Rapunsel Reviews 98

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... See more

Rated 5 out of 5 stars

De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... See more

Company details

1. Childrens Book Store
  2. Children's Toys Store

Written by the company

Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Drie boeken voor drie adressen…

Drie boeken voor drie adressen (kleinkinderen) besteld. Mooi verpakt met leuk kaartje erbij. Snel en heel goed verzorgd. Steun je lokale boekwinkel- dit is echt een pareltje en deze winkel verdient het!

February 5, 2021

Supersnel bezorgd, mooi ingepakt

Heel snelle bezorging, tijdens de lockdown. Om 10.25 uur heb ik 2 boeken besteld en vóór de lunch had Linda ze al bezorgd. En heel mooi ingepakt, heel fijn om deze boeken zo cadeau te kunnen geven. Dit is echte service. Hier kunnen de grote online-verkopers (nationaal en internationaal) nooit tegen op.

February 4, 2021

Reply from Rapunsel

Bedankt voor de positieve woorden Conny!, we zijn blij om dat te horen. fijn dat je tevreden bent!

Super service

Super service, volgende dag meteen in huis en persoonlijk gebracht.

February 3, 2021

Reply from Rapunsel

Fijn om te horen!, daar doen we het voor!

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Ik heb ‘s middags via de website drie makkelijk te lezen boeken voor kinderen besteld en twee kleurboeken. Deze werden dezelfde dag, begin van de avond, nog gratis afgeleverd bij mij thuis! Alles werd geleverd in leuk tasje met daarop een kleurplaat. Die werd door mijn dochter meteen ingekleurd.

February 3, 2021

Reply from Rapunsel

Wat leuk om te horen! fijn dat het goed in de smaak is gevallen.

Super service

Super service. Werd gebeld over het afleveren. Ze boden aan om een cadeautje leuk in te pakken en het werd 's avonds al gebracht. Het kon niet beter!

February 2, 2021

Reply from Rapunsel

Fijn om te horen, daar doen we het voor!

5 sterren! Top winkel

Hele fijne winkel met een uitgebreid assortiment en mensen die er 'verstand' van hebben en je met alles willen helpen. Ook handig dat je in deze tijden een online cadeaubon kan kopen. Dus 5 sterren!!

January 26, 2021
Unprompted review

Reply from Rapunsel

Bedankt voor je positieve review Jaap, fijn dat je tevreden bent!

Top!

Vriendelijk, keurig en snelle service.
Een aanrader!!

January 25, 2021

Reply from Rapunsel

Dank je wel! zijn we blij mee!.

Prima service

Het artikel leek bij bestelling nog leverbaar, maar na het bestellen werd ik gebeld dat het niet meer op voorraad was. Daarna nogmaals keurig op de hoogte gebracht van de levertijd. Het product is netjes afgeleverd in de brievenbus, leuk ingepakt en in een papieren tasje. Prima service!

January 24, 2021

Reply from Rapunsel

Fijn om te horen Eva, dank je wel!

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over mijn bestelling…

Heel tevreden over mijn bestelling kreeg netjes een mail wanneer het verzonden werd. Het boekje was netjes en zorgvuldig ingepakt

January 22, 2021

Reply from Rapunsel

Bedankt voor de 5 sterren:) fijn dat alles ook naar wens is geweest.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, goede service! Ik had gevraagd of de boeken konden worden ingepakt, en met dit prachtige papier is het weer een super mooi cadeau geworden om weg te geven.

January 21, 2021

Reply from Rapunsel

Bedankt voor je positieve woorden Donna! fijn dat het mooie cadeautjes zijn geworden, daar doen we het voor!

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Kennen de boeken uit hun winkel en geven kundig advies. Als kers op de taart bezorging aan huis.

January 19, 2021

Reply from Rapunsel

Bedankt voor je mooie woorden Roos!, we doen onze best, fijn dat dat gewaardeerd wordt ;-)

Dik tevreden

Online bestelling gedaan en heel vlot op de locatie afgeleverd. Prima service, dus dik tevreden.
Juist nu is het belangrijk om aankopen bij deze leuke kinderboekenwinkel te doen, ook als het even niet in de winkel kan. Blij met zo'n fijne winkel in Assen!

January 19, 2021

Reply from Rapunsel

Wat fijn om te horen zeg! bedankt!

Alleen maar lof

Alleen maar lof voor deze jonge startende ondernemer. Super service en ontzettend veel kennis over haar producten.

January 17, 2021

Reply from Rapunsel

Ontzettend bedankt voor je positieve woorden! dat doet ons goed!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look