Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... See more

Company replied
Het bedrijf werkt netjes , maar prijsopgaves vooraf komen niet overeen met de afrekening. Gevraagd wat een beurt kostte en een afspraak gemaakt. Op de dag van de beurt bleek de werkelijke prijs ruim... See more
Company replied
Het bedrijf is goed in 'horen', maar minder in 'luisteren'. Zo zou ik nog steeds een vervolg horen op reparaties en updates, omdat die om onduidelijke redenen niet gelijktijdig konden gebeuren.... See more
Company replied
Baliemedewerker{s} mogen wel wat vriendelijker zijn...Oud personeel was vervangen had ik begrepen...Mogen een voorbeeld nemen aan verkoper Peter...(komt van Auto Palace) vriendelijk en behulpzaam.. He... See more
Written by the company
Nijbracht 50, 7821 CA, Emmen, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Correct vriendelijk en bekwame mensen waar je mee te maken krijgt.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Super voor elkaar tijdens het wachten. Croissantje lag klaar. Auto mooi schoon. Top

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
De auto die mij interesseerde stond bij de Van Mossel in Oisterwijk (wat voor mij 3,5 uur rijden is). Contact gehad van begin tot eind met Roberto. Zonder enkele problemen is de auto op transport gezet naar Van Mossel in Emmen.
Eenmaal aangekomen werden wij vriendelijk geholpen, onder conform van een kop thee, koffie en ranja voor onze dochter van 3 jaar.
De auto is op 130 Bovag-punten gecontroleerd, volledige Ozon-behandeling gehad en echt brandschoon afgeleverd met een volle tank brandstof. Wij zijn zeer tevreden! Wij zien Roberto en zijn collega's graag weer in de toekomst!

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Bij dit bedrijf is afspraak ook echt een afspraak. Complimenten. En specifiek voor verkoper Robin.
3 maanden na de koop van een auto melde ik mij mbt de mondelinge afspraak over korting bij nieuwe winterbanden.
Geen probleem. Ik kreeg ze met een fikse korting.
Dat geeft je nou vertrouwen in het omgaan met klanten. Erg tevreden dus.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Goed en snel geregeld en houden zich aan de afspraak.
Alles via de telefoon geregeld, ging perfect.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
De winterbandenwissel was op heel korte termijn mogelijk.
De ontvangst was erg vriendelijk en er stonden zelfs croissantjes op de tafel in de showroom.
De wissel was in een uur gereed dus erg snel.
Toppers, ga zo door!

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Alles verliep zoals het hoort.
Afspraak binnen 3 weken gemaakt om grote onderhoud wat bij anderen ruim 2 maanden later in gepland kon worden.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
uitstekende behandeling, vlot en keurig verzorgde opdracht, prima garage!

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
De aangekochte Hyundai Tucson 20th anniversary is een uitstekende auto. Daarover ben ik zeer tevreden.
Helaas ben ik over het verkoopproces minder enthousiast.
De (nieuwe) verkoper wist weinig van de betreffende auto en had vrijwel geen antwoorden. De eigen agenda leek belangrijker dan die van de klant.
Gelukkig werd e.e.a. later goed opgevangen door zijn collega’s en kon ik mede door eigen initiatief uiteindelijk overgaan tot de koop (waar ik bijna van had afgezien).
De aftersales en werkplaats zijn uitstekend. Informatie en herstel waren prompt en goed in orde.
Naar aanleiding van het gesprek met de vestigingsdirecteur bij van Mossel Hyundai Emmen, is het vertrouwen in het bedrijf goeddeels hersteld en heb ik de beoordeling positief aangepast naar vier sterren.
Tot ziens in de toekomst.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Ivm de afstand ongezien een occasion gekocht. De verkoper is om de auto heen gelopen omdat ik wilde weten of er gebruiker sporen aanwezig waren. Velgen waren onbeschadigd, alleen 1 beschadiging op de bumper. Dit hebben ze laten spuiten. Auto is dag voor kerst bij ons thuis afgeleverd. Erg tevreden hoe het allemaal gegaan is en auto ziet er geweldig uit, als nieuw. 12 maanden bovag garantie, nieuwe apk (2 jaar geldig) onderhoud gehad, gepoetst en volle tank benzine. Ik vind dit bedrijf een aanrader. Hier kun je met een gerust hart een tweedehands auto kopen.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Duidelijk verhaal, geen poespas en een eerlijke prijs voor mijn inruil. Mijn vierde I 10.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Correct, duidelijk en goed afgehandeld. Alles conform afspraak.