Goed en snel contact, met persoonlijke aandacht en een betrouwbare service. De auto werd netjes en in topstaat afgeleverd, en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Ook kleine defecten werden vlot en in... See more

Company replied
Ik word vlug geholpen. Auto word meteen aangenomen en zsm word naar gehandeld om Diagnose te stellen uitzoeken van het probleem. En weer zsm opweg geholpen
Al jaren mijn auto's hier in onderhoud. Technisch personeel (monteurs) doen hun werk prima, maar het personeel aan de balie is de laatste jaren echt bedroevend achteruit gegaan. Ze zijn onvriendelijk... See more
Written by the company
Varenschut 17J, 5705DK, Helmond, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Vriendelijk. Houden rekening met mijn agenda. Bereid om extra stappen te zetten. Kundig.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Perfect geholpen door zowel de receptie als de werkplaats

Ongeïnteresseerde baliemedewerkers.
Onduidelijkheid over garantievoorwaarden. Kan nog geen "Goede morgen" of ander blijk van interresse af.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Vriendelijk, houden zich aan de afspraak en melden tijdig en duidelijk wat afwijking op het normale onderhoud is.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
In onze zoektocht naar een occassion dacht de verkoper goed mee over de mogelijkheden binnen de van mossel groep en zocht de auto uit die het beste bij onze wensen aansloot. Ze waren goed bereikbaar en maakten van de aflevering een feestje.
Ik heb heb een ruime tijd van te voren de banden wissel ingepland op zaterdag om hier geen vrije dag voor op te nemen. Na ruim een half uur kwamen ze in de garage erachter dat ze twee banden misten. Nadat alle banden er al afgehaald waren moesten deze weer terug gemonteerd worden dit duurde 35 min. De nieuwe afspraak kon niet meer op een zaterdag gepland worden. Niet fijn maar geen probleem dan maar een leen auto. Ik rij een automaat alleen die was niet beschikbaar. Hier was geen ruimte voor. Wat inhield dat ik uiteindelijk vrije uren heb moeten opnemen en hier niet echt een excuus voor heb gekregen. Bij het weg rijden waren 3 banden 2,8 bar en 1 band 2,4 bar wat voor een rare weg ligging veroorzaakte. Dus al met al geen goede ervaring.

Reply from Van Mossel Ford - Helmond
Werkzaamheden conform offerte uitgevoerd.
Geen onverwachte extra kosten.
Goede deskundige service adviseur. Hij hield ons netjes op de hoogte van de werkzaamheden en kosten. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Auto was bij het ophalen ook weer netjes gewassen. Filiaal Helmond bedankt! Jullie weten wat service is.
Maximale service door vakkundige en deskundige medewerkers.
Leuke en verzorgde aflevering van mijn nieuwe (occasion) auto. Goed geregeld Ford Helmond
Ondanks een afspraak dat de auto opgehaald en terug gebracht zou worden werd ik een half uur na afspraak gebeld dat er geen chauffeur was en of ik de auto zelf wilde brengen. Dit heb ik later op de dag kunnen doen.
Bij afgifte werd ik door een zichtbaar geïrriteerde medewerker gelukkig wel normaal te woord gestaan.
Was-service is vervangen door een kaartje waarmee je gratis zelf door de wasstraat dient te gaan.
Het personeel luistert naar je, vraagt door en geeft goede adviezen. Duidelijk in afspraken maken en handelen daar ook naar.
En ze zijn vriendelijk en prettig in omgang.
Zeer bereid te bellen en contact te onderhouden zolang je van plan bent een nieuwe wagen te kopen, maar het meest klantonvriendelijke bedrijf als je vervolgend terug komt voor hulp welke zou moeten vallen onder de garantie. Roest op het dak van een nieuwe auto van 8 maanden oud, maar als je ermee langs komt wordt je afgescheept, wordt er lacherig gedaan en met heel veel moeite mag je de auto na 5 weken brengen voor herstel. Eind van de dag is er niets gebeurd, en degene die zou kunnen vertellen waarom niet is niet beschikbaar. Die belt de volgende dag geven ze aan, maar dat telefoontje komt nooit meer. Helaas moet je een rechtzaak starten om hier gewoon normaal behandeld te worden als er problemen zijn binnen de garantie