Polenreizen Reviews 81

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastische stedentrip hebben wij gehad in Krakau! We hebben Auschwitz/Birkenau bezocht en op de tweede dag hadden we een stadswandeling oa door de Joodse wijk. We hebben ook nog de Schind... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf de boeking van deze 4 daagse reis naar Krakau voor 9 personen waren de lijntjes erg goed. Een vraag per e-mail of een telefoontje, meteen antwoord. Het hotel Maksymilian hebben wij ervaren als e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Beste medewerkers, We willen graag een review achterlaten. Wij zijn van 28 februari tot en met 3 maart in Krakau geweest. Een echte aanrader met een groot compliment aan jullie! Alles was pe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pas terug van krakau,prachtige stad en ook de stadstour met David was geweldig zo leer je ook de minder mooie delen van de stad kennen. Auschwitz en birkenau zijn 2 zeer aangrijpende plaatsen en er zu... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Dé specialist in reizen naar Polen met Nederlandstalige gidsen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Alles perfect geregeld ****

Alles perfect geregeld... Hotelkamer was iets minder dan verwacht. Hotel zeer dicht bij de oude stad.
Vervoer van en naar de luchthaven was zeer goed geregeld. Ook zeer tevreden van de uitstap naar Auschwitz/Birkenau 👍

May 1, 2025

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Jammer dat uw kamer bij Maksymilian hotel niet naar uw zin was. Dat hadden wij eigenlijk gelijk bij uw aankomst willen weten. Misschien een andere kamer? Toch leuk om te horen dat verdere organisatie van uw reis wel goed is verlopen.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling!

Rated 5 out of 5 stars

5 dagen naar Krakau en Auschwitz, Birkenau.

Wij zijn 5 dagen naar Krakau geweest met Polenreizen die de reis tot in de puntjes geregeld en verzorgd heeft. Mooie vluchttijden vanuit Eindhoven, snelle transfer naar hotel in Krakau. Wij hadden een 3 sterren hotel gekozen, het hotel maksymilian een goed verzorgd hotel met een goed ontbijt, en op 10 min. lopen van het oude centrum en het grote plein.
Bij de excursies naar Auschwitz en de stadswandeling in Krakau zijn we uitstekend begeleid door onze gids david die echt heel veel te vertellen had en ook onze vragen goed kon beantwoorden.
Wij hebben de reis als zeer goed ervaren en zullen dan ook Polenreizen bij iedereen aanbevelen.

May 3, 2025

Beste mevrouw Vissers,

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Daar zijn wij natuurlijk onwijs blij mee.
Heel fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad in het mooie Krakau.

Rated 5 out of 5 stars

de reis was tot in de puntjes geregeld…

de reis was tot in de puntjes geregeld en verzorgd door polen reizen.
het hotel maxymillian is een goed verzorgd hotel met een goed ontbijt.
de excursies naar Auschwitz en de oude wijk waren intens maar goed begeleid door david.
al met al een aanrader om met polen reizen een trip te maken.

May 7, 2025

Beste mevrouw Bodbijl,

Hartelijke groet,

Team Polenreizen

Mooie reis.

We hebben 5 mooie dagen gehad in het mooie Polen. Mede door onze gids David, die alles heel goed vertelde. Wat een prachtige stad en indrukwekkende dag in Auschwitz, Birkenau.

April 25, 2025

Reply from Polenreizen

Hartelijk bedankt voor uw fijne positieve reactie.

Hartelijke groet,
Team Polenreizen

Geweldige reis naar Krakau

Geweldige reis naar Krakau. Rondleiding door de Joodse wijk fietstocht en bezoek aan de zoutmijnen alles was perfect georganiseerd compliment voor Polenreizen perfecte organisatie kan ik iedereen aanbevelen. Prima hotel kortom een fantastische vakantie

May 3, 2025

Beste meneer Schouten,

Hartelijk bedankt voor uw fijne positieve reactie. Wat goed om te horen dat u en uw familie een mooie reis hebben gehad. Onwijs bedankt voor uw fijne bericht en bedankt dat u bij ons geboekt heeft.

