Na een paar weken waren de zijwanden al afgescheurd, na contact werden er nieuwe geleverd, maar helaas is nu ook het dak gescheurd, maar natuurlijk net na de garantie periode. Na telefonisch overleg... See more
Company replied
Ik heb eerst even gebeld om wat informatie voor we onze definitieve keuze gemaakt hebben. Je kan je leveringsdatum kiezen, wat handig is, je kan ervoor zorgen dat je dan thuis bent want er wordt niet... See more
Company replied
Tentzeil werd door de leverancier niet geleverd. Na telefonsich contact kon er niet direct een oplossing gevonden worden. Tot grote spijt want we hadden dat weekend een feest waar we deze tent sp... See more
Company replied
De partytent werd snel verstuurd. Kwaliteit is echter ver te zoeken. De zijwanden van de partytent al gescheurd na eenmalig gebruik. Na mijn review hier hebben ze zelf contact opgenomen. Ik krijg ko... See more
Company replied
LAAGSTE PRIJSGARANTIE ✓ groot assortiment partytenten ✓ Voor 21.00 besteld ✓ de volgende werkdag geleverd in heel Belgie ✓
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede tent, maar helaas niet zo kwalitatief als gehoopt. Zak van tent was direct kapot, wel heel snel reactie gekregen en enkele dagen nadien een nieuwe gekregen

Reply from Koop-een-partytent.be
levering op de gevraagde dag.
Product voldoet perfect aan de verwachting

Reply from Koop-een-partytent.be
De tent die we besteld hebben, is onvolledig geleverd. Er waren 8 pakketten en er zijn slechts 7 pakketten geleverd. We hadden de tent nodig op dezelfde dag nog, maar de klantendienst had blijkbaar geen enkele mogelijkheid om de doos nog bij ons te leveren diezelfde dag. Wij hadden een feest die avond en voelden ons compleet in de steek gelaten. De ontbrekende doos is de volgende dag geleverd, maar daar hadden we dus niets aan.
Snelle levering kon ng iets beter ingepakt zijn
Eenvoudig recht te zetten!

Reply from Koop-een-partytent.be
Woensdag partytent besteld 2 dagen contact gehad via chat, mail en telefoon, had die vrijdag nodig, het pakket is nooit verzonden. Niets meer gehoord tot ik de dinsdag terug gebeld heb en uiteindelijk mijn geld terug kreeg.
Wat een rotbedrijf, koop hier nooit iets! Het materiaal deugd niet en de na-service nog veel minder.
EERSTE BESTELLING WAS MANCO
wel goede reactie van jullie backoffice met excuses
Partytent aangekocht op zondag en ze zeggen volgende dag geleverd , dus dinsdag had ik deze moeten ontvangen.
Pas woensdag geleverd en dan hadden ze het 2de deel niet bijgeleverd.
Gemaild en wachten ze nog een week voor in actie te schieten. Als er iets niet geleverd word vind ik dat je er alles aan doet om dit zsm bij de klant te krijgen.
Ze hebben het 2de pakket dat geleverd was terug komen ophalen na een tijdje. Dus maand bezig geweest om dit in orde te krijgen en mijn geld terug te krijgen.
Nooit koop ik hier nog iets!!!!
Heel slechte service ook !!!

Reply from Koop-een-partytent.be
De bestelde tent werd geleverd met schade aan 1 staander. Binnen het half uur, na het versturen van een mail met foto's, kreeg ik al reactie dat dit zeker niet kon en ik akkoord was indien er een nieuwe staander zou geleverd worden. Na mijn toestemming werd dit direct in orde gebracht en had ik enkele dagen later een nieuwe!

