Koop-een-partytent.be Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Na een paar weken waren de zijwanden al afgescheurd, na contact werden er nieuwe geleverd, maar helaas is nu ook het dak gescheurd, maar natuurlijk net na de garantie periode. Na telefonisch overleg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb eerst even gebeld om wat informatie voor we onze definitieve keuze gemaakt hebben. Je kan je leveringsdatum kiezen, wat handig is, je kan ervoor zorgen dat je dan thuis bent want er wordt niet... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tentzeil werd door de leverancier niet geleverd. Na telefonsich contact kon er niet direct een oplossing gevonden worden. Tot grote spijt want we hadden dat weekend een feest waar we deze tent sp... See more

Rated 5 out of 5 stars

De partytent werd snel verstuurd. Kwaliteit is echter ver te zoeken. De zijwanden van de partytent al gescheurd na eenmalig gebruik. Na mijn review hier hebben ze zelf contact opgenomen. Ik krijg ko... See more

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ✓ groot assortiment partytenten ✓ Voor 21.00 besteld ✓ de volgende werkdag geleverd in heel Belgie ✓

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Heel profesioneel klantendienst

Ik ben erg tevreden over de klantenservice en de focus om eventuele problemen samen op te lossen. Ik hoop in de toekomst nog andere artikelen in jullie winkel te kopen.

July 30, 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Allereerst wil ik u mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak welke u heeft ervaren in deze situatie.

Momenteel heb ik contact met u per mail om met u mee te kijken naar een oplossing in deze situatie. Ik vertrouw er zodoende op dat de situatie tot een goed einde wordt gebracht.

Marloes
Team klantenservice

Top deal

Zeer snel geleverd
We moeten het nog ontdekken

July 30, 2025

Beste Patrick,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat de levering naar wens is verlopen.

Tent is in orde

Tent is in orde, wel moeten wachten op tweede deel. Na klachtenbrief en telefoon nog op tijd toegekomen.
Er staat voor 21 u besteld, morgen geleverd. Heeft 3 dagen geduurd.

July 29, 2025

Beste C. Kerremans,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Wat spijtig om te vernemen dat er problemen zijn geweest met de levering van uw bestelling. Mijn oprechte excuses hiervoor!

Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad om de situatie te bespreken en ben ik samen met u tot een passende oplossing gekomen.

Mocht ik u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan verneem ik dat graag van u.

Rated 5 out of 5 stars

Steeds correcte service en Goede…

Steeds correcte service en Goede materialen

July 22, 2025

Beste Olivier,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Leveringsdatum was een dag later dan gepland maar op de dag van levering was er wel een goede communicatie over het uur van levering.

July 12, 2025

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat spijtig dat de levering een dag vertraagd geraakt is. Alsnog mijn oprechte excuses hiervoor!

Rated 1 out of 5 stars

Beste Xander,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat ontzettend spijtig om te vernemen dat u de partytent nooit heeft mogen ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor!

Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen, helaas zonder succes. Ik kom graag met u in contact om de situatie te bespreken. U mag mij hiervoor terugbellen op telefoonnummer 0031 88 22 66 300. Alvast bedankt voor de genomen tijd en moeite!

Ik kocht de easy up van 3 x 4,5m

Ik kocht de easy up van 3 x 4,5m, een heel tof formaat, we zaten er met 14 mensen onder aan een lange tafel. Zeer goede prijs/kwaliteit, stevig, mooi, heel gemakkelijk op te zetten inderdaad maar we moesten wel met twee zijn.
De levering ging bijzonder snel, één dag.

July 22, 2025

Beste Barbara,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u geheel tevreden bent over uw aankoop.

Rated 4 out of 5 stars

2 keer een mail ontvangen dat ze gingen…

na contact met de betrokken firma en ze hebben de moeite gedaan om alles in orde te brengen. dank u

July 18, 2025

Beste,

Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en de situatie voor u naar wens op kunnen lossen. In de toekomst verwelkom ik u graag wederom in onze webshop.

Marloes
Team klantenservice.