Krakau met Polenreizen

Tot in de puntjes door Polenreizen georganiseerde 4-daagse reis naar Krakau. Prachtige en schone oude stad. Excursies door Krakau en naar Auschwitz Birkenau onder super begeleiding van onze Nederlandse gids David.

May 1, 2025

Beste meneer Rolleman,
Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van uw tijd in Krakau. Wij zullen zorgen dat de complimenten bij David terecht komen. Hartelijk bedankt voor uw fijne bericht, bedankt dat u bij ons geboekt heeft. Hartelijke groet team Polenreizen.

Reis naar Krakau

We hebben voor de eerste keer bij Polen Reizen geboekt. We waren zeer tevreden hoe alles georganiseerd was. Goede gids in Auschwitz/Birkenau en bij de stadswandeling. (Uitstekend gedaan Klaudia)
Vervoer van en naar hotel en luchthaven top geregeld met taxi. Kan iedereen aanbevelen de Krakau reis te boeken bij Polen reizen.
Thea en Bertus Wessels
Vriezenveen

April 5, 2025

Beste mevrouw Wessels,

Hartelijk bedankt voor uw fijne positieve reactie. Fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad in het mooie Krakau. Wij zullen zorgen dat de complimenten bij Klaudia terecht komen.

Nogmaals bedankt voor uw positieve terugkoppeling en wellicht tot ziens voor een reis naar (een van) onze andere steden!

Hartelijke groet, Emma & Anna ook namens gehele Polenreizen team

Rated 5 out of 5 stars

100 procent waar voor uw geld!

De 5-daagse groepsreis Krakau geboekt inclusief bezoek aan Auschwitz-Birkenau met Nederlandse gids. Ook wandel- en fietstour door Krakau, eveneens met Nederlandse gidsen: het was in één woord: fantastisch! Alles klopte van A tot Z: het vliegen, transfers, hotel, stadstours, bezoek Auschwitz-Birkenau. Zoals ik op papier had meegekregen, bleek het in de praktijk gewoon ook allemaal te kloppen, soms zelfs tot op de minuut: echt XXL-goed! Toen ik een "dingetje" had met Wizzair en ik op geen enkele normale manier iemand van Wizzair te pakken kreeg, heb ik Polenreizen gebeld: ik viel van mijn stoel: de telefoon werd direkt opgenomen (geen keuzemenu, wachtdeuntjes, doorverbindingen). Nee, gewoon iemand aan de lijn en binnen 10 minuten was mijn "dingetje" geregeld! Zoek niet langer: wilt u naar Polen: boek bij Polenreizen (nee, ik krijg hier niet voor betaald en ben geen robot!). Absoluut fantastisch!!

April 15, 2025

Reply from Polenreizen

Beste meneer Hogeweg, Onwijs leuk om te horen dat uw reis helemaal naar wens is verlopen! Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden, heel leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service niet alleen tijdens de reis maar ook voor de reis. Hartelijk dank voor uw beoordeling en bedankt dat u bij ons geboekt heeft. Hartelijke groet, Emma en Anna

Goed geregeld Polenreizen

Goed geregeld, van boeking tot vlucht. Van transfer tot hotel. Van hotel tot hotel ligging. Zelfs de inbegrepen excursies waren goed en goed geregeld. Alles tiptop t/m transfer naar vliegveld voor de terugvlucht.

April 4, 2025

Beste Henk,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Onwijs leuk om te lezen dat uw reis naar wens is verlopen. Bedankt dat u bij ons geboekt heeft. Hartelijke groet, Team Polenreizen

Rated 3 out of 5 stars

Niet wat ik verwacht had.

