Koop-een-partytent.be Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Na een paar weken waren de zijwanden al afgescheurd, na contact werden er nieuwe geleverd, maar helaas is nu ook het dak gescheurd, maar natuurlijk net na de garantie periode. Na telefonisch overleg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb eerst even gebeld om wat informatie voor we onze definitieve keuze gemaakt hebben. Je kan je leveringsdatum kiezen, wat handig is, je kan ervoor zorgen dat je dan thuis bent want er wordt niet... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tentzeil werd door de leverancier niet geleverd. Na telefonsich contact kon er niet direct een oplossing gevonden worden. Tot grote spijt want we hadden dat weekend een feest waar we deze tent sp... See more

Rated 5 out of 5 stars

De partytent werd snel verstuurd. Kwaliteit is echter ver te zoeken. De zijwanden van de partytent al gescheurd na eenmalig gebruik. Na mijn review hier hebben ze zelf contact opgenomen. Ik krijg ko... See more

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ✓ groot assortiment partytenten ✓ Voor 21.00 besteld ✓ de volgende werkdag geleverd in heel Belgie ✓

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Snelle levering, goede kwaliteit

September 24, 2024

Beste klant,

Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de kwaliteit.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze webwinkel.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer blij met de partytent … gaan er…

Zeer blij met de partytent … gaan er nog veel van kunnen genieten . Prima kwaliteit, makkelijk op te zetten … positieve prijs .

September 30, 2024

Beste Lieke,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Fijn om te horen dat u zeer blij bent met de partytent en dat deze van prima kwaliteit is. We hopen dat u er nog veel plezier van zult hebben!

Rated 5 out of 5 stars

Positief dat de tent op tijd geleverd…

Positief dat de tent op tijd geleverd werd. Helaas zagen we na het opzetten dat er 2 gaatjes in het bakzeil zaten. Na een mailtje met bijhorende foto´s kreeg ik dezelfde dag al een mailtje terug dat men een nieuw dakzeil zou opsturen. En dit is gebeurd! Top sevice!!!!

September 29, 2024

Beste Walter,

Dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat de tent op tijd geleverd werd, en dat we snel konden reageren op het probleem met het dakzeil. We zijn blij dat alles zo goed is opgelost.

Rated 1 out of 5 stars

Heb een tent besteld die ik nodig had…

Heb een tent besteld die ik nodig had voor 3 dagen later. Wist niet zeker of de betaling gelukt was maar heb wel een orderbevestiging gekregen. Dus hiermee in de problemen gezeten wegens geen tent...

September 25, 2024

Beste,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Wat spijtig om te vernemen dat er onduidelijkheid was over de betaling. Mijn excuses hiervoor!

U ontvangt inderdaad een bevestiging van uw order, echter vermelden wij hierin dat wij uw bestelling pas verzenden op het moment dat de betaling is ontvangen. Het controleren of de betaling correct is afgeschreven als u twijfelt of dit gelukt is kan alleen u in deze.

Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad om dit aan u uit te leggen. Wij vinden het dan ook erg spijtig dat u ons om deze reden negatief beoordeeld.

Tamara | Team Klantenservice

prima service

Beste klant,

Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Rated 5 out of 5 stars

goede prijs kwaliteit verhouding.

goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle afhandeling

September 14, 2024

Beste Walter,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle afhandeling.

Rated 5 out of 5 stars

Zoals beloofd snelle levering en…

Zoals beloofd snelle levering en kwaliteitsvolle tent. De website is zeer handig door de filters kan je goed kiezen welke tent voor jou geschikt is.

September 20, 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de tent. We zijn ook blij dat u de website handig vindt voor het maken van uw keuze.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en degelijk materiaal…

Snelle levering en degelijk materiaal voor de prijs die je betaalt.

September 18, 2024

Beste Tom,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het degelijke materiaal voor de prijs.

Top levering

Snel geleverd

September 9, 2024

Beste Werner,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat de levering naar wens was. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft of vragen heeft, staan wij graag voor u klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke en begripvolle…

Zeer vriendelijke en begripvolle helpdesk. Ook zeer snelle reactie op klacht

Beste P. de Cloet,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Fijn om te vernemen dat de service voor u naar wens is ervaren. Ik verwelkom u in de toekomst graag wederom in onze webshop.

Beste Ivo,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice. Ik ga er vanuit dat u veel plezier van de bestelling zal hebben.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit!!

Afgelopen weekend hebben wij de tent voor de eerste keer willen gebruiken. Het in mekaar zetten is wel makkelijk, maar de kwaliteit trekt echt op niks. De klittenbanden van de zijwanden gaan bij de minste wind al kapot (15-20 km!!!). Wij hebben er helaas niks aan gehad.

September 16, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Geen levering na een week..?

Alle producten stonden op voorraad, dus zouden de dag erna geleverd worden, zoals overal op de site vermeld, vandaag zijn we een week later nog niets aangekregen en nog niets gehoord….

September 12, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Een heel goede propere verpakking juist…

Een heel goede propere verpakking juist iets latere levering dan beloofd en een goed gemakkelijk te hanteren artikel

September 11, 2024

Beste Michiels,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het bezorgen niet helemaal soepel verliep. Fijn dat u wel tevreden bent met uw aankoop. Ik wens u veel plezier hiermee en ik verwelkom u in de toekomst graag wederom in onze webshop.

Beste Davy,

Prijs- kwaliteit in orde

Prijs- kwaliteit in orde

September 7, 2024

Beste David,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga er vanuit dat u veel plezier van de bestelling zal hebben.

Rated 5 out of 5 stars

Goede tent voor een goede prijs…

Goede tent voor een goede prijs en...correcte levering,
op tijd ...meer kan je niet verwachten. Zeer tevreden.

September 6, 2024

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met uw aankoop en de prijs/kwaliteit verhouding. Ik wens u veel plezier toe met uw tent en hoop u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle levering en prima kwaliteit.
Makkelijk op te zetten en af te breken.

September 5, 2024

Beste,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat de levering voor u naar wens heeft plaatsgevonden en de kwaliteit voor u naar wens is. Ik wens u veel plezier met de aankoop toe en ik verwelkom u in de toekomst graag wederom in onze webshop.

The Trustpilot Experience

Take a closer look