Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Jan Evertsenweg 6, 3115 JA Schiedam, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik kom al jaren bij deze Ford vestiging van Hedin Automotive. Prima en vriendelijke serviceafdeling. Voor aanvang van de werkzaamheden belt men netjes met een prijsopgave en op welk tijdstip de auto w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn auto heeft zijn jaarlijkse beurt gehad + apk, ik werd gebeld door de werkplaats dat het ook tijd was voor het vervangen van de distributieriem van mijn Ford Ecosport en kreeg van te voren een pri... See more

Rated 5 out of 5 stars

fantastisch team werkplaats receptie dhr. W v/d Jagt en R. Clausing dit zijn twee toppers Hedin wees er zuining op zei zijn het visite kaartje.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn "oude" auto moest een vrij kostbare reparatie ondergaan. Ik kreeg een goede voorlichting hoe mijn auto via Ford Assistance bij Stern kon komen. Nadat dit was gebeurd werd ook een snel een vervang... See more

Company details

1. Ford Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

About Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,134 reviews in the last 12 months

Write a review

Goede garage.

Goede garage.
Deskundigen monteurs.

December 9, 2022

Beste mevrouw Teeuwen,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens!

Rated 1 out of 5 stars

De auto is niet klaar

De auto is niet klaar, aangegeven dat de banden vervangen moeten worden en deze moesten besteld worden, terugbel verzoek gedaan en niets van gehoord, er zou binnen 24 uur gebeld worden.

December 8, 2022

Beste M van der Spek,

Bedankt voor uw review en feedback. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan de betreffende vestiging vragen om contact met u op te nemen.

Service werkplaatsbalie

probleem werd direct opgelost met een lekkende koelslang door de werkplaats door de inzet van de balie medewerker.

December 5, 2022

Beste R. Bleyerveld,

Goed om te lezen dat alles naar wens was! Wij hopen u ook een volgende keer weer bij ons in de werkplaats te mogen ontvangen.

Rated 4 out of 5 stars

Bedrijf neemt de tijd en is altijd…

Bedrijf neemt de tijd en is altijd behulpzaam. Geeft goede adviezen

December 4, 2022

Beste J. Breton Van Groll,

Bedankt voor deze mooie review. Hier zijn wij blij mee.

Wintercheck..

Een afspraak voor de wintercheck voor mijn ford Fiesta is prima verlopen en na niet al te lange tijd de uitslag wat mij prima beviel en daarna weer op weg met een tevreden en veilig gevoel.

December 5, 2022

Beste A. Ouwens,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Rated 5 out of 5 stars

Ik had problemen met mijn banden

Ik had problemen met mijn banden. Gaf aan dat de bar niet voldoende was. Opnieuw ingelezen en het probleem was verholpen.

December 4, 2022

Beste meneer Van Kampen,

Jammer

Toen bleek dat de accu vervangen moest worden bleek deze niet op voorraad. Dus later weer terug naar Schiedam. Eenmaal thuis kreeg ik ook melding dat motorolie ververst moest worden, gebeld met garage werd gezegd even terug komen , moet gereset worden. Terwijl de auto net een beurt had gehad.
Wel gedoe allemaal.

December 2, 2022

Beste mevrouw Van den Berg,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Ik ga uw ervaring intern doorzetten, zodat we hiervan kunnen leren.

Rated 1 out of 5 stars

Motormanagement lampje ging branden

Motormanagement lampje ging branden, anwb was langs geweest en de code P0420 meegegeven. En het lampje uitgedaan, mocht het lampje weer gaan branden moest ik de garage bellen dit nummer doorgeven en dan zouden ze waarschijnlijk mijn katalysator vervangen.
Lampje ging weer branden dit alles telefonisch doorgegeven. En de auto gebracht, s’avonds mocht ik de auto weer ophalen. Ze hadden alleen niks uitgevoerd behalve de auto uitlezen en de rekening opmaken. Ruim 100 euro armer, en ik mag volgende week alsnog terug om mijn katalysator te vervangen.
Jullie begrijpen dat ik dit wel ergens anders laat doen.

November 28, 2022

Beste Marco,

Verwachtingen beter managen

Vriendelijk personeel, goede bedrijfsruimte (netjes, koffieautomaat, thee etc..). Ben er weer geweest voor de bandenwissel. Prognose was dat het een uur zou duren, heeft uiteindelijk een uur en 40 minuten geduurd. Opzich niet het einde van de wereld maar een volgende keer zou dat misschien even gemeld kunnen worden. Dan kan een klant zich daarop instellen

November 27, 2022

Beste meneer Ter Horst,

Dank u wel voor uw review en feedback. Wij nemen het mee als leerpunten.

