Polenreizen Reviews 81

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastische stedentrip hebben wij gehad in Krakau! We hebben Auschwitz/Birkenau bezocht en op de tweede dag hadden we een stadswandeling oa door de Joodse wijk. We hebben ook nog de Schind... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf de boeking van deze 4 daagse reis naar Krakau voor 9 personen waren de lijntjes erg goed. Een vraag per e-mail of een telefoontje, meteen antwoord. Het hotel Maksymilian hebben wij ervaren als e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Beste medewerkers, We willen graag een review achterlaten. Wij zijn van 28 februari tot en met 3 maart in Krakau geweest. Een echte aanrader met een groot compliment aan jullie! Alles was pe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pas terug van krakau,prachtige stad en ook de stadstour met David was geweldig zo leer je ook de minder mooie delen van de stad kennen. Auschwitz en birkenau zijn 2 zeer aangrijpende plaatsen en er zu... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Dé specialist in reizen naar Polen met Nederlandstalige gidsen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters polenreizen.nl

Oplichters polenreizen.nl
Mijn ervaring met dit reisbureau is dat ze ons na meer dan een jaar aan het lijntje te hebben gehouden gewoon geen geld willen terug geven voor een 4 daagse reis die in 4/2020 en nu ook in 4/2021 niet kon doorgaan wegens corona.
Dit gaat over meer dan 1000€
Kwaad als ik was wenste ik hun het faillissement van hun reisbureau toe . Daarmee werd volgens hun de reis geannuleerd.
Wat een oplichters!!!!!!!!

Uw reactie is voor mij waardeloos , Jullie zijn gewoon oplichters ! 6/5/23.

June 27, 2021
Unprompted review
Polenreizen logo

Reply from Polenreizen

Beste meneer Van Gelder,
U heeft de voucher al ingeleverd voor de nieuwe reis in 2021. In uw voucher heeft u kunnen lezen dat zodra u deze voucher gaat inwisselen voor een nieuwe reis zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Punt 6: Nadat u uw Corona-voucher heeft ingewisseld en een nieuwe boeking hebt gemaakt, zijn op de nieuwe boeking de reguliere PolandTravel Algemene voorwaarden en ANVR- Reizigersvoorwaarden van toepassing. Hiermee gaat u akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

Dus uw nieuwe boeking valt weer onder de reisvoorwaarden zoals eigenlijk in het geval van uw eerste reservering die opgeschort is.

Volgens onderstaande voorwaarden (zie addendum) is uw nieuwe boeking definitief en de annuleringskosten zijn 100 %.

Algemene voorwaarden
Artikel 1 Inleiding
Polen Reizen hanteert de ANVR Reisvoorwaarden

Addendum Poland Travel;

Punt 1: Onder een reservering verstaan wij een definitieve boeking aangezien wij met low-cost airlines vliegen en tickets direct ingeboekt worden. Deze tickets zijn namelijk niet refundable. Bij het annuleren van uw reservering worden kosten in rekening gebracht.

Punt 2: Polen Reizen behoudt zich de recht op prijsverhoging van maximaal 8% bij verhoging van wisselkoersen, kostprijs van de brandstof en belastingen die voor de pakketreis van belang zijn.

Punt 3: Als de Polen Reizen zich genoodzaakt ziet om voor aanvang van de reis deze op een ingrijpend punt te wijzigen, stelt hij je daarvan op een duidelijke en begrijpelijke wijze in kennis en vraagt je of je de voorgestelde wijzigingen wilt aanvaarden of de reisovereenkomst kosteloos wilt annuleren. Houden de wijzigingen in dat de kwaliteit of de kosten van de pakketreis vermindert dan doet de organisator gelijktijdig een passend voorstel tot verlaging van de reissom of een passende alternatief. Onder ingrijpende wijzigingen worden verstaan wijzigingen in de voornaamste kenmerken van de reisdiensten als bedoeld in artikel 2.1.

Mocht u het hier niet mee eens zijn dan verwijs ik u naar de geschillencommissie reizen. https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/reizen/

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look