Als via polenreizen.nl de reis “Groepsreis naar Krakau met Nederlandstalige gids” wordt geboekt is mijn zeker van een paar zaken zoals vliegreis, *** hotel, transfer naar hotel en de excursies.

Wat Polenreizen.nl op internet aangeeft klopt op zich allemaal wel, maar geeft niet helemaal de werkelijk situatie weer. Dat is jammer. De naam “Groepsreis naar Krakau” is mijns inziens zelfs wat misleidend. Een naam “Reis naar Krakau met groeps excursies” zou de lading meer dekken.

Op internet staat vermeld “Alleen de excursies worden groepsgewijs uitgevoerd. Als u gelijkgestemden ontmoet tijdens de excursies kunt u natuurlijk altijd gezamenlijk iets leuks gaan doen.”
En dat is dus ook letterlijk zo. Het is niet echt een groepsreis, maar de excursies worden in groepen uitgevoerd. Een excursie aan b.v. Auschwitz kan een groep zijn met (deels) andere deelnemers zijn dan de groep deelnemers bij de wandeling door Krakau. Deelnemers zijn zelfs over verschillende hotels verdeeld. Als je dan alleen reizende bent en je in mijn geval als enige (zover mij bekend) in een ander hotel verblijft is het met gelijkgestemden gezamenlijk iets leuks gaan doen heel lastig, zeker omdat de hotels niet echt bij elkaar in de buurt liggen. Op de hotel keuze heb ik geen invloed gehad. Voor alleen reizende is deze reis daarom wat mij betreft geen aanrader.

Op internet staat ook vermeld dat “Pick-up kan vanaf een ander hotel zijn dan die van uzelf”.
Omdat de meeste deelnemers in een ander hotel zaten was voor mij dus de Pick-up locatie op 1,4 kilometer (bron Google maps) van mijn hotel.

De excursies zelf zijn prima met uitstekende gidsen David (Auschwitz) en Claudia (stadswandeling). Excursies zijn in het Nederlands. Ik zou het zelf prettig gevonden hebben als er op het einde van de rondleiding Auschwitz II Birkenau nog even wat tijd was geweest om zelf nog even over het terrein rond te lopen, maar misschien is dit vanuit het museum niet toegestaan (i.v.m. de verplichte extra begeleiding van een Poolse gids).

April 8, 2025

Beste meneer van Luijk,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaringen. We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw reis met ons te evalueren.

We vinden het fijn om te lezen dat de reis, zoals u zelf aangeeft, exact was zoals beschreven op onze website. De onderdelen die u noemt – zoals de vliegreis, het *** hotel, de transfers en de Nederlandstalige excursies – zijn inderdaad de vaste onderdelen van de reis “Groepsreis naar Krakau met Nederlandstalige gids”, zoals vermeld op Polenreizen.nl.

“Deelnemers aan de groepsreis Krakau worden van het vliegveld opgehaald en naar het hotel gebracht. Alleen de excursies worden groepsgewijs uitgevoerd. U hoeft dus niet de gehele reis met de groep op te trekken. Als u gelijkgestemden ontmoet tijdens de excursies kunt u natuurlijk altijd gezamenlijk iets leuks gaan doen. Kortom; vrijheid blijheid! Wilt u echt geen groepsreis maar wel de belevenis met Nederlandse gids klik dan hier.” (Bron: https://polenreizen.nl/reis/krakau-met-nederlandstalige-gids/)
We begrijpen uw suggestie over de benaming van de reis. Echter, om eventuele onduidelijkheden te voorkomen, geven wij op de website expliciet aan dat alleen de excursies groepsgewijs worden uitgevoerd en dat de overige onderdelen – zoals hotelverblijf en transfers – individueel kunnen zijn. Ook geven we aan dat de pick-up voor excursies vanaf een ander hotel dan het eigen hotel kan plaatsvinden. Hiermee proberen we juist transparant te zijn, zodat reizigers goed weten wat zij kunnen verwachten.
Dat gezegd hebbende, vinden wij het jammer om te horen dat u als alleenreizende dit als minder prettig heeft ervaren. Uw feedback nemen we serieus en we kijken of we in onze communicatie nog duidelijker kunnen zijn over dit aspect, of extra tips kunnen geven voor alleenreizenden die deze reis overwegen.
Tot slot willen we u bedanken voor uw lovende woorden over de excursies en onze Nederlandstalige gidsen. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan David en Claudia!

