Ik kom al jaren bij deze Ford vestiging van Hedin Automotive. Prima en vriendelijke serviceafdeling. Voor aanvang van de werkzaamheden belt men netjes met een prijsopgave en op welk tijdstip de auto w... See more
Jan Evertsenweg 6, 3115 JA Schiedam, NL
Company replied
Mijn auto heeft zijn jaarlijkse beurt gehad + apk, ik werd gebeld door de werkplaats dat het ook tijd was voor het vervangen van de distributieriem van mijn Ford Ecosport en kreeg van te voren een pri... See more
Company replied
fantastisch team werkplaats receptie dhr. W v/d Jagt en R. Clausing dit zijn twee toppers Hedin wees er zuining op zei zijn het visite kaartje.
Mijn "oude" auto moest een vrij kostbare reparatie ondergaan. Ik kreeg een goede voorlichting hoe mijn auto via Ford Assistance bij Stern kon komen. Nadat dit was gebeurd werd ook een snel een vervang... See more
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Jan Evertsenweg 6, 3115 JA, Schiedam, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zoals altijd een hele goede en betrouwbare service met vriendelijk en behulpzaam personeel .
Maar na zo'n 38 jaar geleden bij Vink de eerste auto te hebben gekocht blijft het voor mij na al die naams veranderingen nog steeds Vink en Evag

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Goed ontvangen en uitleg bij de receptie.
Snelle en duidelijke afhandeling en terug koppeling

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
De auto heeft een beurt gehad,en gekeurd.ik wil de kofferbak uit zuigen ,toen stond heel de reserve band onder water,terwijl er op het keurings rapport stond dat de reserve band op spanning was gebracht,dat vond ik erg slordig ook van de keurmeester,ben een beetje het vertrouwen kwijt,later hebben ze het gecorrigeerd en de lekkage gratis opgelost,hoop ik want het heeft nog niet geregend.vriendelijke groeten H.J.L.Scholte

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Klantvriendelijke medewerkers, ik ben er nog maar net klant maar voel me al direct "thuis"
Ik mocht ook mee kijken in de werkplaats toen ze een trekhaak onder onze auto aan het bouwen waren, heel interessant. Kreeg zelfs uitleg wat er allemaal gebeurde.

Prima geholpen.
Misschien tip om even samen telefoon te installeren voor het wegrijden. Bij mannen is dit waarschijnlijk niet nodig, maar wij vrouwen kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Mijn auto is bij Ford Stern lokatie Schiedam in onderhoud, en ik wordt altijd perfect geholpen.

De 200000km beurt is prima uitgevoerd en het rapport was volledig ingevuld

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Ben goed geholpen zoals altijd , altijd wel n duur geintje zo ‘onderhoudsbeurt maar daardoor rijd ik wel veilig 😅👌

op 12-8-2022 hebben jullie mijn auto een onderhouds beurt gegeven
hieruit bleek dat mijn voorbanden moesten worden vervangen
deze waren pas 11 maanden oud
helaas geen film gemmakt ook waren de banden al afgevoerd ook de rest van de reparatie konden ze niet aan tonen wel een rekening ruim 1150 euro
tot over maak van ramp stond ik na een week op de eerste dag van mijn vakantie al met een kapotte slang
die volgen s de garage een standaard probleem is bij ford
het is de lucht slang aan de boven zijde van de auto
dus wat is her verschil tussen een vak garage en de garage omde hoek die waarschijnlijk goed koper is
met andere woorden het slechts uitgevoerde onderhoud beurt

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Reparatie van rubberstripes onder de deuren
opnieuw aangebracht.
Vooraf geen afspraak gemaakt. maar kon toch
direct geholpen worden. Prima service

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
IK ben netjes geholpen en te woord gestaan na de test kreeg ik per email een video aangeboden waar netjes uitleg werd gegeven door de monteur.wat het probleem was geweest. Ik ben inmiddels 40 jaar ford rijder van met meerdere ford modellen.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Mijn Ford focus gebracht voor reparatie van de motor en repareren van lak schade. Bij ophalen bleek er een nieuwe lakschade aan de auto te zijn ontstaan. Stern beweert van niets te weten en zich niet verantwoordelijk te voelen. De zelfde dag nog trad de motorstoring opnieuw op.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Correct en duidelijk geïnformeerd volgens afspraak.
Duidelijke omschrijving via video boodschap wat er is gedaan.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
Het is lastig om de garage te bereiken. alles gaat via een call center. Eindelijk een afspraak gemaakt tussen 900 en 1100 uur. Op datum aakomend bij de garage is de afspraak niet gerespecteerd, want iedereen was bezig kortom een groot gedeelte van de dag had ik geen auto. deze mededeling kwam niet helemaal vriendelijke over. Daarnaast waren de gevraagde vloermaten niet doorgekomen en ook niet op voorraad. besteld heb tot opheden geen bericht gehad dat vloermaten er zijn

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Schiedam
De hulp was helemaal top. Ik ben wel 3x in 2 weken op mijn werk gebeld om een afspraak te maken voor een APK terwijl die al lang stond ingepland.