Na een nare week met Ayvens lease zijn we heel fijn geholpen door Frank geholpen. Gewoon door eerlijk en transparant koop en lease naast elkaar te leggen. Uiteindelijk voor koop gekozen. Mede door de... See more

See what reviewers are saying
15 juni jl. onze nieuwe Niro EV Plus Advanced opgehaald. Goede inruilprijs gekregen voor onze vorige Niro EV. Deal snel gesloten. Prettig zaken doen met Frank van der Sande. Vriendelijke kundige med... See more
Company replied
Betrof een apk met vooraf doorgeven extra. Zou ongeveer 1 uur duren maar resulteerde uiteindelijk in ruim 2 uur wachttijd. Mijn conclusie is: niet efficiënt werken. Wel goede koffie.
Onlangs een auto gekocht bij Van Mossel en ik ben zeer tevreden. Het hele proces verliep soepel en de service was top. Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt. Absoluut een aanrader!
Company details
About Van Mossel Kia - Zwolle
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Oude Meppelerweg 2b, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Netherlands
- 0615651975

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
van Mossel Zwolle betrouwbare dealer
van Mossel Zwolle is een betrouwbare dealer en komen hun afspraken na.

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
Bedrijf denkt actief mee en probeert…
Bedrijf denkt actief mee en probeert tot een oplossing voor de klant te komen.

Fijne verkoper - Frank
Bij de van Mossel vestiging in Zwolle geweest en erg prettig geholpen door Frank. Aardige man met humor en mag graag helpen. Fijne ervaring gehad en een mooie aankoop kunnen doen.

Van Mossel Zwolle verkoper Kevin
Net onze nieuwe auto opgehaald . In het hele proces geholpen door Kevin. Jong maar met enorme passie en kennis van zaken. Hele nette en goede omgang met klanten. Heeft humor en respect. Gewoon een hele goede verkoper! Top!

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
Afspraak snel geregeld,goede ontvangst…
Afspraak snel geregeld,goede ontvangst tijdens het wachten op onze auto.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Ik heb bij van Mossel Zwolle onderhoud laten uitvoeren
Ik heb bij van Mossel Zwolle onderhoud aan mijn Kia Niro EV laten uitvoeren. Bij het maken van de afspraak kon ik de zelfde week nog terecht, en wij hebben bij het onderhoud ook de banden laten vervangen. Alles is netjes uitgevoerd volgens afspraak en volgens de prijsopgave.

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
Over de service niets te klagen maar kosten buiten proportioneel
Over de service niets te klagen. Integendeel, echter de kosten van de onderhoudsbeurt vind ik buiten proportioneel. Hooguit 1,5 uur arbeid en dan meer dan 700 euro betalen, kan ik niet rijmen. De kosten van reguliere vervanging zoals remvloeistof, olie e.d. okunnen niet leiden tot zo'n hoog bedrag.

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
De auto was op tijd klaar
De auto was op tijd klaar, de kosten waren van tevoren al doorgegeven.

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
Smerige vloer in showroom,koffiecorner…
Smerige vloer in showroom,koffiecorner en toiletten.
De 2 verkopers hadden meer oog voor elkaar dan voor de mensen in de showroom/wachtruimte
Wij gaan weer terug naar het filiaal Apeldoorn

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
Kia Niro gekocht bij deze vestiging
Kia Niro gekocht bij deze vestiging. Uitstekend geholpen door Frank van der Sande. Leuke overdracht van de auto!

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
Ze vragen eerst voordat ze uitvoeren.
Ze vragen eerst voordat ze uitvoeren.
Het is alleen lastig dat je bijna een jaar van tevoren een afspraak moet maken.

Reply from Van Mossel Kia - Zwolle
Nieuwe Auto gekregen de Kia Picanto…
Nieuwe Auto gekregen de Kia Picanto GTI. Geholpen door Frank van de Sande geweldige lieve verkoper neemt alle tijd voor je. De aflevering van de auto was ook super verzorgd.

Behoorlijk
Normaal zou ik 5 sterren hebben gegeven, maar omdat we na 2,5 week een auto aantroffen waarvan de portieren opstonden (van slot af) en de accu volledig leeg bleek te zijn. We hadden er 2 dagen niet mee gereden. Is opgelost, maar een erg nare ervaring. Hopelijk blijft het hierbij

Schade conform afspraken gerepareerd
Schade conform afspraken met verzekering prachtig gerepareerd en goede leenauto. Alles op tijd en in overleg. Prima!

The Trustpilot Experience