Team Polenreizen.nl

Rated 4 out of 5 stars

5 daagse naar Krakau

Goede ervaring met Polenreizen naar Krakau, prachtige stad. Nederlandse gids met kennis en humor. Goed hotel ( INX).
Enige minpunt was het tijdstip van reize van zowel heen als terugreis waardoor je daadwerkelijk maar 3 dagen in Krakau bent.

April 3, 2025

Reply from Polenreizen

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne zeer goed georganiseerde reis

Fijne zeer goed georganiseerde reis. Krakau is een leuke stad met veel geschiedenis.
De fietstoeren zijn erg leuk, echt een aanrader!

March 24, 2025

Reply from Polenreizen

Ontzettend bedankt voor de complimenten den de 5 sterren meneer Mouthaan! Fijn dat onze organisatie is bevallen en u een prettige reis heeft gehad.

Prima organisatie, perfecte reis

Onlangs met PolenReizen Krakau bezocht. Alles was perfect geregeld. Goede informatie vooraf, het hotel (Maksimilian) was prima, alle transfers waren keurig op tijd, uitstekende gids (David) tijdens stadswandeling en bezoek aan Auschwitz. Ik kan deze organisatie van harte aanraden!

April 2, 2025

Reply from Polenreizen

Beste mevrouw Magielse, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Leuk om te lezen dat uw reis met onze organisatie naar wens is verlopen. Bedankt dat u bij ons geboekt heeft. Hartelijke groet, team Polenreizen

Rated 5 out of 5 stars

Met de voorjaarsvakantie mee geweest…

Met de voorjaarsvakantie mee geweest met Polenreizen naar de stad Krakau. Ik was er zelf nooit eerder geweest (had er een beetje een saai beeld bij) en was dus erg verrast hoe leuk en gezellig de stad is! De mensen zijn ook heel aardig en behulpzaam. Ik vond 4 dagen meer dan genoeg om alles te kunnen zien en doen in Krakau. Op dag 2 van de reis heb ik een rondleiding door de stad gekregen van David Mensink, een hele aardige jonge die veel wist te vertellen over de stad en ook genoeg tijd nam voor evt vragen. De excursie naar Auschwitz was ook heel indrukwekkend, David wist hier ook veel te vertellen. Ik zou zeker weer een reis met Polenreizen boeken! Een echte aanrader!

February 21, 2025

Beste mevrouw Nijland,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Super leuk om te lezen dat uw reis naar wens is verlopen en dat u prettig verrast was over Krakau! Het is echt een mooie stad die zo veel te bieden heeft. Wij zullen zorgen dat de complimenten bij David terecht komen. Nogmaals hartelijk bedankt voor uw fijne beoordeling en bedankt dat u bij ons geboekt heeft. Hartelijke groet, Team Polenreizen

Rated 5 out of 5 stars

Lang weekend Krakau uitstekend geregeld!

Wij waren met een groep van acht personen en we hebben een hele mooie reis naar Krakau en Auschwitz gehad via Polenreizen. Hotel INX is een uitstekend hotel op korte afstand van het grote plein in de oude stad. De excursies door de stad en naar Auschwitz waren perfect geregeld. David is een hele goede en prettige gids geweest voor deze twee dagen.

