We werden heel gastvrij ontvangen, er werd heel fijn gecommuniceerd (voor, tijdens en na het garagebezoek) en Janfeike is heel transparant. Dit is hoe je graag behandeld wilt worden.

See what reviewers are saying
Company replied
Zeer correcte afhandeling van een storing aan mijn Evoque. Mooie leenauto en uitgebreide uitleg van de storing, geheel onder coulance afgehandeld. Een prettige dealer met mensen met hart voor de zaa... See more
Company replied
Netjes en vriendelijk geholpen er wordt alle tijd voor je genomen. De auto werd goed afgeleverd. Alle afspraken zijn nagekomen, zelfs de aflevering op zaterdag voor de pasen. Keurige uitleg over de vo... See more
Company details
Oude Meppelerweg 2, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Netherlands
- 038 303 1020

Ontdek onze JLR voorraad & service
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Erg goede service bij storing van de…
Erg goede service bij storing van de auto. Wordt met veel aandacht naar gekeken.

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Mijn ervaring is dat heer Wilco Leurink…
Mijn ervaring is dat heer Wilco Leurink een aardige en kundige man is. Helaas is dit de derde motor in mijn Discovery. Ik hoop dat deze motor meer dan 60.000 km mee gaat. De vorige twee nieuwe motoren hebben dat amper gehaald. Dit wordt wel mijn laatste Land Rover, het is een onbetaalbare auto. De beurten van 3.500 tot 11.250 is normaal blijkbaar met daarbij nog eens rare zaken die er tussen doorkomen, lekkages en zo.

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
ik ben vooraf goed ingelicht hoe de…
ik ben vooraf goed ingelicht hoe de werkwijze is, het uurloon schrok ik van .maar de service die ze geven is er ook naar. al met al zeer tevreden

goed en netjes ontvangen de Dame…gewoon TOP
goed en netjes ontvangen de Dame begreep de vraag heel goed en regelde afspaak voor mij Ik ben niet zo handig met de Mail om alles via de mail ga er liever naar toe Zij bood mij een lekkere Koffie aan en jolanda heeft alles in werking gesteld

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Zeer correcte afhandeling van een…
Een prettige dealer met mensen met hart voor de zaak, je auto is hier in goede handen.

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Goede en vriendelijke service!
Vriendelijke service! Lekkere cappuccino gekregen! Kwa service echt een 10!

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Bijzondere aandacht voor de klant
Bijzonder, altijd aandacht voor de klant, ook al is de importeur soms een andere mening toegedaan. Zo "heurt" het.

Prijs/kwaliteitverhouding niet correct.
Prijs/kwaliteitverhouding niet correct.
Voor alles wordt een diagnose uitgevoerd wat uiteraard geld kost.
Ik heb de opdracht gegeven een onderdeel te vervangen omdat deze kapot was. Op de factuur stond dat er een diagnose is uitgevoerd van meer dan 100 euro. Volgens mij heb ik daar niet om gevraagd

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Heldere afspraken en info over…
Heldere afspraken en info over resultaat van reparatie.Auto schoongewassen terug en goede koffie

Mijn Range Rover Sport
Heb vandaag mijn Range Rover Sport in ontvangst mogen nemen.Ben nu meerdere keren er geweest en de mensen die er werken zijn vrolijk en zeer behulpzaam.En de koffie is er ook uitstekend.
Dus ik ben zeer tevreden en kom er graag.

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Persoonlijk contact was weer erg goed
Persoonlijk contact was weer erg goed. Niet alleen vriendelijke mensen aan de balie, maar ook meedenken over gepaste oplossingen.

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Ze hebben mijn LR90 goed gerepareerd!

Snel en accuraat contact
Snel en accuraat contact. Goede voorlichting. Zeer prettig contact met de verkoper!

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Prettige ontvangst en vlotte service

The Trustpilot Experience