Company replied
Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... See more
Company replied
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... See more
Company replied
Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.
Brink 27, 9401 HT , Assen, Netherlands
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De verkoopster zelf of de eigenaresse was hiervan op de hoogte. Mijn dochtertje ging er op fluiten want ja oma zou toch artikel kopen. Oma was aan het af rekenen en liep met kinderen naar buiten. Ik zelf had 2 boeken en een puzzel en liep richting kassa. De verkoopster of de eigenaresse liep langs en met een zachte stem en gebaar vroeg aan de meisje achter kassa of de oma had afgerekend ik die er langs liep riep uit frustratie maak je maar geen zorgen het is afgerekend wij zijn geen dieven. Dit gaf mijn zo onprettig gevoel dat ik maar alles heb laten liggen en weggelopen ben. Het was gewoon de manier waarop. En dat om een klein fluitje van aantal euro’s zo’n naar gevoel aan je klanten te geven. Bah bah
Nooit meer dat ik daar nog kom.

Reply from Rapunsel
De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoeg te beleven! Er zijn tevens leuke koopjes te spotten. En indien gewenst passende boekentips. Wij zijn blij met deze winkel in Assen!

Reply from Rapunsel
Goede communicatie naar de klant. Snelle reactie op vragen en goede service.

Reply from Rapunsel
Online bestellen ging vlot en de boeken werden persoonlijk bezorgd. Hartelijk bedankt!

Reply from Rapunsel
Online en telefonisch heel goed geholpen, er werd met mij meegekeken en naar een boek in de winkel gezocht. Alles was heel mooi ingepakt. Mijn neefje is enorm blij met het boek en de knuffel van Stinkhond, hij gaat overal mee naartoe! Ik zou deze winkel zeker aanbevelen!
Een echte kinderboekenwinkel waar je geweldig geholpen wordt. Al jaren prima ervaring mee. Breed aanbod van boek tot knutsel en kaartje. Een cadeautjesland…..
En nu we niet meer ‘om de hoek’ wonen, erg blij met de webwinkel. Snelle levering, mooi ingepakt, heel fijn!

Reply from Rapunsel
Fijne, gezellige en gemoedelijke winkel, waar je ook rustig mag “rondsnuffelen”. Mooie website waar je ook kunt “rondsnuffelen” en een bestelling kunt plaatsen.

Reply from Rapunsel
In dec 2021 een mooi prentenboek voor onze kleinzoon besteld, deze was helaas niet meer leverbaar. Fijn dat een medewerker telefonisch contact met mij had opgenomen waarbij ik de keuze had of bestelling laten staan of annuleren en geld terug. Ik had geduld en dit wordt vandaag beloond met het mooie prentenboek op de deurmat. Dankjewel medewerkers van Rapunsel voor de fijne eerlijke communicatie. En het mooie ingepakte boek, volgende week zien wij een blij gezichtje erbij.
Zeer attent het handgeschreven kaartje erbij, ik werd hier zo blij van.

Reply from Rapunsel
Zeer fijne webshop. Mijn bestelde boek is netjes ingepakt en met een persoonlijk kaartje bezorgd als cadeau.
Helaas was de levertijd langer dan verwacht. Hier hebben ze mij meteen een mailtje over gestuurd en toen ik niet snel reageerde over gebeld omdat ze zagen dat het een verjaardagscadeautje was dat mogelijk te laat zou komen. Heel attent.

Reply from Rapunsel
Snel verstuurd, leuk ingepakt. Met handgeschreven kaartje erbij, erg attent!

Reply from Rapunsel
Ik heb online een product besteld! Het lag klaar en ik kon zo afrekenen. Fantastisch.

Reply from Rapunsel
Super leuke winkel met veel keus. Aardig personeel.

Reply from Rapunsel
Top service. Cadeau alvast leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje. Zeer tevreden.

Reply from Rapunsel
Fijne winkel met uitgebreid assortiment en goede service. Snelle verzending van mijn boeken.

ZOALS BELOOFD
Rapunsel verwerkt de bestelling in de beloofde tijd en verstuurt het pakketje in een GEPASTE verpakking naar je toe. Dus voor een eerlijke prijs een faire levering van het bestelde.

Reply from Rapunsel
Snelle en degelijke verzending. Fijn dat je ons hebt kunnen helpen aan een artikel wat vrijwel nergens te krijgen was.
Mooi assortiment, Koop hier!

Reply from Rapunsel
Bedankt voor de snelle levering.
Het laten inpakken als cadeau voor ons jarige neefje, super leuk ingepakt met leuk inpakpapier en een leuke handgeschreven kaart. Heel erg bedankt!

Reply from Rapunsel
Learn more about other kinds of reviews.