Banner for Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Oude Meppelerweg 2, 8024 AB Zwolle, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We werden heel gastvrij ontvangen, er werd heel fijn gecommuniceerd (voor, tijdens en na het garagebezoek) en Janfeike is heel transparant. Dit is hoe je graag behandeld wilt worden.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring is dat heer Wilco Leurink een aardige en kundige man is. Helaas is dit de derde motor in mijn Discovery. Ik hoop dat deze motor meer dan 60.000 km mee gaat. De vorige twee nieuwe motoren... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer correcte afhandeling van een storing aan mijn Evoque. Mooie leenauto en uitgebreide uitleg van de storing, geheel onder coulance afgehandeld. Een prettige dealer met mensen met hart voor de zaa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Netjes en vriendelijk geholpen er wordt alle tijd voor je genomen. De auto werd goed afgeleverd. Alle afspraken zijn nagekomen, zelfs de aflevering op zaterdag voor de pasen. Keurige uitleg over de vo... See more

Company details

About Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Jaguar Land Rover:
Van Mossel is officieel JLR-dealer en heeft vestigingen in Apeldoorn, Groningen en Zwolle

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Oude Meppelerweg 2, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Netherlands

• 038 303 1020
Promotion box for Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Ontdek onze JLR voorraad & service

Bekijk onze actuele Jaguar en Land Rover voorraad en services!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

65 reviews in the last 12 months

Write a review

Geweldige klantbediening

June 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Defecte montage en verkeerde diagnose

Op 27 november ben ik bij Van Mossel Jaguar Zwolle geweest voor een uitgebreide onderhoudsbeurt aan mijn Jaguar XE, waarbij de bougies zijn vervangen.
Na dit onderhoud kreeg en hield de auto ernstige klachten: haperen bij accelereren en kickdown en onregelmatig rijgedrag. Bij terugkomst gaf de dealer aan dat er “niets te vinden was” en werd zelfs de ZF-automaatbak als mogelijke oorzaak genoemd.
Ik ben uiteindelijk naar een andere garage gegaan. Daar is vastgesteld dat één van de bij Van Mossel gemonteerde bougies defect was. Na correcte vervanging was het probleem direct volledig opgelost.
Dat een officiële Jaguar-dealer een defect onderdeel monteert tijdens onderhoud, dit vervolgens niet herkent bij diagnose, en de klant richting een zeer kostbare maar onterechte reparatie stuurt, vind ik onacceptabel.
Voor mij is hiermee het vertrouwen in zowel het onderhoud als de diagnose bij deze vestiging volledig weg.

January 23, 2026

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Het spijt ons zeer te horen over uw recente ervaring met het onderhoud aan uw Jaguar XE. We betreuren het dat de bougiewissel tot problemen heeft geleid en dat de diagnose onjuist was.
Mijn collega heeft u gisteren gesproken en naast onze excuses ook aangeboden om de extra gemaakte kosten voor onze rekening te nemen.
Wij hopen dat het vertrouwen hiermee weer (gedeeltelijk) is hersteld.

Rated 5 out of 5 stars

Op een fijne wijze, betrouwbaar zaken doen.

Wij hebben bij van Mossel Land Rover Zwolle zeer goede ervaringen met Janfeike. Een verkoper met aandacht voor de klant, servicegericht en vooral de wijze van advisering en begeleiding heeft op ons een zeer positieve indruk achtergelaten.
Kortom, op een fijne wijze, betrouwbaar zaken doen.

December 27, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn om te horen over uw positieve ervaring. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat de advisering en begeleiding zo goed zijn bevallen.

Rated 5 out of 5 stars

Oude Discovery sport SE ingeruild…

Oude Discovery sport SE ingeruild tegen een nieuwer en luxer HSE model. We hadden een prettige, niet opdringerige, omgang met de verkoper.
Gewoon een enthousiaste jongeman die bepaald niet overkomt als het type "gladde autoverkoper".
Prettig autobedrijf.

December 10, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn dat de aankoop van uw nieuwe HSE model zo prettig is verlopen. We zijn blij te horen dat u de omgang met onze verkoper Jan Feike als positief heeft ervaren. Bedankt voor uw feedback over ons autobedrijf!

Super meegedacht

Alles ging als gepland, er is goed meegedacht om mijn wensen waar te maken, super!

November 8, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Fijn om te horen dat alles volgens plan is verlopen en dat we aan uw wensen hebben kunnen voldoen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer nette service verleend als dealer

Zeer nette service verleend als dealer. Heb de auto hier (nog) niet in onderhoud gegeven, maar werd desondanks zeer goed geholpen.

December 3, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring met onze service had! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve feedback met ons te delen.

Goede klant benadering

Goede klant, benaderingswijze en betrouwbare verkoper . Prima inruil prijs . En perfecte aflevering van de jaguar .

October 15, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn dat u tevreden bent over onze klantbenadering en de inruilprijs. We zijn blij te horen dat de aflevering van de Jaguar perfect was. Dank voor uw feedback!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, top service!

October 4, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn dat we u vriendelijk van dienst konden zijn! We waarderen uw top feedback enorm.

Top rally

Geweldig goed georganiseerde rally. Top locaties en routes. We hebben erg veel plezier gehad.

September 28, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn dat jullie zo'n plezier hebben gehad! We zijn erg blij te horen dat de rally, locaties en routes goed georganiseerd waren en in de smaak vielen. Dank voor de positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Prima begeleiding van Wilco en…

Prima begeleiding van Wilco en Jolanda,meer dan te vreden

October 2, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn dat onze begeleiding zo goed is bevallen! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk.

Rated 5 out of 5 stars

Jaguar Zwolle handelt alles correct af

Jaguar Zwolle handelt alles correct af. Daarnaast stellen ze zich flexibel op bij onverwachtse veranderingen. Ik ben al jaren lang een zeer tevreden klant.

September 25, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn te horen dat u al jaren tevreden bent over onze correcte en flexibele service. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Rated 2 out of 5 stars

Lekkage Range Rover, en spiegelverstellin

Op mijn eerdere reactie vwb de reparaties welke mijns inziens niet naar behoren waren, heb ik aangeboden gekregen van van Mossel dat ze er graag nogmaals naar willen kijken.
We hebben een nieuwe afspraak gemaakt, en de problemen zijn alsnog verholpen.Hier ben ik toch wel heel blij mee.
Hartelijk dank hiervoor.

August 20, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

UPDATE 1-10: Geachte heer Jager, inmiddels hebben we alle punten mogen en kunnen oplossen, waarvoor dank. Wij vertrouwen erop dat u 100% tevreden bent. Mochten er onverhoopt toch nog zaken zijn dan vernemen we die graag. Met vriendelijke groet, Wilco.Leurink@vanmossel.nl (Servicemanager Van Mossel Jaguar - Land Rover Zwolle) 06-2074 2814

Rated 5 out of 5 stars

Erg goede service bij storing van de…

Erg goede service bij storing van de auto. Wordt met veel aandacht naar gekeken.

August 17, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Wij nemen elke klacht serieus en besteden daar daarom de juiste aandacht aan.

Hopelijk nu veel veilige en zorgeloze kilometers!

Marcel Koldewijn
Divisie Directeur

Top service

Heel fijn en vriendelijke geholpen en snelle service

July 31, 2025

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle

Wat fijn dat we je zo goed en snel hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor de mooie woorden!

The Trustpilot Experience

Take a closer look