semi-professioneel niet durven gebruiken voor deze tent. Hadden meer verwacht voor deze prijs.
Er is ook geen reserve spanelastiek geleverd.
Positief: vlotte, snelle bestelling en levering.
Update: Ik werd telefonisch gecontacteerd door een vriendelijke dame. De firma is met een voorstel gekomen om nieuwe zeilen (met dezelfde kwaliteit) op te sturen. Ze verwachten daarvoor een update van de review.

August 28, 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Allereerst wil ik u mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak welke u heeft ervaren in deze situatie.

Zojuist heb ik u telefonisch gesproken omtrent de situatie en deze voor u naar wens op kunnen lossen. Zodoende vertrouw ik erop dat u nog veel plezier zal hebben van de bestelde partytent.

customer service 10/10

Had een defecte ontvangen maar ze hebben mij geholpen om de beste oplossing te geven dus voor mij een 10/10

September 9, 2025

Beste Maiesta,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat spijtig om te vernemen dat de tent kapot is gegaan, mijn oprechte excuses hiervoor!

Ik heb u inmiddels telefonisch gesproken en heb u hopelijk een passende oplossing kunnen aanbieden voor de situatie.

Rated 4 out of 5 stars

De tent werd 1 dagje later dan…

De tent werd 1 dagje later dan aangegeven geleverd maar gelukkig nog net op tijd voor het moment dat ik hem nodig had.
Qua prijs /kwaliteit voldoet de tent aan de verwachtingen.

September 2, 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding en onze klantenservice. Ik ga er vanuit dat u veel plezier van de bestelling zal hebben.

Rated 1 out of 5 stars

Partytent besteld

Partytent besteld. Product beschadigd geleverd. Eerst ging ik enkel het beschadigde onderdeel opgestuurd krijgen en moest ik het zelf monteren. Na lang aandringen toch vervanging van volledige tent bekomen. Ik wacht nu al twee weken op de omruiling. Telkens opnieuw wordt het inruilmoment geannuleerd… zo blijven we bezig. Nu gevraagd om ophaling en terugbetaling. Benieuwd hoe lang dat nu zal duren…

August 26, 2025

Beste Thijs,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Ik wil u mijn excuses aanbieden dat de omruiling niet heeft plaatsgevonden zoals het heeft gemoeten. Ik heb het uiteraard bij de transporteur gemeld daar het zeker niet netjes is hoe het is gegaan voor u en dit niet de normale gang van zaken is.

Ik heb u zojuist telefonisch gesproken. Hopelijk heb ik u toch nog een passende oplossing kunnen aanbieden voor de situatie.

Goede support

De levering van de tent was stipt en volledig, jammer genoeg braken enkele stukken bij het opzetten maar de support en de snelle vervanging waren heel goed georganiseerd.

September 2, 2025

Beste Kris,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat de service voor wens is ervaren voor u. Ik wens u veel plezier toe met de tent voor u volgende feestje!

Rated 5 out of 5 stars

De meeste buizen schuiven gewoon in mekaar, hou tape klaar bij het opzetten.

Prima tent, vlotte bestelling en levering.
Stevige buizen.

August 20, 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van deze mooie review. Ik vertrouw erop dat u hier lang gebruik van kan maken. In de toekomst verwelkom ik u graag wederom in onze webshop.

Rated 5 out of 5 stars

tent besteld om 22.00h en 2dagen later…

tent besteld om 22.00h en 2dagen later was ze bij mij aangekomen, alles zoals beschreven!!!

August 21, 2025

Beste Rudi,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Uiteraard hopen wij u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding. Keurig op tijd geleverd. Alles netjes genummerd, makkelijk in elkaar te plaatsen en terug af te breken.

August 12, 2025

Beste E. Deschepper,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is voor u.

Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke omschrijving van het artikel…

Duidelijke omschrijving van het artikel
Super snelle levering
Artikel is wat ik ervan verwachtte

August 18, 2025

Beste Cindy,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Fijn om te vernemen dat de levering naar wens is verlopen en uw bestelling ook geheel naar wens is.

Rated 2 out of 5 stars

Ik had 2 grijze tenten besteld en heb…

Ik had 2 grijze tenten besteld en heb een witte en een grijze ontvangen. Er was te weinig tijd om terug te sturen want had ze meteen nodig. Maar toch spijtig

August 11, 2025

Beste Olivier,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Wat spijtig te vernemen dat uw bestelling in een foutieve kleur af is geleverd, dit is uiteraard niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Ik heb u meermaals getracht te bereiken, helaas zonder resultaat.

Ik kom graag met u in contact om de situatie te bespreken en samen met u te kijken naar een passende oplossing. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 088 22 66 300.

Jenna | Team Klantenservice

Prijs/kwaliteit top.

August 5, 2025

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Wat fijn dat u tevreden bent over de prijs/kwaliteit.

Rated 4 out of 5 stars

Product voldoet aan de verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen. Helaas 1 beschadigde buis bij levering. Na contact met de klantendienst wel meteen nieuwe opgestuurd gekregen

July 28, 2025

Beste Kris,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Wat spijtig om te vernemen dat er een buis beschadig was. Fijn om te vernemen dat dit naar tevredenheid voor u is opgelost

Rated 5 out of 5 stars

Vlugge en correcte levering.

Vlugge en correcte levering.

August 11, 2025

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering.

Heel vriendelijke klantendienst.

Heel vriendelijke klantendienst.
Heel flexibel. Tent dak in de bestelde kleur lang niet voorradig. Probleemloos kunnen omwisselen voor een andere kleur en de volgende werkdag geleverd.

July 28, 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor uw beoordeling!
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service.

Snel geleverd

August 8, 2025

Beste Kim,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Fijn om te vernemen dat de levering naar tevredenheid verlopen is.

Correct en professioneel!

De aankoop was niet wat we verwacht hadden. Na het eerste contact werd er alles in het werk gesteld om tot een oplossing te komen. Professioneel en correct afgehandeld.

July 22, 2025

Beste Maarten,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Wat spijtig om de te vernemen dat de aankoop niet aan uw verwachting voldeed. Fijn dat u geheel naar tevredenheid bent geholpen hierbij.

Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.

Rated 5 out of 5 stars

Goed produkt voor eerlijke prijs

Levering correct en op tijd, snelle en makkelijke montage, stevige en degelijke materialen, goede prijs / kwaliteit verhouding. Dank je wel.

June 11, 2025

Beste J. van der Stappen,

Tamara | Team klantenservice.

The Trustpilot Experience

Take a closer look