Rated 4 out of 5 stars

Problemen met partytent snel opgelost

Partytent besteld op maandag, geleverd op zaterdag. Allereerst viel de staat van de verpakking op: de dozen leken reeds geopend en hergebruikt, wat twijfels oproept over de oorspronkelijke staat van het product. Tevens was 1 buis beschadigd, waardoor die niet meer paste in de tussenstukken. Probleem gesignaleerd aan de klantendienst. Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de fantastische service die ik toen heb ontvangen van Tamara van Laagsteprijsgarantie.com. Omdat ik snel een tuinfeest had gepland, moest dat rap opgelost zijn.
Meteen na mijn bericht reageerde Tamara superrap en begripvol. Ze zag meteen wat er mis was met de levering en de handleiding. Zonder problemen werd er direct een nieuwe buis 1 geregeld, en 't was tof dat ik die kapotte buis niet moest terugsturen.

Wat m'n ervaring echt "Super!" maakte, was hoe ze alles zelf opvolgde en regelde. Ik vroeg of ik een goeie handleiding kon krijgen om de zeilen vast te maken, en Tamara stuurde me meteen een bruikbare handleiding en zelfs een foto op. De snelheid en hoe hard ze haar best deed om alles perfect te regelen, dat had ik echt niet verwacht.
Door Tamara's goeie en klantvriendelijke aanpak was m'n probleem snel en volledig opgelost. Zo moet klantendienst zijn! Echt een aanrader.

July 15, 2025

Beste Herman,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Wat spijtig om te vernemen dat de partytent met beschadigingen bij u geleverd is. Nogmaals mijn oprechte excuses hiervoor!

Fijn om te vernemen dat mijn collega de situatie geheel naar tevredenheid voor u heeft opgelost.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Product zoals gezien op de website. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering, nog voor de eerste zon lag het nieuwe doek al over de partytent

July 9, 2025

Beste Bert,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u geheel tevreden bent over uw aankoop.

Tevreden!

Helemaal tevreden over mijn partytent. Vlotte en snelle service! Stevig en mooi! Een bedrijf met een hart voor de klant!
Aanrader.

July 3, 2025

Beste Joke,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat de service naar wens is ervaren! Ik wens u veel plezier toe met de tent.

Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering en gemakkelijk op te…

Snelle levering en gemakkelijk op te zetten

July 1, 2025

Beste Magda,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat de levering snel was en dat het product gemakkelijk op te zetten is.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop! Uiteraard hopen wij u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed product en geleverd zoals…

Zeer goed product en geleverd zoals beschreven.

July 7, 2025

Beste Valentin,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en is geleverd zoals beschreven.

Snelle levering.

Snelle levering.

July 7, 2025

Beste Nancy,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw bestelling snel is geleverd.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en vriendelijke onthaal…

Goede service en vriendelijke onthaal snel geleverd

June 26, 2025

Beste Frank,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service en het vriendelijke onthaal, en dat de levering snel is verlopen.

Rated 1 out of 5 stars

Zwakke kwaliteit, beschadigd geleverd en slechte opvolging

Mijn bestelling werd geleverd in een beschadigde doos, de tent zelf was incompleet en van bedroevend zwakke kwaliteit, vooral op de plooipunten. Meteen foto's doorgestuurd en melding gemaakt.

Wat volgde, tart alle verbeelding: talloze mails, 3 telefonische contacten en eindeloos heen-en-weer om iets rechtgezet te krijgen wat van bij de start al fout liep. Ze beloven kosteloze ophaling van de beschadigde tent, maar tot op vandaag is daar niets van in huis gekomen.

Kortom: slechte kwaliteit, onbetrouwbare service, en enorm veel tijdverlies voor de klant. Dit is geen firma die ik aanraad.

July 5, 2025
Unprompted review

Beste Thimo,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over de partytent, mijn excuses hiervoor!

Inmiddels is de partytent al bij u opgehaald en is de terugbetaling meteen voor u in gang gezet zodat u daar niet de normale wachttijd van 14 dagen op hoefde te wachten. Ik ga ervanuit dat dit inmiddels al uw op rekening staat en de situatie dan ook naar wens is opgelost.

Beste,

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de geboden service!

Geheel volgens afspraak en snel geleverd

Geheel volgens afspraak en snel geleverd

June 23, 2025

Beste,

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de geboden service!

degelijke tent, snelle levering

snelle levering, product is zoals beschreven.
Er zat één productiefout/beschadiging in een zandzakje, dit is snel vervangen.

June 11, 2025

Beste,

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met het product en de geboden service!

Heel goed materiaal

Heel goed materiaal

June 16, 2025

Beste,

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met het materiaal.

The Trustpilot Experience

Take a closer look