Het verhelpen van een acuut probleem aan mijn auto werd veel sneller verholpen dan verwacht. - De auto werd maandagochtend opgehaald. - Verwachte gereedheid zou vrijdags er na zijn. - Dinsdag eind... See more

Company replied
Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... See more
Company replied
Het bedrijf werkt netjes , maar prijsopgaves vooraf komen niet overeen met de afrekening. Gevraagd wat een beurt kostte en een afspraak gemaakt. Op de dag van de beurt bleek de werkelijke prijs ruim... See more
Company replied
Het bedrijf is goed in 'horen', maar minder in 'luisteren'. Zo zou ik nog steeds een vervolg horen op reparaties en updates, omdat die om onduidelijke redenen niet gelijktijdig konden gebeuren.... See more
Written by the company
Nijbracht 50, 7821 CA, Emmen, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het bedrijf is goed in 'horen', maar minder in 'luisteren'.
Zo zou ik nog steeds een vervolg horen op reparaties en updates, omdat die om onduidelijke redenen niet gelijktijdig konden gebeuren. Ik zal zelf weer aan de bel moeten trekken.
Daarbij valt het mij op dat de teamsamenstelling vaak wisselt.
De koffie is prima.
Rectificatie: Omdat ik geen notificatie heb ontvangen is de ingesproken voicemail aan mij voorbij gegaan. Dat betreur ik.
Ik verhoog mijn ervaring tot vier sterren. Vanzelfsprekend neem ik snel contact op.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Prima geholpen. Vooraf duidelijke informatie over de kosten gekregen. Later nog eens terug geweest (zonder afspraak) om een batterijtje van een sleutel te laten vervangen, en direct geholpen.
Enige minpuntje vind ik de lange tijd tussen het maken van een afspraak en de datum van onderhoud.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Hyundai houdt zich netjes aan een afspraak.Super verkoper alle tijd voor uitleg van de nieuwe auto. En de auto super netjes afgeleverd vooral de montage van de trekhaak.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Haal en brengservice, goeie communicatie en de auto gewassen na de onderhoudsbeurt. Zeer tevreden.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Herhaaldelijk optredend probleem werd serieus onderzocht

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Baliemedewerker{s} mogen wel wat vriendelijker zijn...Oud personeel was vervangen had ik begrepen...Mogen een voorbeeld nemen aan verkoper Peter...(komt van Auto Palace) vriendelijk en behulpzaam.. Heeft telefonisch contact genomen n.a.v. mijn ervaringen...zegt veel hoe hij is...handjes dicht lassen met zo'n verkoper.. Firma Van Mossel

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Twee weken geleden een IONIQ 5 in de showroom bekeken incl. verkooppraatje van Mr. Breggeman, vorige week proefrit gemaakt en vandaag mijn nieuwe IONIQ 5 opgehaald. Het ging om een nieuw voorraad model en moment van koop/handtekening tot aflevering was 5 werkdagen. Geluk dat het allemaal goed uitkwam en zo super snel ging.
Tijdens de week werd ik leuk op de hoogte gehouden over status auto, kreeg foto’s na poetsbeurt, gewoon écht top!! En tijdens aflevering werd de tijd genomen om alles van de auto toe te lichten. In één woord, GEWELDIG!!
Mr. Breggeman en team van Mossel Emmen, bedankt voor deze zéér fijne ervaring. Een hele goede start met mijn eerste Hyundai en EV! ;-)

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Prima ontvangst goede afhandeling en schone auto terug goed tevereden

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Onderhoudsbeurt gedaan en apk, remklauwen leken gecontroleerd te zijn echter nog geen 2 weken later bleek de remvast te zitten en begon de auto te trillen. Naar de plaatselijke garage gegaan en die verbaasde dat dit niet gezien was en mede dat de remblokken aardig versleten waren dat ik deze aan beide zijden moest vernieuwen met daarbij twee remschijven! Dank van Mossel Emmen.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
WAAROM EEN GOEDE BEOORDELING DE AFSPRAKEN ZIJN IN MIJN BEOORDEELING ZEER CORRECT UITGEVOERD

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Wat zijn wij fijn geholpen met de aankoop van onze droomauto.
Peter nam rustig de tijd voor ons en legde alles goed, ook dacht hij met ons mee

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Mijn eerste contact was telefonisch. Dat voelde goed. Ben zelf woonachtig in het westen van het land dus je rijdt niet even naar Emmen toe. De telefonische afspraken werden keurig uitgevoerd en tijdens het 2e gesprek werd er een nieuwe Hyundai Tucson gekocht. Deze werd 2 weken later geleverd. Eenmaal voor de eerste keer bij de dealer zelf geweest te zijn was heel blij dat ik bij van Mossel Emmen mijn mijn auto gekocht heb. De verkoper heeft rustig de tijd genomen voor een goede aflevering. Je voelt je daar gewaardeerd. Dat was ruim 2 maanden geleden. En vanochtend had ik nog even contact met de verkoper en de behulpzaamheid staat nog steeds hoog in het vaandel. Dank je wel voor alles. Dit bedrijf is eerlijk en oprecht. Zullen we er maar gewoon 6 sterren van maken.
Groeten uit Vlaardingen

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Echt super goed geholpen bij de aankoop en inruil van de auto’s.
Een echte 10 waard.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Ik ben dik te vreden goed geholpen en goede service

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
alles gegaan volgens afspraak, en kon op de onderhoud beurt wachten. update uitgevoerd voor de navigatie.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Wij hadden een heel fijn contact met Ruud en we hebben nu een prachtige auto.