Ik kom al jaren bij deze Ford vestiging van Hedin Automotive. Prima en vriendelijke serviceafdeling. Voor aanvang van de werkzaamheden belt men netjes met een prijsopgave en op welk tijdstip de auto w... See more
Jan Evertsenweg 6, 3115 JA Schiedam, NL
Company replied
Mijn auto heeft zijn jaarlijkse beurt gehad + apk, ik werd gebeld door de werkplaats dat het ook tijd was voor het vervangen van de distributieriem van mijn Ford Ecosport en kreeg van te voren een pri... See more
Company replied
Mijn "oude" auto moest een vrij kostbare reparatie ondergaan. Ik kreeg een goede voorlichting hoe mijn auto via Ford Assistance bij Stern kon komen. Nadat dit was gebeurd werd ook een snel een vervang... See more
Company replied
Beurt aan onze ford Kuga conform richten lijnen servicebeurt gehad/uitgevoerd! Waarom geen 100% score..... afspraak was zet auto dag van te voren neer dan beginnen we op afgesproken dag om 08.00... See more
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Jan Evertsenweg 6, 3115 JA, Schiedam, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het was voor mij de eerste keer dat ik een onderhoudsbeurt voor mijn Ford Kuga bij deze Ford Dealer liet uitvoeren. Werd prima geholpen, mensen zijn zeer beleefd en denken met je mee. Tot de volgende keer.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Ik hoef niet te lang te wachten, alles was duidelijk en de prijs was okay.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Ik zou graag van te voren willen weten wat de kosten zijn. Ik heb uiteindelijk 816 euro betaald voor een kleine beurt en een APK. Er is alleen een achterreflector vervangen. De prijs van 816 euro voor een kleine beurt en APK vind ik erg hoog.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Ik kom al jaren bij deze locatie: ondanks alle naamswijzigingen is de service onveranderd goed en helpen ze je met de kleinste dingetjes (als je er zelf niet uitkomt).
Altijd een vriendelijke ontvangst bij de receptie, en als je de auto weer komt ophalen een kleine uitleg wat er allemaal gedaan is.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
APK keuring: snel uitgevoerd en goed advies voor reparatieactiviteiten in de opvolgende maand

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Ondanks een misverstand bij de onderhoudsafspraak is alles keurig en klantgericht afgehandeld. De manier waarop ermee is omgegaan gaf vertrouwen en laat zien dat service hier serieus wordt genomen.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
De onderhouds beurt is prima uitgevoerd.
Ook de behandeling aan de service balie was zeer prettig.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
De servicebeurt was een eenvoudige dus gemakkelijk uit te voeren.
De auto moest ik om 8.00 uur brengen, wat erg vroeg was want hij werd pas in de middag behandeld……..
Na de beurt was de auto erg nat van binnen en ik heb geen idee waardoor. Voorheen nooit last van beslagen ramen maar nu meer dan een week last van gehad. Dat moet niet nodig zijn volgens mij.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Vrijdags auto gebracht en ik ben toen thuisgebracht...maandag auto opgehaald...

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Vriendelijk geholpen door de receptie en de werkplaats, daarnaast ben ik snel en vakkundig geholpen. Top!

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Ik had een kapot onderdeel, en mijn occasion had nog garantie vanuit een ander filiaal van Hedin.
Dat filiaal is echter gesloten enkele maanden geleden, en vlak voor ik op vakantie ging, heeft Hedin schiedam op korte termijn kosteloos naar mijn auto gekeken en het onderdeel vervangen. Top service!

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Ging allemaal prima na afspraak te hebben gemaakt,en netjes uitgevoerd.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
In 2025 in totaal 5x terug moeten komen voor 2 problemen die eenvoudig gediagnosticeerd hadden kunnen worden.
- De accu gaf al heel lang problemen: bij het opendoen van de deuren gingen de lichten niet aan, airco deed het soms niet, etc. Dit zijn defecten die zeer hinderlijk zijn bij het dagelijks gebruik en opgelost moeten worden. Echter was het antwoord van de garage: "Je moet niet alleen korte stukjes rijden", vervolgens werd de accu opgeladen en dat was het dan, dit tot 2x toe. Dit is geen oplossing, dat begrijpt iedereen, het is een benzine-auto zonder stekker. Pas bij de 3e keer viel het kwartje dat het misschien handig was om de accu door te meten, en deze bleek inderdaad aan vervanging toe.
- De band rechtsachter loopt heel langzaam leeg. Na het 1e bezoek werd gezegd dat er geen probleem met de band was en dat hij op spanning gezet was en dat ze het ook niet wisten. De band was niet op spanning gezet, hij was precies even leeg als bij aankomst. Ook moest de sensor niet gereset worden zoals de garage zei, de band was simpelweg niet op spanning gezet. Een dag later teruggekomen, bleek er inderdaad een scheur in het ventiel te zitten.
Bij allebei de problemen was er duidelijk een defect maar moest ik meerdere keren terugkomen om het probleem opgelost te krijgen, simpelweg omdat er niet serieuze moeite gedaan wordt om het probleem te analyseren en op te lossen.
Zowel een slechte accu (waardoor bijv. airco in de zomer niet aangaat) als een lege band zijn zeer vervelende mankementen, maar deze garage neemt de klachten in eerste instantie niet serieus.
De opmerking "je moet niet alleen korte stukjes mee rijden met de auto" begrijp ik nog steeds niet, waar komt deze opmerking vandaan? Aan de kilometerstand kan de garage zelf aflezen dat deze auto niet alleen maar stil staat.
Heel irritant als duidelijke problemen die door de garage simpel opgelost hadden kunnen worden niet serieus genomen worden waardoor iedereens tijd onnodig verspild wordt, simpelweg omdat de klacht in eerste instantie niet serieus genomen wordt.