Company replied
Goede deskundige service adviseur. Hij hield ons netjes op de hoogte van de werkzaamheden en kosten. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Auto was bij het ophalen ook weer netjes gewas... See more
Ik word vlug geholpen. Auto word meteen aangenomen en zsm word naar gehandeld om Diagnose te stellen uitzoeken van het probleem. En weer zsm opweg geholpen
Written by the company
Varenschut 17J, 5705DK, Helmond, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Afspraak keurig optijd uitgevoerd en mooi filmpje geregen wat er allemaal aan de auto gedaan werd,
Vriendelijk geholpen bij het ophalen van de auto.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
goede service en ook het personeel is bekwaam en behulpzaam

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
2 keer gebeld, 2 keer verschillende informatie. Bij aankomst om een reserve sleutel te laten maken, wordt er 3 keer verschillende informatie gegeven. Telefonisch besproken wat ik mee moest nemen en wat de prijs was, bij aankomst bleek ik nog andere dingen mee te moeten nemen en was het geen €246 maar €303.. Hoorde hier van een collega al slechte verhalen over maar het bleek helaas echt waar te zijn. Waardeloos bedrijf!

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Eerlijk verteld wat er moest gebeuren alvorens uitgevoerd kon worden ivm lease. Advies om niet te wachten vind ik raar voor een onderhoudsbeurt van 2 uur

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Hele goede service. Goede communicatie. Als je ergens mee zit, denken ze mee en willen ze het graag oplossen. Leenauto meegekregen een dagje, terwijl hun de service deden.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Al jaren mijn auto's hier in onderhoud. Technisch personeel (monteurs) doen hun werk prima, maar het personeel aan de balie is de laatste jaren echt bedroevend achteruit gegaan. Ze zijn onvriendelijk en niet klantgericht.
Het is dat de garage voor mij een praktische locatie heeft, anders zou ik elders mijn onderhoud gaan doen.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Een goeie en eerlijke inruilprijs gekregen, en tevreden met het bedrag wat we moesten bijbetalen inclusief de gevraagde opties

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
reparatie keurig uitgevoerd en snel. goede communicatie over de op handen zijnde reparatie inclusief onkosten en prijs.
begrijpelijk misverstand met 2 verschillende mobiele nummers, waardoor communicatie iets vertraagd werd.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Behandeling was wederom oké’. Aleen moest er meer vernieuwd worden dan verwacht . ik zou graag meer
Onderbouwing van zo n ingreep willen krijgen.
Dit zou een verbeterpunt moeten zijn.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Het was ons eerste bezoek bij Van Mossel in Helmond. Wij wilden het e.e.a. laten doen, maar dat zou niet nodig zijn. Hun advies was iets anders. Dat hebben we laten doen en dat was ook nog stukken goedkoper.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
IK WERD NETJES BEHANDELD AAN DE BALIE. KON TEGELIJKER TIJD OP DE AUTO WACHTEN.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Alles is volgens afspraak gedaan en de extra werkzaamheden zijn vooraf telefonisch besproken.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
We hebben hier onze auto gekocht. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper die rustig de tijd voor je neemt. Komt afspraken goed na. De goede service overtrof onze verwachtingen.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Goed en snel contact, met persoonlijke aandacht en een betrouwbare service. De auto werd netjes en in topstaat afgeleverd, en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Ook kleine defecten werden vlot en in goed overleg opgelost. De werkplaats legt duidelijk uit wat er aan de hand is, en als je het zelf wilt zien, mag je gewoon meekijken. Alles bij elkaar een fijne ervaring waar je met een gerust gevoel naartoe gaat.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Netjes en goed geholpen in alle es spekte wat koop betreft .

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Het contactslot van mijn bestel was kapot en kon geen kant meer op. van Mossel Helmond was niet te bereiken ( is al vaker gebeurd ) dus naar het centrale nummer van v. Mossel gebeld. Ook die konden de betreffende vestiging niet bereiken maar ze zouden ervoor zorgen dat er zsm contact met me werd opgenomen. Da moet nu nog gebeuren. Nooit niets meer vernomen en de bus is inmiddels bij een andere dealer gerepareerd. Een eerder geval dat men constateerde men dat de distributieriem vervangen diende te worden. Op mijn vraag of ze dit dan meteen konden uitvoeren was het antwoord nee want zoals ieder bedrijf hebben we een tekort aan monteurs , hier was zeker een wachttijd van 5-6 weken. Als de riem in tussentijds het zou begeven zou dat mijn probleem zijn!
Toen ik ze vertelde dat er een verlengde garantie op de bus zat en bleek dat de schade voor hun rekening zou komen kon er uiteraard wel snel een plek geregeld worden. Ik vind zoiets echt schandalig.
Bij aankoop krijg je een pasje van de '' van Mossel Family " maar van je familie moet je het in dit geval zeer zeker niet hebben.