We hebben een goed inhoudelijk gesprek gehad over de aankoop van de Kia Picanto. De auto zag er keurig uit,toen we bij bij de garage waren,het was zoals een klant het ook wil zien. Er zijn nog en... See more

Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL Heerenveen, Nederland, NL
Company replied
In Heereveen denken ze mee met de klant en zijn zeer prettig in de omgang. Wij kregen koffie en de hond water en brokjes!!! Nu heeft onze Friese Stabij een hoog knuffelgehalte, maar toch. Ondanks d... See more
Company replied
Winterbanden wissel ging weer fout. Met een andere lease auto al problemen gehad en nu wederom voor niks heen gereden. Geen winterbanden op locatie. Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevest... See more
Company replied
Voor ons gevoel hebben we een eerlijke deal gesloten. De toelichting bij het ophalen had wel iets uitgebreider gekund. Latere aanvulling: Er is wel gezegd dat we altijd welkom waren voor meer uitleg... See more
Written by the company
Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL, Heerenveen, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Voor een kleine beurt geweest.
Ik was een beetje te laat en ze belde mij om te vragen of ik nog kwam.
Tijdens het wachten goed verzorgd en even tijd voor een praatje.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Vriendelijk en correct werden wij behandeld. Mochten wij toe zijn aan een andere auto dan komen wij terug bij Van Mossel Heerenveen

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Niks op aan te merken alles prima verlopen volgens afspraak,
Nette service koffie en een broodje terwijl je wacht.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Ze hebben mij een aanbieding gedaan voor een nieuwe auto zonder dat daar om gevraagd werd. Helaas kon ik niet op het aanbod ingaan maar de geste wat een goed idee.
prima service, netjes behandeld. Zeer fijne garage. Dat is ook de reden waarom wij uit Zandvoort komen voor onderhoud bij van Mossel Heerenveen
Alles volgens afspraak en op tijd.
Vriendelijke receptie medewerker.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
1e 15000 km beurt aan mijn EV Kona. Goed en niet duur.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Door dat er goed werd uitgelegd hoe de erco kapot was gegaan

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Ja waarom, nou we zijn geweldig geholpen hebben een nieuwe hyundai kona gekocht zijn super geholpen ook met de aflevering super alles goed uitgelegd, Wij geven graag vijf sterren.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Goed geholpen zoals afgesproken en kon er mooi onder genot van koffie wachten,

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Vriendelijk in omgang. Persoonlijke benadering met alle tijd en ruimte.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Prima ervaring, zeer fijne ontvangst en alles goed geregeld. Heel prettig!

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Ondanks personeelstekort en vakantiedrukte werd er in Heerenveen toch tijd gevonden om mijn laadprobleem op te lossen. Vriendelijk, flexibel en behulpzaam, lekkere koffie en leuke en nuttige! gesprekken met Tineke en andere medewerkers.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Plezierige en professionele ontvangst en duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden.

Reply from Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Vakkundig en zeer vriendelijk. Daarbij is er een keurig verzorgde, comfortabele hoek met ruime werktafel en goede stoelen, waar je rustig kunt werken, niet in de weg zit, WiFi en electra hebt en ook nog eens lekkere koffie aangeboden krijgt.