Na een paar weken waren de zijwanden al afgescheurd, na contact werden er nieuwe geleverd, maar helaas is nu ook het dak gescheurd, maar natuurlijk net na de garantie periode. Na telefonisch overleg... See more
Company replied
Ik heb eerst even gebeld om wat informatie voor we onze definitieve keuze gemaakt hebben. Je kan je leveringsdatum kiezen, wat handig is, je kan ervoor zorgen dat je dan thuis bent want er wordt niet... See more
Company replied
De partytent werd snel verstuurd. Kwaliteit is echter ver te zoeken. De zijwanden van de partytent al gescheurd na eenmalig gebruik. Na mijn review hier hebben ze zelf contact opgenomen. Ik krijg ko... See more
Company replied
LAAGSTE PRIJSGARANTIE ✓ groot assortiment partytenten ✓ Voor 21.00 besteld ✓ de volgende werkdag geleverd in heel Belgie ✓
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed en vlot.
Tent zal wel wat aanpassingen moeten hebben om echt stevig te staan. Poten klikken niet vast in koppelstukken. Zo kan het dak beginnen dansen op de losse pootjes, met alle gevolgen van dien.
Haringen om de tent te verankeren zijn een lachertje voor deze maat.

Reply from Koop-een-partytent.be
Levering, opvolging, facturatie.... Alles werd berpefct uigevoerd zoals gevraagd.

Reply from Koop-een-partytent.be
De klitteband waarmee je de tentzeilen kan bevestigen aan de palen is veel te kort. Als de wind waait dan zijn de zeilen onmiddellijk los…de tenthaken die meegeleverd worden daar kan je niets mee, die zijn te dun en te kort. Ik ben nieuwe tenthaken gaan halen. De zakken die meegeleverd worden om zand in te doen zijn ook te klein.

Reply from Koop-een-partytent.be
Tentzeil werd door de leverancier niet geleverd. Na telefonsich contact kon er niet direct een oplossing gevonden worden. Tot grote spijt want we hadden dat weekend een feest waar we deze tent speciaal vooor hadden aangekocht.
Men heeft wel een onderzoek bij de leverancier aangevraagd.
Tot grote vreugde zijn we door hun gecontacteerd met de fijne oplossing dat men het onderzoek niet zal afwachten en dat men ons het tentzeil kosteloos zal opsturen.
Waarvoor onze dank!

Reply from Koop-een-partytent.be
De vooropgestelde datum van leveren werd correct uitgevoerd

Reply from Koop-een-partytent.be
Super levering.alles perfect. Moet de tent nog wel opstellen.

Reply from Koop-een-partytent.be
Tent was na 1 dag stuk hoewel we alles volgens volgens de instructies opgezet hadden en zelf nog extra versterkt. Volgens 'koop een partytent.be' was dit geen garantie. Extra palen toegestuurd gekregen na 2 maanden maar dit moeten we zelf repareren.

Reply from Koop-een-partytent.be
Snelle levering. Correcte prijs. Dozen waren licht beschadigd maar tent was intact. Dit gemeld bij klantenservice die uitstekend werk leveren.

Reply from Koop-een-partytent.be
Zeer snelle levering, na een ongelukkige demontage waren een aantal buizen beschadigd en ervaren dat ook de nazorg prima verloopt.