Reply from Koop-een-partytent.be
Wat een slecht bedrijf!! Koop je een partytent van €430,- niets klopt!
2x set buizen 10 stuks teveel andere sets 6 en 5 te weinig. Beschadigingen, roest echt schandalig! Bel je erachteraan sorry mw maar dan moet u mailen en foto’s maken. Vervolgens ben je 3 dagen verder en mail verder nog niets geregeld. Heb de tent nodig voor 40 personen. Sorry mw daar kunnen wij niets aan doen, wij hebben een werkdag de tijd om uw mail in behandeling te nemen en kunnen dan weer verder. En mijn tuinfeest dan? Sorry mw we kunnen verder niets betekenen. En mij. €430 wel innen en geen service hoe dan?!! Ben zo boos!!! Ben benieuwd hoe dit verder afloopt, rechtsbijstand niets worden ze warm of koud van.
Op 7/7 een tent besteld. De levering zou volgens de website plaatsvinden op 09/07. Op 8/7 een mail gekregen van de koerierdienst dat het pakket bij hen was aangemeld en dat het op 9/7 geleverd zou worden. Op 9/7 een mail gekregen van de koerierdienst dat het pakket bij hen aangemeld was maar niet afgeleverd waardoor de levering niet kon plaatsvinden. Ik heb via mail contact opgenomen met koopeenpartytent en zij zeiden dat het pakket wel afgeleverd was maar dat de koerierdienst het niet ingescand had. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de koerierdienst en zij zeiden dat het pakket nooit ben hen was aangekomen en ik mij tot de leverancier moest richten. Vandaag telefonisch contact opgenomen met koopeenpartytent en nu zeggen ze dat het pakket bij hen retour is gekomen en ze mij gebeld hebben voor een nieuwe leverdatum. Ik heb nooit iets van hen gehoord. Nu beloven ze dat het pakket morgen geleverd zal worden. Benieuwd of ze nu wel hun afspraak kunnen nakomen.
Zeer ontevreden over de levertermijn en de communicatie.
had een professionele partytent gekocht om deze langere tijd te laten staan voor professionele doeleinden. Deze is zoals ze beweren niet geschikt om langere tijd te laten staan. Ondanks dat hij serieus goed is verankerd, gaat er bij het minste beetje wind wel weer iets kapot. De elastieken breken stuk voor stuk, de ringen, alsook de buizen van het frame roesten ondanks dat dit gegalvaniseerd zou zijn.
De ramen scheuren meteen. ook de bouten en moeren zijn meteen verroest. helaas na nog geen half jaar is deze tent al om weg te doen.
Ik raad het dus zeker niet aan!
VERSCHRIKKELIJKE SERVICE! Heb vorige week woensdag besteld en onmiddellijk betaald. De site laat niet toe dat de betaling via QR wordt aanvaard vandaar een prehistorische webshop en achterhaalde betaal check out! Ik denk ik stuur het officiële betaalbewijs door dan ben ik zeker dat ik het op tijd heb! NIETS is minder waar. Daar kunnen ze geen rekening mee houden… met als gevolg … vertraging bij DPD, geen tent en nu nog steeds niet … mijn evenement letterlijk in t water … dank je wel hiervoor! En nu ik een bad review heb geschreven is het alle hens aan dek, nu kan ineens alles en willen ze alles doen om deze recht te zetten, waar waren jullie als ik mijn bewijs betaling heb gemaild? Tot 5 x zelfs de vraag gesteld of je het toch niet kon opsturen maar nee dit kon echt niet...steeds een standaard mail jammer! En nu hoop ik dat de tent iets waard is want anders is het triple pech!
Ik dacht een deftige stevige tent te ontvangen maar spijtig genoeg was niet niet het geval. Het zeil was volgens mij te klein voor het frame want terwijl ik was aan het bevestigen scheurde het al aan de naden. Ze sloot totaal niet af, er waren te weinig klemmen om te bevestigen. Het was een teleurstelling voor die prijs. Klaar voor de vuilbak!!!
Ik bestelde de semi professionele partytent 4x8, na 1 maal gebruikt te hebben was er al tal van schade aan de verbindingsstukken de verbindingsogen en de kleefstrip scheuren gewoon uit het zeil. ( Er was matig tot geen wind) niet iets wat je zou verwachten van een semi professioneel product. De kwaliteit van het zeil is dus ondermaats. Na veel over en weer gemail zouden er nu 4 nieuwe zijden opgestuurd worden. Ik vond dit niet de gepaste oplossing door dat de kwaliteit van het zeil natuurlijk het zelfde blijft en ik binnen de kortste keren met het zelfde probleem zal zitten. Ik vroeg ook om een compensatie voor het geleden ongemak maar ook daar van kon geen sprake zijn. Ik voel mij echt bedrogen!
Op verkeerd adres geleverd, nu bestelling bekeken en er ontbreken stukken, al van in het begin problemen
Semi professionele tent aangekocht en de kwaliteit bleek ondermaats. Ringetjes en riempjes scheurden vrijwel meteen uit als er een beetje wind was.
Verder gebrekkige constructie en lakwerk.
Een afrader dus.