March 24, 2025

Reply from Polenreizen

Goedemorgen meneer de Ruiter! Heel hartelijk dank voor uw bericht en positieve schrijven met 5 sterren. Dat u zo heeft genoten, daar doen we het voor. Nogmaals bedankt en wellicht tot in de toekomst. Groetjes van team Polenreizen, Anna en Emma

Rated 5 out of 5 stars

Met polenteizem Krakau maart 2025 met twee…

Met polenteizem in maart 2025 met twee vrienden naar Krakau geweest.
De organisatie was helemaal top alle vouchers en reisbescheiden netjes in de mail ontvangen .
Alles klopte iedereen was op tijd .
Met name een pluim voor onze Nederlandse gids David wat een kennis en wat een passie heb je. Top gids nogmaals dank je( jullie) wel

March 22, 2025

Reply from Polenreizen

Wat super om te lezen meneer Baltus! Erg fijn dat u zo heeft genoten van de trip en onze organisatie is bevallen. Dank voor de review en 5 sterren en wellicht tot in de toekomst. Hartelijke groet van Anna en Emma

Goede organisatie

Goede organisatie; goed hotel . Het lag dichtbij het centrum. Prima gids; enthousiaste vertellen

March 15, 2025

Reply from Polenreizen

Hartelijk dank voor uw positieve schrijven en beoordeling mevrouw Gravemaker! Fijn dat u bij ons geboekt heeft en wellicht tot in de toekomst. Groetjes van team Polenreizen

Rated 5 out of 5 stars

Blij dat we dit gedaan hebben

Alles was tot in de puntjes geregeld.
De beschrijving en gegevens van Polen reizen, de transfers, het hotel, en een geweldige gids David, die met zijn kennis en enthousiaste manier van vertellen, ons aan zijn lippen deed hangen. Krakau is een prachtige stad. Auswitch en Birkena indrukwekkend.

March 14, 2025

Reply from Polenreizen

Beste mevrouw Landman, ontzettend bedankt voor uw review en 5 sterren. Wat super leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van de reis en tevreden bent, daar doen wij het natuurlijk voor. Nogmaals bedankt voor uw bericht en fijn dat u bij ons geboekt heeft. Wellicht tot in de toekomst! Hartelijke groet van Anna en Emma - team Polenreizen

Rated 5 out of 5 stars

Alles was van A tot Z perfect geregeld.

Alles was van A tot Z perfect geregeld.
Uitstekende en leuke/informatieve gids ( David Mensink) ter plekke tijdens wandelingen door Krakau en bezoek Auswitch/Birkanau.

March 18, 2025

Reply from Polenreizen

Allereerst hartelijk dank voor uw positieve feedback en de tijd die u genomen heeft om ons te schrijven. Dit waarderen wij natuurlijk ten zeerste en daarbij is het onwijs leuk om te krijgen! Het is onwijs leuk om te lezen dat u een mooie reis met onze organisatie hebt gehad. Nogmaals hartelijk bedankt voor uw fijne bericht, bedankt dat u bij ons geboekt heeft. Hartelijke groet, Emme en Anna

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een vijf daagse reis Krakau…

Wij hebben een vijf daagse reis Krakau Polen gedaan, 4 personen van boven de 70 jaar. Polen reizen heeft dat op een bijzondere wijze geregeld van informatie, de vliegreis, Taxi op airport Krakau enz Chapeau, maar onze dank gaat speciaal uit naar de Gids David, wat weet deze 29 jarige man veel van Polen.
Het is een aanbeveling voor diegene die deze reis willen maken. Als laatste Hotel Maximilian is absoluut een aanrader Schoon, erg goed ontbijt, behulpzaam personeel.

March 13, 2025

Reply from Polenreizen

Beste mevrouw Bosch, Hartelijk bedankt voor uw fijne positieve reactie. Fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad in het mooie Krakau. Wij zullen zorgen dat de complimenten bij David terecht komen. Nogmaals hartelijk bedankt voor uw fijne bericht, bedankt dat u bij ons geboekt heeft. Hartelijk groet, Team Polenreizen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look