Rated 3 out of 5 stars

Via de site had ik aangegeven dat ik…

Via de site had ik aangegeven dat ik zou blijven en er werd een afspraak van 10:00-12:00 ingepland in mijn agenda via de afspraakbevestiging. Rond 9:45 kom ik mijn auto afleveren en zeg ik dat ik toch gebracht kon worden en dat ik 'm voor 13:30 weer op moet halen i.v.m. een afspraak van mijn vriend. Dat gaan we denk ik niet redden zei de meneer achter de balie. Hoe was dat gegaan dan als ik niet gebracht en gehaald had kunnen worden? Uiteindelijk werd ik 14:52 gebeld dat ik 'm op kon halen. Mijn vriend moest zijn plannen wijzigen en had ik anders echt van 9:45 tot 14:52 bij jullie moeten zitten? Lijkt me niet de bedoeling. Bottom line: door het inplannen van een tijdslot in je agenda bij de afspraakbevestiging creëer je een verwachting die niet kan worden nagekomen.
Pluspunt is natuurlijk wel dat ik netjes gebeld ben om de extra kosten af te stemmen en dat alles verder prima afgehandeld is.

November 18, 2022

Beste mevrouw Van Groningen,

Zeer positieve ervaring.

Ik had een kapotte dimlicht en een lege batterij in mijn sleutel. Hiervoor had ik gebeld en kon ik gelijk al langskomen het te laten maken. De meneer aan de telefoon was erg vriendelijk. Op locatie ben ik optimaal geholpen en kreeg ik achteraf te horen dat er geen kosten gebonden waren aan de reparaties, omdat ik de auto recent had gekocht. Dit was heel prettig om te horen en is toch een mooi gebaar vanuit Stern.

November 25, 2022

Beste A.T.,

Werkplaatsafspraak

Goede geholpen bij de werkplaats!

November 21, 2022

Beste Yvonne,

Keurig geholpen

Enkele maanden geleden voor de 1e keer bij deze dealer. Digitaal werd mijn Ford beoordeeld. Prima ontvangst en goed advies. Afspraak gemaakt voor een grote beurt en nakijken start/stop functie.

November was het zover, de teller ging naar de 60.000 km.
Later bleek dat de grote beurt nog niet nodig was. Dat bleek achteraf uit mijn fysieke en digitale onderhoudsboekje, daar stond 70.000km of 4jaar.

Maar goed, ik ontving een keurig filmpje met een verslag van de werkzaamheden, vond dit verrassend en professioneel. Kreeg een telefoontje voor goedkeuring vervanging ruitenwissers en de start/stop accu, deze had nog 25% van z'n vermogen. Geen probleem en akkoord gegeven. Werd netjes gebeld dat mijn wagen klaar was. Eenmaal aangekomen moest ik wachten, de (dure) start/stop accu was nog niet binnen. Na lang wachten bleek de accu niet voorhanden te zijn. Moet daar een andere keer voor langs komen. Op mijn vraag of het onderhoudsboekje was ingevuld kreeg ik te horen dat dit is gedigitaliseerd en krijg een afschrift opgestuurd. Thuisgekomen zag ik dat de bekleding onder mijn dashboard los hing. Heb dat zelf maar vastgezet.
Had verwacht dat ik inmiddels een telefoontje zou krijgen voor de accu, dat bleef echter uit.
Dan maar het internet op. Daar een mooie start/stop accu gevonden voor minder dan de helft

Mijn ervaring met Ford Schiedam is teleurstellend.

Inmiddels is er contact geweest en heeft Ford Schiedam keurig de "problemen" opgelost. De manager was blij met de feedback, we hebben de hand geschud en ben vervolgens als een tevreden klant weer vertrokken. Heel erg bedankt Ford Schiedam, dat doen jullie goed!!

November 20, 2022

Beste meneer/mevrouw,

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Snel geholpen
Auto gebracht voor apk en jaarlijkse grote beurt.

November 17, 2022

Beste J. van der Linden,

Altijd fijn om een positieve review te lezen. Dank daarvoor. Mochten er toch nog verbeterpunten zijn dan horen we ze graag. Veel veilige kilometers gewenst.

Goed en snel geholpen

Onze reparatie is zeer snel en goed uitgevoerd. We kunnen er weer even tegen.

November 4, 2022

Beste Ina,

Rated 5 out of 5 stars

Goed ervaring, en advies, goed locatie

Friendelijk...Johan den Breejen. Uitstekend samenwerking met mij, als klant. Gedulding toen ik niet de juiste rijbewijs bij me had en, hulpzaam mij naar huis gereden om de juiste rijbewijs op te halen. Goede voorstel gemaakt voor een non-automatic Fiesta inruil. Meteen Ja! gezegd Nu erg tevreden. Ik durf niet te gebruiken "automatically steering into a parallel parking" plaats. Daar heb ik graag een les in bij jullie! Oefenen durf ik niet.....te veel risico van schade op mijn auto of een andere!!!!

October 11, 2022

Beste meneer Doddson,

Dat is nog eens leuk om te lezen! Ik zal dit zeker terugkoppelen aan Johan. Hartelijk dank voor de mooie woorden en score. Heel veel veilige en fijne kilometers gewenst.

Auto gekocht

Nette auto gekocht en goede service geboden tijdens de koop!

October 31, 2022

Beste M. Groenewegen,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Had een klein probleem en kon direct…

Had een klein probleem en kon direct langs komen. Werd direct naar gekeken, bleek uiteindelijk niets te zijn. Ook geen kosten te betalen.

October 25, 2022

Beste De Koning,